KUCHARZ/ KA Mielno oferta pracy AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/ KA
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez Szefa Kuchni itp.
Data publikacji: 2020-06-15
Lokalizacja: Mielno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Por. Włodzimierza Suriana 24, 76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez Szefa Kuchni itp.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: za godzinę
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: koszaliński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3209
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2020
Data zakończenia pracy: 30.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie min. zawodowe, doświadczenie zawodowe 1 rok, dobra organizacja pracy, dyspozycyjność, elastyczność, osoba bez nałogów, mile widziani emeryci
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 7010302456
danePracodawcy_regon: 142990254
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Por. Włodzimierza Suriana 24, 76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: poniedziałek-piątek, Godziny : 07:30-15:30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: koszaliński
danePracodawcy_kodPowiatu: 3209
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Mielno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0308353
Ulica pracodawcy: Por. Włodzimierza Suriana
Numer budynku pracodawcy: 24
Profil działalności pracodawcy:
Obiekty noclegowe turystyczne i miejsca krótkotrwałego zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 15.06.2020
Oferta pracy ważna do: 15.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 15.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 15.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?16c9f7d3ffb6d7a0f72fb8fe10dd2559
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, azjatyckiej
NTMH Sp. z o.o. - 2016-08-17 - Bydgoszcz (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2020-01-27 - Kikół (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie potraw,- zrobienie listy produktów,- zapewnienie dostawy środków spożywczych.
RICH FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-02-20 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Zambrów (podlaskie)
przygotowywanie potraw wg ustalonego menu, praca na dwie zmiany w godz. 7.00-22.00
P.P.H.U. AMAZONKA RYSZARD SOSNOWSKI - 2020-06-02 - Zawada Pilicka (śląskie)
- przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej - odczytywanie receptur oryginalnych przepisów, produktów i półproduktów
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań obiadowych i fast food
Firma Handlowo-Usługowa "IGLOO" Jerzy Góra - 2018-12-04 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków według zamówienia oraz z zachowaniem ustalonych przepisów - kuchania włoska.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Częstochowa (śląskie)
Przeprowadzanie obróbki wstępnej surowców, dokonywanie obróbki termicznej, sporządzanie posiłków, przechowywanie i magazynowanie artykułów spożywczych, surowców i półproduktów
Jadłodajnia Szkolna s.c. Zofia Kiełbasa, Jan Kiełbasa, Witold Wolak - 2016-04-20 - Nowy Sącz (małopolskie)
1. Postępowanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. Właściwe wykorzystanie pobranych surowców, porcjowanie i wydawanie posiłków konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy. 4. Właściwe obsługiwanie sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków. 6. Znajomość stosowanych w DEW diet, liczby żywionych w danym dniu oraz przepisów dotyczących gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie próbek żywnościowych oraz prawidłowe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne)
Dom Emeryta Wojskowego - 2020-05-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Brenna (śląskie)
przygotowanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2019-05-23 - Kozienice (mazowieckie)
Kucharz kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Stare Żukowice (małopolskie)
wg stanowiska
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2019-04-02 - Rząska (małopolskie)
obsługa klienta i kasy fiskalnej, przygotowanie potraw ( kucharz małej gastronomii/fastfood ), utrzymanie porządku w lokalu i na swoim stanowisku pracy
pizzeria la nostra daria zender - 2019-08-19 - Cieszyn (śląskie)
- przygotowanie składników do dań obiadowych i kolacji- przygotowanie potraw- rozmieszczenia dania na talerzu, dekorowanie - sprzątanie obszaru roboczego
Bianca Mai Fichtestube Rammenau - 2017-10-31 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie potraw, dekorowanie i utrzymywanie stałych standardów wydawanych potraw, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
LJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-03-22 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków wg obowiązujących norm i receptur, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca w godz. 14:00-22:00.Kontakt tel. i e-mail: biuro (at) restauracja-dejavu.pl.Oferta w sali G.
PHU OMEGA Tomasz Skrętkowicz - 2016-08-25 - Siechnice (dolnośląskie)
przygotowywanie ciepłych i zimnych posiłków śniadaniowych
Urbański Przedsiębiorstwo Budowlane Ryszard Urbański - 2019-02-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Smażenie naleśników oraz przygotowywanie potraw z naleśników. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt telefoniczny Sala G
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań typu fast- food
kontakt przez PUP - 2019-02-18 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
SPRZĄTANIE POMIESZCZEŃ SZKOLNYCH- KLASY LEKCYJNE, KORYTARZE, TOALETYWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMEJĘTNOŚCI SPRZĄTANIA
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni w restauracji. Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Niepruszewo (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2019-07-19 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Gotowanie posiłków.
PIZZERIA JANINA ANNA SZPAKOWSKA (SKLEP SPOŻYWCZO-WARZYWNY J. Szpakowska) - 2020-06-23 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowywania dań, dopilnowanie porzadku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Opole (opolskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Nisko (podkarpackie)
Przygotowywanie/ serwowanie potraw.(wynagrodzenie 2775 zł- 2980 zł brutto/mc)
FRANGOS KAMIL PIANKO, DANIEL GREC S.C. - 2018-03-20 - Łomża (podlaskie)
Świadczenie specjalistycznych usług opiekuńczych dla dziecka Z AUTYZMEM DZIECIĘCYM w miejscowości Błazowa Górna (5 godz. tygodniowo).terapia specjalistyczna w relacji 1/1 z terapeutaUczenie i rozwijanie umiejętności niezbędnych do samodzielnego życia w tym:-kształtowanie umiejętności zaspokajania podstawowych potrzeb życiowych i umiejętności społecznego funkcjonowania,-Motywowanie do aktywności,-Leczenie i rehabilitacja,- prowadzenie treningów umiejętności samoobsługi i umiejętności społecznych, - wspieranie, także w formie asystowania w codziennych czynnościach życiowych, w szczególności takich jak: utrzymanie kontaktów z domownikami, wspólne organizowanie czasu, terapia logopedyczna
MIEJSKO - GMINNY OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ - 2020-03-31 - Błażowa Górna (podkarpackie)
Przyrządzanie potraw orientalnych na bazie wiedzy i umiejętności zastosowania receptur i przypraw arabskich, w tym przygotowanie kebaba. Praca w systemie równoważnym w godzinach 9.00-1.00
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - Łęczna (lubelskie)