KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy SZKOŁA PODSTAWOWA NR 202 IM. 34 PUŁKU STRZELCÓW BUDZISZYŃSKICH
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2 650 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie tygodniowego jadłospisu, gotowanie i wydawanie posiłków, przygotowywanie zestawień towarów i prpduktow do zamówienia.
Data publikacji: 2019-07-05
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 202 IM. 34 PUŁKU STRZELCÓW BUDZISZYŃSKICH
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana Bytnara "Rudego" 19, 02-645 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie tygodniowego jadłospisu, gotowanie i wydawanie posiłków, przygotowywanie zestawień towarów i prpduktow do zamówienia.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 650 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 650 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.09.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: co najmniej 3 miesiace doświadczenia zawodowego. Obowiązki: przygotowanie tygodniowego jadłospisu, gotowanie i wydawanie posiłków, przygotowywanie zestawień towarów i prpduktow do zamówienia. [Zgłoszenia: sekretariat (at) sp202.edu.pl, telefonicznie: 22 844 86 85 lub osobiście]
Nazwa pracodawcy:
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 202 IM. 34 PUŁKU STRZELCÓW BUDZISZYŃSKICH
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Jana Bytnara "Rudego" 19, 02-645 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Jana Bytnara "Rudego"
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.07.2019
Oferta pracy ważna do: 05.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 09.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b51823847f30df882c74ac128c9896fb
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw wg przepisów w języku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2019-01-16 - Otwock (mazowieckie)
-
PIEKARNIA - CUKIERNIA Paweł Kropidłowski - 2019-06-05 - Liniewo (pomorskie)
Wykształcenia kierunkowego oraz doświadczenie na podobny stanowisku, znajomości systemu HACCP i BHP, dyspozycyjność, odpowiedzialność oraz dobra organizacja pracy własnej, odporność na pracę w stresie oraz pod wpływem presji czasu, komunikatywność i samodzielność, wysoka kultura osobista; ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie dań i posiłków, udział w planowaniu karty menu, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, pobieranie produktów spożywczych z magazynów, utrzymanie porządku w miejscu pracy dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-11-22 - Gliwice (śląskie)
Pracodawca poszukuje kucharza oraz pomocy w pensjonacie. Zakwaterowanie i wyżywienie zapewnione ze stony pracodawcy.
Dom Wypoczynkowy "ELŻBIETA" - 2016-11-16 - Poronin (małopolskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, przygotowywanie sushi oraz potraw japońskich, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,
COMPASS GROUP POLAND Sp. z o.o. - 2017-06-13 - Białystok (podlaskie)
praca Ustka-Przewłoka w godz. 10-18; kontakt osobisty z pracodawcą po wcześniejszym umówieniu telefonicznie godz. 8-15
Beata Dąbrowska-Ośrodek Wypoczynkowy Awilla - 2016-04-19 - Przewłoka (pomorskie)
Kucharz jest odpowiedzialny za przygotowywanie dań a'la carte i innych dań w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2017-12-04 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
praca przy regeneracji podzespołów i częśći samochodowych,
K.TEAM Grzegorz Kostka Świdnica - 2017-02-17 - Świdnica (dolnośląskie)
- przygotowywanie potraw dań, deserów, dbanie o wybór skladników nalepszej jakości
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Siemiatycze (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
W ZAWODZIE. PRACA POLANICA ZDRÓJ.10 00 - 22 0015,00ZŁ ZA GODZINĘISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ORGANIZACJI TRANSPORTU LUB ZWROTU KOSZTÓW DOJAZDU
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
- Przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe- Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienieKontakt telefoniczny 601-777-730
FENIKS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-04 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
wymagane min. 3 lata doświadczenia w pracy na ww. stanowisku
GENOWEFA TRZEPACZ "POD DĘBAMI" RESTAURACJA-HOTEL - 2016-12-20 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe, umiejetność wykonywania potraw kuchni arabskiej, uprawnienia: książeczka zdrowia, doświadczenie zawodowe: min. 3 lata. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie potraw kuchni arabskiej, układanie menu, zapotrzebowania.
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie dań zimnych, gorących i garmażu, samodzielna praca na stanowisku
LECH RESORT & SPA - 2017-06-22 - Łeba (pomorskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-03-01 - Tuszyn (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem, zatrudnienie od dnia 15.05.2017 do 30.09.2017, praca co drugi dzień;
Ośrodek Wypoczynkowy Politechniki Wrocławskiej - 2017-03-30 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków,sprzedaż i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Głogów (dolnośląskie)
Prace związane z przygotowaniem posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-12-13 - Więcbork (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej , miejsce pracy: Opole, Solaris, ul. Pl.Kopernika 16.
kontakt przez PUP - 2019-04-12 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku, właściwe wykonanie obróbki wstępnej i cieplnej przygotowywanych potraw oraz przygotowywanie posiłków zgodnie z technologią przygotowywania potraw. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-12-07 - Nowa Wieś (mazowieckie)
Przygotowanie pizzy - produkcja, utrzymanie porządku na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI ZIMNEJ I GORĄCEJ, UTRZYMANIE PORZĄDKU W MIEJSCU PRACY
ALTERA SP. Z O.O. - 2018-08-10 - Warka (mazowieckie)
Wypiek pieczywa
ZAKŁAD PRODUKCYJNO - USŁUGOWY HENRYK MATEJCZUK - 2016-07-08 - Mordy (mazowieckie)
obsługa komputera i maszyn do bowlingu, obsługa klienta
FALA PARK SP. Z O.O. - 2016-11-02 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw.
Usługi Gastronomiczne Wynajem pokoi dla firm - 2016-04-25 - Cekanowo (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, JAŁOSPISÓW, SPORZĄDZANIE LISTY ZAKUPÓW, DBANIE O PORZADEK I CZYSTOŚĆ W KUCHNI, WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, STAZ PRACY MIN 1 ROK, DOŚWIADCZENIE W ŻYWIENIU ZBIOROWYM,
Horme sp. z o.o. - 2017-08-09 - Kurów (zachodniopomorskie)
Kuchnia tradycyjna domowa. Kontakt tel. 505 162 811
PPUH MKW - 2016-03-23 - Kielce (świętokrzyskie)
Sporzadzanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy, sprzatanie, przygotowanie stanowiska pracy.
Hotel MARHABA Restauracja "ŚNIEŻNIK" - Barbara Ladżyńska - 2016-01-08 - Kłodzko (dolnośląskie)