KUCHARZ Karpicko oferta pracy HOTEL RESTAURACJA "LEŚNA" J.M.SZCZEPANIAK SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2019-10-18
Lokalizacja: Karpicko (wielkopolskie)
Pracodawca: HOTEL RESTAURACJA "LEŚNA" J.M.SZCZEPANIAK SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jeziorna 9, 64-200 Karpicko, powiat: wolsztyński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Karpicko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wolsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wolsztyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
HOTEL RESTAURACJA "LEŚNA" J.M.SZCZEPANIAK SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wolsztynie
Adres pracodawcy:
Jeziorna 9, 64-200 Karpicko, powiat: wolsztyński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: wolsztyński
Gmina pracodawcy: Wolsztyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Karpicko
Ulica pracodawcy: Jeziorna
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wolsztynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.10.2019
Oferta pracy ważna do: 31.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3c57bc39d37bd7559568621a5946924b
Podobne oferty pracy
lepienie i gotowanie pierogów, przygotowanie cista do pierogów i farszu
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Opole Lubelskie (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Warszawa (mazowieckie)
Składanie ram aluminiowych według rysunków technicznych, Przygotowanie ram aluminiowych do złożenia, wypełnienie szkłem,Obsługa maszyn i narzędzi
kontakt przez OHP - 2017-09-01 - Rudna Mała (podkarpackie)
- przygotowywanie potraw ukraińskich,- dbanie o miejsce pracy,- obsługa kasy fiskalnej,- obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań kuchni indyjskiej oraz obsługa indyjskiego pieca tandoor. Przygotowywanie potraw indyjskich z pieca, wypiekanie chlebów na ścianach weglowego pieca tandoor.
PPHU AG - MAHAL Agnieszka Rzaniak - 2017-01-09 - Sulechów (lubuskie)
Obsługa klientów, dbałość o stanowisko,
SPA DEVELOPMENT Sp. z o.o. - 2016-08-18 - Ustroń (śląskie)
wydawanie produktów leczniczych i wyrobów medycznych, sporządzanie leków recepturowych, sporządzanie leków aptecznych
Specjalistyczny Szpital Wojewódzki w Ciechanowie - 2016-07-06 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, tj. kulfi, samosy, dolma, sarma itp. Przygotowywanie sosów.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
wg stanowiska
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2017-03-21 - Namysłów (opolskie)
Samodzielne sporzadzanie posiłków.
kontakt przez OHP - 2018-03-12 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
Obsługa prasy krawędziowej CNC
kontakt przez OHP - 2019-04-17 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków z menu lokalu (dania kuchni indyjskiej), dbanie o czystość.
AZ-DIL KEBAB IBRAHIM ÇAGRIBAY - 2019-04-18 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Doglądanie procesów produkcji betonu, dbanie o zaopatrzenie w surowce do produkcji. Kontakt z klientem, uzgadnianie terminów dostaw.
PMP-PREFABRYKATY Mariusz Piątek - 2016-08-31 - Wełecz (świętokrzyskie)
jw.
FOOD INVESTMENT S. A. - 2016-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
obieranie warzyw
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast-food i obiadów.
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Nisko (podkarpackie)
Praca w kawiarni, przygotwywanie potraw: sniadania, lunche.
Fly High Coffee Wojciech Janowicz - 2018-07-04 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2015-12-14 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
pomoc w sprządzaniu dań i wyrobów gastronomicznych
Społem Powszechna Spółdzielnia Spożywców "Społem" - 2018-02-06 - Bytom (śląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
Firma Usługowo - Handlowa A&J Piotr Bocian - 2016-03-01 - Pleszew (wielkopolskie)
Sporządzanie potraw rodem z Jemenu, umiejętne łączenie przypraw sprowadzanych z zagranicy (etykiety nie tłumaczone na język polski). Przyprawy za każdym razem są w innych opakowaniach i nie wyglądają tak samo zawsze.
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
sprzedaż towarów, pozyskiwanie nowych klientów
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Zwoleń (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW
FIRMA HANDLOWA "PETIT"S.C. - 2016-05-02 - Dębica (podkarpackie)
przyjmowanie dostaw towarów, układanie towarów na regałach, wydawanie towarów klientom, dbanie o porządek w magazynie
PERFEKT Sp z o.o. - 2017-03-14 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-06-14 - Zgierz (łódzkie)
praca w "Restauracji Pod Orłem"
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2016-04-28 - Tczew (pomorskie)
naprawa pojazdów samochodowych, diagnostyka
GÓRNY - POCZYNEK SP. Z O.O. - 2019-08-26 - Lubin (dolnośląskie)
- przygotowanie potraw- ustalanie karty dań- wybór naczyń do podawania dań- wybór sprzętów do przygotowania dań- nadzór nad jakością zamówionej żywności- dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami- dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni- rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni- ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni- wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania- nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych- dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni
Miniorczyk Barbara - 2018-10-02 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie dań dla gości. Miejsce pracy: Ośrodek Wypoczynkowy Twardy Dół.
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "BROKER" Sp. z o.o. - 2016-04-20 - Borzechowo (pomorskie)