KUCHARZ Katowice oferta pracy KATOWICKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB STARSZYCH, NIEPEŁNOSPRAWNYCH I OCZEKUJĄCYCH WSPARCIA "OPOKA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie samodzielnie posiłków. Wydawanie posiłków. Obróbka termiczna żywności. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Godziny pracy: 7:00-15:00.
Data publikacji: 2020-06-30
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: KATOWICKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB STARSZYCH, NIEPEŁNOSPRAWNYCH I OCZEKUJĄCYCH WSPARCIA "OPOKA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Świdnicka 35a, 40-711 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie samodzielnie posiłków. Wydawanie posiłków. Obróbka termiczna żywności. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Godziny pracy: 7:00-15:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2600 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy z możliwością przedłużenia. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2469
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne kierunkowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Mile widziane aktualna książeczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych.
Nazwa pracodawcy:
KATOWICKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB STARSZYCH, NIEPEŁNOSPRAWNYCH I OCZEKUJĄCYCH WSPARCIA "OPOKA"
danePracodawcy_nip: 6342359730
danePracodawcy_regon: 276585647
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Świdnicka 35a, 40-711 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-14:00) (Tel. 32-202-13-15) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Świdnicka 35a, 40-711 Katowice).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą, Godziny : 10:00-14:00 - KONIECZNIE ZABRAĆ CV !!!
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Katowice
danePracodawcy_kodPowiatu: 2469
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Katowice
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0937474
Adres strony pracodawcy: www.opoka-katowice.org
Ulica pracodawcy: Świdnicka
Numer budynku pracodawcy: 35a
Profil działalności pracodawcy:
DZIAŁALNOŚĆ POZOSTAŁYCH ORGANIZACJI CZŁONKOWSKICH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 30.06.2020
Oferta pracy ważna do: 30.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 30.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 30.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?53c0f7109a90c06179b7c5e03446162d
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-11-04 - Głowno (łódzkie)
Przygotowywanie półproduktów, wydawanie dań.
Karczma "FLAUTA" - 2016-05-06 - Gdynia (pomorskie)
-
Kaszubskie Centrum Sportowo - Rekreacyjne Sp. z o.o. - 2017-09-18 - Kościerzyna (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw i znajomość kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2020-06-08 - Łódź (łódzkie)
Zadania na stanowisku:1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań. Wymagane dokumenty:CV i list motywacyjny,Kopia dokumentów potwierdzających kwalifikacje oraz staż pracyTermin i miejsce składania dokumentów aplikacyjnych :Dokumenty należy składać w zamkniętych kopertach do 31.05.2016 r. w siedzibie Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy ul. Uphagena 27 80-237 Gdańsk w godzinach 7:45 -15:45 lub przesyłać pocztą tradycyjną na wskazany powyżej adres z dopiskiem Rekrutacja do OSiW w Tczewie.Proces rekrutacji na wskazane stanowisko będzie dwu etapowy. W pierwszym etapie odbędzie się weryfikacja nadesłanych dokumentów pod względem formalnym ,dokumenty zawierające braki formalne zostaną odrzucone a pozostałe osoby które przejdą pozytywnie wstępną weryfikację dokumentów aplikacyjnych zostaną zaproszone na test sprawdzający ich wiedzę .W drugim etapie z kandydatami ,których wynik testu będzie pozytywny zostanie przeprowadzona ostateczna rozmowa kwalifikacyjna z udziałem Wojewódzkiego Komendanta oraz komisji doradczej.Złożonych dokumentów nie zwracamy . Prosimy o dopisanie w aplikacji następującej klauzuli:Zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie danych Osobowych Dz. Ust. Z 2002 poz. 101 ,nr 926 wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji i selekcji na stanowisko Kucharza w OSiW w Tczewie przez Pomorską Wojewódzką Komendę Ochotniczych Hufców Pracy. Administratorem Państwa danych osobowych jest Komendant Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców pracy ul. Uphagena 27. Państwa dane osobowe zbierane są na potrzeby rekrutacji na stanowisko kucharza w OSiW w Tczewie.Zebrane dane mogą być udostępniane wyłącznie podmiotom wskazanym w przepisach prawa. Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania na warunkach określonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne i niezbędne dla potrzeb rekrutacji. Oferty odrzucone zostaną protokolarnie zniszczone po zakończonej rekrutacji.
POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU - 2016-05-24 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
PIZZERIA MAFIA Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. - 2016-07-14 - Międzyrzecz (lubuskie)
przyrządzanie potrwa według tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z kucharzami i szefem kuchni chińskiej
KANG KAI Sp. z o.o. - 2018-10-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI ORIENTALNEJ, OPRAWIANIE I OBRÓBKA TERMICZNA MIĘS, KROJENIE WARZYW.PRACA NA CZAS OKREŚLONY: 1 ROK.GODZINA ZAKOŃCZENIA PRACY: 18:00.MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA.PRZED SPOTKANIEM KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ.
kontakt przez PUP - 2019-07-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Ornontowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu.
PHU EURO CENTERTOP S. J. - 2016-01-12 - Skrudki (lubelskie)
Osoba zatrudniona na przygotowywanie posiłku w restauracji hotelowej. Praca na dwie zmiany, umowa na okres próbny.Kontakt z pracodawcą e-mail: rekrutacja (at) purohotel.pl
PURO HOTEL WROCŁAW SP. Z O.O. - 2016-07-19 - Wrocław (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe, praca w Bełchatowie
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2016-10-19 - Bełchatów (łódzkie)
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowanie spaghetti, gołąbków, naleśników i innych podobnych dań makaronowych.
Zakład Gastronomiczny Krystyna Chochorowska - 2018-09-17 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowanie posiłków serwowanych w lokalu, przyjmowanie zamówień i wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, przygotowanie listy produktów potrzebnych na dzień następny, przestrzeganie obowiązujących procedur HCCP, prowadzenie rejestru temperatury lodówki i zamrażarki, sprawdzanie dat ważności produktów/półproduktów, przygotowanie stanowiska pracy przed rozpoczęciem i zakończeniem pracy, codzienne dbanie o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Tarnów (małopolskie)
sporządzanie dań gorących i zimnych z karty, porcjowanie i wydawanie, współpraca z pracownikami kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Lachówka Duża (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Warka (mazowieckie)
PAKOWANIE POSIŁKÓW, PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, SPRZĄTANIE STANOWISKA PRACY. SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ NA TOWAR, WYKONYWANIE POLECEŃ SZEFA KUCHNI WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, MINIMUM 5 LAT STAŻU PRACY NA KUCHNI
J.B. PARTNERS ANNA TOPA - 2016-09-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Pomoc terapeutom podczas prowadzenia zajęć,Opieka nad podopiecznymi podczas dojazdu na zajęcia i w drodze powrotnej
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Poniatowa (lubelskie)
praca w Bursie Szkolnej w Inowrocławiu
Niepubliczna Bursa w Inowrocławiu - 2016-03-15 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, dowóz do klienta
MAŁA GASTRONOMIA Ireneusz Rosolak - 2016-12-09 - Łęczyca (łódzkie)
Kierowca samochodu ciężarowego.
Tadeusz Tkacz PRZEDSIĘBIORSTWO 'TIM' - 2017-06-14 - Banino (pomorskie)
Przewóz i dystrybucja towarów Dbałość o prawidłowy obieg dokumentów związanych z transportem towaru,Załadunek i rozładunek towaru,Odbiór i rozliczenie należności,Dbanie o powierzone mienie firmymiejsce pracy Wrocław, baza w Mirkowie około 130 h pracy w miesiącu dyspozycyjność 6-19przewidywany okres zatrudnienia 3 lataSala F
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-07-08 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
x
Niepubliczny Żłobek i Przedszkole "WESOŁE ROBACZKI" M. Białozor, M. Chmielewska - Burak s.c. - 2019-02-27 - Wasilków (podlaskie)
Praca polegająca na przygotowaniu produktów do obróbki termicznej i mechanicznej w kuchni jak również przygotowaniu potraw i ciast do spożycia.
ARTRYB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-23 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
Firma Produkcyjno-Handlowa "Krokieciki u Jagienki" - 2016-03-24 - Niepołomice (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni kaukaskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata pracy, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni kaukaskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy( mycie, wyparzanie suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Lublin (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; wysokość wynagrodzenia brutto do uzgodnienia; pracodawca prosi o wstępny kontakt telefoniczny po godz. 10 w celu ustalenia spotkania
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-07-04 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie dań i pizzy
Pizzeria Oaza Przemysław Sieluk - 2016-02-24 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)