KUCHARZ Kalisz oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE JIK IWONA KRZYŻAN-FORLINI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań restauracyjnych, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przygotowywanie i obróbka surowców do produkcji dań, przygotowanie stanowiska pracy, zmywanie i dezynfekcja naczyń i sprzętu
Data publikacji: 2020-05-20
Lokalizacja: Kalisz (wielkopolskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE JIK IWONA KRZYŻAN-FORLINI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Chopina 9, 62-800 Kalisz, powiat: m. Kalisz, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań restauracyjnych, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przygotowywanie i obróbka surowców do produkcji dań, przygotowanie stanowiska pracy, zmywanie i dezynfekcja naczyń i sprzętu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kalisz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kalisz
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3061
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kalisz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.05.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE JIK IWONA KRZYŻAN-FORLINI
danePracodawcy_nip: 6681019698
danePracodawcy_regon: 301997144
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Turku
Adres pracodawcy:
Chopina 9, 62-800 Kalisz, powiat: m. Kalisz, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Wcześniejszy kontakt z pracodawcą w celu ustalenia terminu spotkania
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: m. Kalisz
danePracodawcy_kodPowiatu: 3061
Gmina pracodawcy: Kalisz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kalisz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0936569
Ulica pracodawcy: Chopina
Numer budynku pracodawcy: 9
Profil działalności pracodawcy: gastronomia i hotelarstwo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Turku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 21.05.2020
Oferta pracy ważna do: 20.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7ea31853a1826f1ee623cc6fdf374978
Podobne oferty pracy
Zgodnie z programem staży
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie regionalnych dań kuchni chińskiej
MEEA Sp. z o.o. - 2016-04-14 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie potraw dla klientów hotelu, restauracji i kawiarni.
FORM-PLASTIC Sp. z o.o. - 2018-04-11 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Paweł Maciejewski - 2018-08-30 - Pępowo (wielkopolskie)
przygotowywanie potrwa kuchni azjatyckiej
"ZŁOTY SMOK" Regina Majczyna - 2015-11-27 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
-
AMW REWITA Sp.z o.o. - 2019-01-15 - Rogowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni regionalnej indyjskiej, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2020-07-09 - Zduńska Wola (łódzkie)
- zapoznanie się z przepisami BHP - zapoznanie się z przepisami Ppoż- sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasta, napoje i desery- zabezpieczenie przed zepsuciemsurowców, półproduktów i wyrobów gotowych- obróbka wstępna surowców- gastronomiczny rozbiór mięsa- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy- dekorowanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Banino (pomorskie)
przygotowywanie śniadań dla gości hotelu,
S.C. BEATA ZDEBEL, ARKADIUSZ ZDEBEL - 2016-03-31 - Piekary Śląskie (śląskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Lubsko (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Praca na kuchni. Prowadzenie kntyny.
PPH-U "Kasia" Sp. z o.o. - 2017-03-13 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2020-05-14 - Świlcza (podkarpackie)
zgodnie z zakresem czynności
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Kluczbork (opolskie)
wg stanowiska
MOMOT JOANNA - "U JOANNY" - 2017-10-16 - Gubin (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, wybór sprzętów do przygotowywania dań, racjonalne zarządzanie składnikami, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Grębiszew (mazowieckie)
pracownik budowlany /umiejętność ścian gipsowych,sufitów podwieszanych,docieplenia
"UNI-BUD" Jacek Smoleń - 2016-03-08 - Jordanów (małopolskie)
- przygotowywanie posiłków wg menu ustalonego w restauracji;- utrzymanie czystości w miejscu pracy.Praca od poniedziałku do niedzieli zgodnie z ustalonym grafikiem - Restauracja Zodiac (czynna od godz. 12:00).
Śląska Kampania Przemysłowo Handlowa STEF POL Sp. z o.o. - 2020-07-28 - Rzuchów (śląskie)
+
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Bochnia (małopolskie)
- przygotowanie potraw na podstawie receptur- przestrzeganie HACCPPraca w godz. od 6:00 do 14:00 oraz od 10:00 do 18:00Miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Informatyczna
Sodexo Polska sp. z.o.o. - 2018-10-16 - Łódź (łódzkie)
Piankowanie, szykowanie i układanie materiału.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe '' Wiśniewski '' sp.j. - 2020-06-22 - Świba (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-09-13 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków/dań kuchni indyjskiej z oryginalnych receptur, używanie oryginalnych indyjskich przypraw, tworzenie własnych przepisów na bazie kuchni indyjskiej; umowa o pracę na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Pabianice (łódzkie)
Prace pielęgnacyjne przy uprawie i zbiorze pomidorów
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Bukówiec Górny (wielkopolskie)
w/g potrzeb
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Kielce (świętokrzyskie)
Wykształcenie podstawowe/ zawodowe; doświadczenie zawodowe; uprawnienia na wózki widłowe; praca na hali produkcyjnej i placu zew.; trzy zmiany; miejsce pracy Sierakowice;
LODE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-23 - Sierakowice (śląskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Układanie towarów, uzupełnianie braków, obsługa klienta, przyjmowanie dostaw, metkowanie towarów.
BOBASEK - Andrzej Paćkowski - 2016-09-06 - Płock (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe; kuchnia polska; praca w ruchu ciągłym w Knurowie;
"PROTOS" SZYMAŃSKA & MAZUR SPÓŁKA CYWILNA - 2017-05-12 - Knurów (śląskie)