KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: j.w.
Data publikacji: 2018-11-08
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 10-22 + weekendy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2018
Data zakończenia pracy: 30.11.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia polska
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowew; 2 lata doświadczenia zawdowoego; mile widziane aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne; umiejętność gotowania i przygotowywania potraw kuchni polskiej. Obowiązki: gotowanie oraz przygotowywanie potraw kuchni polskiej w podstawowym i rozszerzonym zakresie zgodnie z recepturami.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 08.11.2018
Oferta pracy ważna do: 22.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
Dariusz Bagiński - 2016-03-08 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
Jes SC PHU Janina Słupska Edward Słupski - 2016-08-08 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań
Kawiarnia "PARKOWA" Dariusz Moczulski - 2018-06-29 - Milicz (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Olkusz (małopolskie)
przygotowanie potraw oraz różnych wyrobów kulinarnych
"JAMROZOWA POLANA HOTEL&BROWAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-29 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Drobne prace ślusarskie i montażowe
Wiesław Konieczny Ślusarstwo,Kowalstwo,Instalatorstwo.wod.kan. i c.o. - 2017-04-26 - Krzywiń (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo wielobranżowe Jard Jarosław Dziemian - 2016-10-26 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla pensjonariuszy, gotowanie, przygotowywanie ciast, dozór nad kuchnią i magazynem, dbanie o porządek na kuchni.Kontakt: e-mail:krystynasolec (at) wp.pl
Ośrodek Rehabilitacyjno - Wypoczynkowy "Krystyna" P.Szlosek Solec Zdrój - 2017-03-16 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych, łazienek, hali, praca od poniedziałku do piątku w godzinach 14.00-16.00. Praca na umowę o pracę na okres próbny lub umowę zlecenie.
ARRET Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie i podawanie posiłków
P.H.U. NEDS Ewelina Skwiercz - 2016-02-09 - Człuchów (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
Magdalena Zając ANTFRA - 2018-10-01 - Kraków (małopolskie)
prace instalacyjne i montażowe, gotowość do pracy w delegacji, kontakt tel. lub e-mail. biuro.sanbud (at) interia.eu
Firma Handlowo Usługowa "SANBUD" SZUTTA, KWINTO Spółka Jawna - 2018-04-18 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw samodzielnie
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Modlnica (małopolskie)
bieżąca obsługa księgowa, nadzór na działem finansowo-księgowo-czynszowym
SPÓŁDZIELNIA MIESZKANIOWA IM. GENERAŁA SIKORSKIEGO W KONINIE - 2016-09-26 - Konin (wielkopolskie)
pomoc kuchenna, kucharz
kontakt przez OHP - 2018-04-10 - Koszęcin (śląskie)
Rejestracja klientów, przyjmowanie zamówień na zakwaterowanie, obsługa klientów gości hotelu.WYMAGANIA: wykształcenie średnie, książeczka sanitarno - epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie, podstawowa znajomość języka angielskeigo. KONTAKT Z PRACODAWCĄ: osobisty, tel.16 736 11 20,e-mail: recepcja (at) bacowkaradawa.pl
PREIS Paweł Preisner - 2017-10-24 - Radawa (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków wg karty dań.
Dariusz Handiuk - 2018-09-10 - Wielącza (lubelskie)
Smażenie ryb, przygotowywanie posiłków rybnych, sałatek, garmaż rybny.
KOZŁOWSKA BERNADETA BAR GASTRONOMICZNY „ TO-TU ” SMAŻALNIA - 2016-01-20 - Hel (pomorskie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
Mycie głowy, strzyżenie włosów, modelowanie fryzur, wykonywanie uczesań, farbowanie.
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Przygłów (łódzkie)
Samodzielne wykonywanie dań kuchni gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Transport materiałów budowlanych, artykułów spożywczych oraz przemysłowych na terenie kraju.
TRANSPORT CIĘŻAROWY-JÓZEF JANCZAK - 2017-03-20 - Garbów (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Okuninka (lubelskie)
- przygotowywanie dań kuchni polskiej
MARATOX s.c. R. Rabinek, T.Skowronek, M. Mrozek - 2018-09-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
LOKAL GASTRONOMICZNY "HONOTU" DARIUSZ JÓZEFCZYK W ŁAŃCUCIE - 2016-05-04 - Łańcut (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW GOTOWYCH DO WYDANIA
FORTE Paweł Nykiel - 2017-08-29 - Dębica (podkarpackie)
Praca na kantynie pracowniczej. Opis stanowiska - przygotowywanie i wydawanie dań zgodnie z ich recepturą, - nadzór nad towarem w magazynie, przyjmowanie towaru zgodnie z zamówieniem, -dbanie o wysoką jakość i termin ważności, - utrzymanie wysokiego standardu przygotowanych posiłków oraz dbałość o ich jakość i wygląd, - dbanie o czystość w kuchni Wymagania -doświadczenie w zbiorowym żywieniu - dyspozycyjność, - doświadczenie na podobnym stanowisku, - odporność na stres, - umiejętność szybkiego uczenia, - zaangażowanie,
PRIME FOOD Sp. z o. o. w Przechlewie - 2015-11-30 - Przechlewo (pomorskie)
Kucharz/kucharka
EURO-HOTEL-RESTAURACJA Józef Korzeb - 2017-01-02 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
Tworzenie katalogu ciast i deserów, realizacja własnych przepisów, wykonywanie produktów, serwowanie produktów gościom.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków, obsługa klienta
ROSETTE Gastronomia i Catering Zdzisław Żmiejewski - 2016-02-23 - Góra (dolnośląskie)