KUCHARZ/ KIEROWNIK KUCHNI Goleni贸w oferta pracy Szpitalne Centrum Medyczne w Goleniowie sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ/ KIEROWNIK KUCHNI
Wynagrodzenie: od 2聽700 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni SCM; organizacja pracy w kuchni, prowadzenie niezb臋dnej dokumentacji
Data publikacji: 2020-09-28
Lokalizacja: Goleni贸w (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Szpitalne Centrum Medyczne w Goleniowie sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:NOWOGARDZKA 2, 72-100 Goleni贸w, powiat: goleniowski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni SCM; organizacja pracy w kuchni, prowadzenie niezb臋dnej dokumentacji
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
wyymiar czasu pracy: 7h 35 min dziennie/ 37 h i 55 min tygodniowo
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KIEROWNIK KUCHNI
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Goleni贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: goleniowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3204
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Goleni贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽700 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
艣rednie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w:
艣rednie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne, kierunek: Kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: DOBRA ORGANIZACJA PRACY
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Komunikatywno艣膰
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Dyspozycyjno艣膰
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_3: Array
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy:
Szpitalne Centrum Medyczne w Goleniowie sp. z o.o.
danePracodawcy_nip: 8561846307
danePracodawcy_regon: 321188937
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Goleniowie
Adres pracodawcy:
NOWOGARDZKA 2, 72-100 Goleni贸w, powiat: goleniowski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: goleniowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3204
Gmina pracodawcy: Goleni贸w
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Goleni贸w
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0978929
Ulica pracodawcy: NOWOGARDZKA
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Goleniowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 01.10.2020
Oferta pracy wa偶na do: 30.10.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.10.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e4f4990937b2128dbea67719e520caba
Podobne oferty pracy
Zarz膮dzanie personelem kuchni, pomoc w uk艂adaniu menu, przygotowywanie posi艂k贸w
Przemys艂aw Pietrzak SIESTA - 2016-11-29 - Podd臋bice (艂贸dzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; dwie zmiany; praca od zaraz; kontakt z pracodawca telefoniczny (15-18) oraz e-mailowy.
ROYAL-BALTIC M.W. BURZY艃SCY S.J. - 2016-02-03 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
ConcordiaSalus Sp.zo.o. NZOZ O艣rodek Opieku艅czo-Leczniczy - 2016-06-27 - Osieczek (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI PAKISTA艃SKIEJ Z REGIONU PEND呕ABU, PRZYGOTOWYWANIE DESER脫W KUCHNI PAKISTA艃SKIEJ REGIONU PEND呕ABU
LUCY AGNIESZKA OZIMEK - 2019-02-04 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej. Umowa na okres 3 lat (1/2 etatu).
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Pabianice (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji.
Kontrahent Urz臋du Pracy - 2016-08-01 - Rotmanka (pomorskie)
wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury,tworzenie w艂asnych przepis贸w, dba艂o艣膰 o koszty surowcowe w procesie produkcji 偶ywno艣ci, porcjowanie i dekorowaniewyrob贸w kulinarnych
GD CONSULTING & SERVICES Sp. z o. o. - 2019-11-25 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, ODBI脫R TOWARU, DBANIE O CZYSTO艢膯 NA KUCHNI
KAWIARNIA BIANCA - 2016-12-29 - B艂a偶owa (podkarpackie)
praca w pizzerii i restauracji PIRI PIRI,
JACIOW DAWID Pizzeria & Restauracja D艂uga 2 - 2016-12-06 - God贸w (艣l膮skie)
wg stanowiska
Przedsi臋biorstwo Budowlano-Us艂ugowe TRANSBUDEX Sp. z o.o. - 2016-09-27 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
BUD-GARDEN Firma Us艂ugowo-Handlowa Anna Wojtasik - 2018-09-17 - Turowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej
Zajazd "KASKADA" Joanna Marciniak - 2017-01-30 - Pu艂tusk (mazowieckie)
Kucharz- oferta pracy ( PI ) realizowana w ramach Ma艂opolskiego Programu Regionalnego pn " Gotuj si臋 do pracy". Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, mile widziane gastronomiczne lub pokrewne, mile widziane do艣wiadczenie.
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Operowanie tokarkami og贸lnego i specjalnego przeznaczenia do obr贸bki element贸w metalowych w celu nadania im odpowiedniego kszta艂tu, wymiar贸w i g艂adko艣ci powierzchni; wykonywanie r贸偶nych prac tokarskich; zaznajamianie si臋 z dokumentacj膮 technologiczn膮 obrabianych przedmiot贸w.
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej; umowa na 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-05-10 - Pabianice (艂贸dzkie)
kuchnia 艣l膮ska
RESTAURACJA "CARMEN" ZBIGNIEW MIKULSKI - 2016-10-10 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Gotowanie zgodnie z jad艂ospisamiWymagania: do艣wiadczenie na podobnym stanowisku- 偶ywienie zbiorowe min. 6 miesi臋cy, niezb臋dna ksi膮偶eczka sanepidowska.Pierwsza umowa na czas okre艣lony, nast臋pnie umowa na sta艂ePraca w godzinach: 06:00-14:00Wynagrodzenie: miesi臋czne 2250z艂 brutto+ 1000z艂 premiaMiejsce pracy: ul. ARKO艃SKA 4, 71-455 SzczecinMiejsce rekrutacji: ul. Zbo偶owa 4A Szczecin po wcze艣niejszym um贸wieniu si臋 telefonicznym: 502961492
GB SERVICE SP. Z O.O. - 2019-11-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi dzia艂ami hotelowymi
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2020-09-29 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Osoba zatrudniona na tym stanowisku b臋dzie odpowiada艂a za ca艂o艣ciowe przygotowywanie podstawowych da艅 kuchni azjatyckiej. Oczekujemy r贸wnie偶 umiej臋tno艣ci przygotowywania da艅 kuchni polskiej
ZJEDZ.COM.PL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-10-21 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw. mowa na czas okre艣lony (1 rok). Praca na 1 etat, dwuzmianowa w godz. 11.00-19.00, podczas imprez - praca r贸wnie偶 w weekendy w godz. 16.00-24.00 (lub d艂u偶ej w razie potrzeby). Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe (w zawodzie kucharz - po偶膮dane), mile widziane do艣wiadczenie zawodowe i umiej臋tno艣ci zgodne z ww. wymaganiami. Kontakt z pracodawc膮 od poniedzia艂ku do soboty w godz. 10-17. pod nr tel. 600-434-456
Justyna Kr臋偶o艂ek Zajazd Jejmo艣cina - 2016-02-01 - St臋偶yca (pomorskie)
Przyrz膮dzenie posi艂k贸w. Przestrzeganie zgodno艣ci przygotowanych posi艂k贸w. Przyjmowanie z magazynu. Kontrola temperatur urz膮dze艅. Pobieranie i w艂a艣ciwe przechowywanie pr贸b pokarmowych. HACCP - procedury.
KOLEJOWY SZPITAL UZDROWISKOWY SP Z OO - 2020-06-01 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
.
PRZEDSI臉BIORSTWO PRYWATNE PAMELA - DARIUSZ 艢LUFI艃SKI - 2017-12-14 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
pieakowanie i 艣rutowanie konstrukcji stalowych
MARCIN 艢L膭ZOK PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE "艢L膭ZOK" - 2016-11-22 - Radzionk贸w (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg tradycyjnych przepis贸w kuchni chi艅skiej, wsp贸艂praca z szefem kuchni i kucharzami narodowo艣ci chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
j.w
S膮d Rejonowy dla Warszawy 呕oliborza - 2017-11-17 - Warszawa (mazowieckie)
praca przy produkcji okien ,drzwi ,rolet
kontakt przez OHP - 2019-10-31 - Kornice (艣l膮skie)
Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne; znajomo艣膰 kuchni serbskiej; 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego. Zakres obowi膮zk贸w: pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw, napoj贸w i deser贸w, oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w b臋d膮cych w menu restauracji
Gospodarstwo Rybackie Rakowice Sp. Z.O.O. - 2016-04-15 - Rakowice (warmi艅sko-mazurskie)