KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy PRZEDSZKOLE NR 227 "WESO艁E NUTKI"
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽450 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Planowanie posi艂k贸w dla dzieci, sporz膮dzenie listy zam贸wie艅, pobieranie towaru z magazynu, robienie zestawie艅, przestrzeganie BHP, PPO呕, HACCP, utrzymanie czysto艣ci w kuchni.
Data publikacji: 2019-04-16
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: PRZEDSZKOLE NR 227 "WESO艁E NUTKI"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:艢wi臋tos艂awska 3, 04-059 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Planowanie posi艂k贸w dla dzieci, sporz膮dzenie listy zam贸wie艅, pobieranie towaru z magazynu, robienie zestawie艅, przestrzeganie BHP, PPO呕, HACCP, utrzymanie czysto艣ci w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽450 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + wys艂uga lat+ premia motywacyjna
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽450 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie (technik kucharz), umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, uko艅czenie kurs贸w zawodowych kucharza, co najmniej 5 lat do艣wiadczenia zawodowego. Obowi膮zki: planowanie posi艂k贸w dla dzieci, sporz膮dzenie listy zam贸wie艅, pobieranie towaru z magazynu, robienie zestawie艅, przestrzeganie BHP, PPO呕, HACCP, utrzymanie czysto艣ci w kuchni. [Zg艂oszenia: 509 712 750, p227 (at) edu.um.warszawa.pl lub osobi艣cie]
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: PRZEDSZKOLE NR 227 "WESO艁E NUTKI"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
艢wi臋tos艂awska 3, 04-059 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: 艢wi臋tos艂awska
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 16.05.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.04.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ecb1e46af482c9a33ad25a885b2cb378
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Bar Rodzinny Jacek Gli艅ski - 2016-09-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Obr贸bka art. spo偶ywczych do sporz膮dzania da艅 obiadowych.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Kra艣nik (lubelskie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrz膮szcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2017-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
Obs艂uga 偶ywienia zbiorowego - zamkni臋tego
Sanatorium Uzdrowiskowe ZDROWIE - 2018-05-14 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, praca w kuchni, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy
Bar Samoobs艂ugowy"J臋drek" B. i M. Zaskowscy s.c. - 2018-06-01 - August贸w (podlaskie)
- obs艂uga kasy, McCaffe,- obszar produkcji: praca przy grill, frytownicach, tosterach,- prace magazynowe i porz膮dkowe.Praca na 1/4, 1/2, 3/4 lub pe艂en etat.
kontakt przez OHP - 2018-01-10 - Cieszyn (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca w kuchni Zajazdu Wichrowe Wzg贸rze
GASTROMAX Przemys艂aw Grochocki - 2017-11-10 - Lubawa (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Nadz贸r nad jako艣ci膮 serwowanych potraw.Umowa zlecenie oko艂o 80h w m-cu
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca w lokalu gastronomicznym
ZAJAZD Pod Kasztanem Iwona Rutyna - 2016-01-05 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Lubawa (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
Biuro Polowa艅 Dewizowych "ART-HUBERT" Sp贸艂ka z o.o. - 2016-05-12 - Biedacz贸w (podkarpackie)
r臋czny za艂adunek i roz艂adunek dostawczego samochodu
Firma Wielobran偶owa "KAMBOL" Jacek Abramek - 2017-01-18 - Bolk贸w (dolno艣l膮skie)
praca w restauracji
ZAK艁AD GASTRONOMICZNO-HANDLOWY PROMYK D.Ku艂akowski Bartoszyce - 2016-04-28 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie, sprz膮tanie stanowiska pracy
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2018-03-07 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, PIZZY
PAWE艁 KUD艁ACZ PPHU "NORDPOL" - 2016-06-21 - D臋bica (podkarpackie)
obs艂uga kuchni, przygotowywanie potraw, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy
Firma Handlowo Us艂ugowa Aneta Trusi艅ska - 2017-06-22 - Wieniec (kujawsko-pomorskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie ze "schematami blokowymi procesu produkcji" oraz "opisem grup potraw", porcjowanie przyrz膮dzanych potraw,wydawanie posi艂k贸w;Praca w godz.4-12,8-16,12.30-20.30;Kontakt z pracodawc膮 osobisty oraz tel w godz.8.00-14.00
Szko艂a Policji w S艂upsku - 2016-05-20 - S艂upsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne ( kucharz kuchni orientalnej), do艣wiadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, umiej臋tno艣膰 wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie i przyrz膮dzanie potraw w/g receptur kuchni wietnamskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Lublin (lubelskie)
wg stanowiskaPraca w Rabce Zdr贸j
ANNA W脫JCIAK DOM WCZASOWY "ELA", F.H.U. "ELUNA" - 2018-04-06 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Sprz膮tanie pomieszcze艅 biurowych, 艂azienek, korytarzy, schod贸w, konserwacja pod艂贸g, drzwi, mycie okien, utrzymanie w czysto艣ci i dezynfekowanie urz膮dze艅 sanitarnych, sprz膮tanie terenu wok贸艂 budynku( chodniki, schody), dbanie o czysto艣膰 teren贸w zielonych, dbanie o w艂a艣ciwe utrzymanie schod贸w i chodnik贸w wok贸艂 budynku r贸wnie偶 w okresie zimowym(m.in. od艣nie偶anie, posypywanie piaskiem)
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Brzoz贸w (podkarpackie)
wg stanowiska
BERLIN DONER IRFAN DEMIR - 2016-05-17 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe IR-MAR s.c. - 2017-08-14 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie potraw, obr贸bka mi臋s, produkcja pierog贸w. Praca w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne. Godziny pracy: 10-18 .
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2017-03-20 - Nowy Dunin贸w (mazowieckie)
Przy偶膮dzanie posi艂k贸w, konsultacja i pomoc przy kucharzu g艂贸wnym.
Motel "Na Wierzynka" Restauracja "MARYLA" s.c. A.J. Pasek - 2016-04-22 - Wieliczka (ma艂opolskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie da艅 kuchni indyjskiej z zachowaniem receptur, zastosowaniem oryginalnych produkt贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Wymagania dotycz膮ce kandydata: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe; umiej臋tno艣ci znajomo艣膰 kuchni hinduskiej; uprawnienia ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologiczna; do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok; znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. karty da艅.
1) BEST Henryk Ryczek 2) TOP SPIN Henryk Ryczek - 2016-01-12 - Zamo艣膰 (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2017-04-10 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Mszana Dolna (ma艂opolskie)