KUCHARZ/KA DO DPS Sokole oferta pracy PULPECIK. Katarzyna Iwaniuk-Fabiszewska
Stanowisko: KUCHARZ/KA DO DPS
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie trzech posi艂k贸w dziennie dla podopiecznych DPS.
Data publikacji: 2018-10-04
Lokalizacja: Sokole (podlaskie)
Pracodawca: PULPECIK. Katarzyna Iwaniuk-Fabiszewska
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:16-050 Sokole 59 A, powiat: bia艂ostocki, woj: podlaskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie trzech posi艂k贸w dziennie dla podopiecznych DPS.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA DO DPS
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sokole
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: bia艂ostocki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Micha艂owo
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.10.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Znajomo艣膰 kuchni polskiej.
Nazwa pracodawcy: PULPECIK. Katarzyna Iwaniuk-Fabiszewska
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ymstoku
Adres pracodawcy:
16-050 Sokole 59 A, powiat: bia艂ostocki, woj: podlaskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: bia艂ostocki
Gmina pracodawcy: Micha艂owo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sokole
Numer budynku pracodawcy: 59 A
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: gastronomia, catering
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.10.2018
Oferta pracy wa偶na do: 04.11.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.10.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharzart. 49 z wy艂膮czeniem os贸b do 30 roku 偶ycia, chyba, 偶e spe艂niaj膮 jeden z pozosta艂ych warunk贸w
Krzal Rafa艂 D脰NER KEBAB - 2016-10-04 - Torzym (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej. Dbanie o powierzony sprz臋t. Przestrzeganie przepis贸w BHP i p.po偶System czasu pracy: 11:00-19:00, 14:00-22:00. Proponowany okres zatrudnienia: 01.10.2018-30.09.2019.
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i przechowywanie potraw, wydawanie i sprzeda偶 posi艂k贸w, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Tur贸w (lubelskie)
Przygotowanie potraw i p贸艂produkt贸w,utrzymanie kuchni w czysto艣ci,szykowanie listy zakup贸w do kuchni.Znajomo艣膰 kuchni molekularnej. Umiej臋tno艣膰 obs艂ugiwania maszyn piekarniczych,wir贸wek,wyciskarek.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie potraw wed艂ug ustalonej receptury kuchni wietnamskiej i chi艅skiej. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany wg grafiku: 9:00-17:00; 12:00-20:00. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
STA呕 DO 30
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - S艂awa Wielkopolska (wielkopolskie)
- obs艂uga klient贸w, przygotowywanie potraw kuchni w艂oskiej
Da Grasso Pizzeria Us艂ugi Finansowe Murawski Leszek - 2017-12-28 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
gotowanie,przygotowywanie posi艂k贸w,dbanie o czysto艣膰
Punkt Gastronomiczny "POLSKIE SMAKI" Lucyna Le艣niak - 2018-04-24 - Mogilany (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸wdbanie o porz膮dek na kuchni
kontakt przez OHP - 2016-07-01 - Zielona G贸ra (lubuskie)
prognozowanie i analiza sprzeda偶y, zbieranie zam贸wie艅 tak偶e w j臋zyku rosyjskim, utrzymywanie kontaktu z obecnymi cz臋sto rosyjsko-j臋zycznymi klientami, pozyskiwanie nowych
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Krak贸w (ma艂opolskie)
produkcja wyrob贸w, pakowanie wyrob贸w, odpowiedzialno艣膰 za surowce w magazynie;
"FIRMA MADEJ & WR脫BEL" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-07-18 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
praca na samodzielnym stanowisku kucharza
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2017-05-31 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
gotowanie i wydawanie posi艂k贸w
Gospoda Star贸wka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-01-04 - Starowa G贸ra (艂贸dzkie)
przygotowanie i sprzeda偶 kebab贸w
P.H.U. MURAT KARADENIZ - 2016-08-03 - Tychy (艣l膮skie)
Oferta dla os贸b spe艂niaj膮cych warunki Regulaminu Refundacji Wyposa偶enia/Doposa偶enia,艣cie偶ka dost臋pu: http://www.pup.gliwice.pl/firma/oferty_pracy_subs_wyposazenie.html i jednocze艣nie zakwalifikowane b膮d藕 kwalifikuj膮ce si臋 do II profilu pomocy.Wykszta艂cenie: min. 艣rednie; min. rok do艣wiadczenia zawodowego; prawo jazdy kat.B; podstawowa znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego lub niemieckiego; umiej臋tno艣c analitycznego my艣lenia, samodzielno艣膰 odporno艣膰 na stres; analizowanie wynik贸w sprzeda偶y; przygotowywanie materia艂贸w promocyjnych; wsparcie sprzeda偶y; monitorowanie i analizowanie rynku; wsp贸艂praca z dzia艂ami firmy; sporz膮dzanie raport贸w okresowych; tworzenie strategii reklamowej; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Gliwice (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Warszawa (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy, da艅 obiadowych, Fast-food-贸w
Pizzeria "Malaga" Alicja Olak - 2017-05-19 - Cewice (pomorskie)
Projektowanie grafiki u偶ytkowej www oraz opakowa艅. Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku 8:00-16:00.
ORNO-POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-01-09 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
Zakres obowi膮zk贸w: produkcja posi艂k贸w na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania zwi膮zane z prac膮 kuchni. Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮: 261 660 535, 261 660 537Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Poliklinik膮 SP ZOZ we Wroc艂awiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Poliklinik膮 SP ZOZ we Wroc艂awiu - 2017-09-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
w programie sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Milicz (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
A & R ROBERT WIERUCKI - 2016-01-22 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji oraz imprez okoliczno艣ciowych
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Bobowa (ma艂opolskie)
wg. programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej; obs艂uga klientow;
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2016-12-27 - Opole (opolskie)
przygotowywanie da艅 i pizzy
Pizzeria Oaza Przemys艂aw Sieluk - 2016-02-24 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obrobka wst臋pna surowc贸w (r臋czna mechaniczna termiczna), wykonywanie r贸znymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w, przetwor贸w mi臋snych, potraw p贸艂mi臋snych, wyrob贸w garma偶eryjnych i inne, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, masyznami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czaie i porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸 na przy臋cia urodzinowe dla dzeci, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂膮dach 偶ywienia zbiorowego, przestrzeganie przepis贸w sanitarno-epidemiologicznych obowi膮zuuj膮cyhc zak艂膮dach 偶ywienia zbiorowego. Wymagane wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe. Praca na dwie zmiany 10-20
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Mys艂owice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (sto艂贸wka na 200 os贸b). Praca na umow臋 o prac臋 w Ko艂obrzegu (w Muszelce) w godz. 6-14, 12-20
FOOD INVESTMENT S.A. - 2018-01-11 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Gotowanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Nowy Targ (ma艂opolskie)