KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Oczekiwania: brak lub niepe艂ne podstawowe, do艣wiadczenie zawodowe 5 lat.Obowi膮zki: przygotowywanie potraw i da艅 chi艅skich w szerokim asortymencie w oparciu o tradycyjne receptury kuchni chi艅skiej, w tym :zup, da艅 mi臋snych, da艅 z owoc贸w morza, makaron贸w, deser贸w i innych.
Data publikacji: 2019-03-04
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Oczekiwania: brak lub niepe艂ne podstawowe, do艣wiadczenie zawodowe 5 lat.Obowi膮zki: przygotowywanie potraw i da艅 chi艅skich w szerokim asortymencie w oparciu o tradycyjne receptury kuchni chi艅skiej, w tym :zup, da艅 mi臋snych, da艅 z owoc贸w morza, makaron贸w, deser贸w i innych.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 10-20
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.03.2019
Data zako艅czenia pracy: 04.03.2022
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia chi艅ska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Oczekiwania: brak lub niepe艂ne podstawowe, do艣wiadczenie zawodowe 5 lat.Obowi膮zki: przygotowywanie potraw i da艅 chi艅skich w szerokim asortymencie w oparciu o tradycyjne receptury kuchni chi艅skiej, w tym :zup, da艅 mi臋snych, da艅 z owoc贸w morza, makaron贸w, deser贸w i innych.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 04.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 18.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Do艣wiadczenie i wiedza na temat gotowania, umiej臋tno艣膰 pracy samodzielnej jak i w zespole, punktualno艣膰, uczciwo艣膰, pracowito艣膰. Sprawowanie nadzoru nad ca艂o艣ci膮 produkcji kulinarnej na swojej zmianie. Osobisty nadz贸r nad szczeg贸lnie wa偶nymi pracami i potrawami. Sprawowanie nadzoru nad w艂a艣ciwym u偶ytkowaniem sprz臋tu i maszyn oraz czuwanie nad systematyczn膮 kontrol膮 i ich konserwacj膮. Dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w.
Sanatorium Uzdrowiskowe Chemik Sp. z o.o. - 2019-03-01 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w,stosowanie zasad higieny pracy,przestrzeganie standard贸w restauracji dot.przygotowania posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Gliwice (艣l膮skie)
Przestrzeganie opracowanych procedur systemu analizy krytycznych punkt贸w kontroli HACCP w kuchni i sto艂贸wce,zmywanie naczy艅,w艂a艣ciwa obr贸bka surowc贸w wydanych do produkcji,niedpopuszczenie do powstania ubytk贸w,dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.
31 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w Zgierzu - 2018-10-23 - Kutno (艂贸dzkie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w, wypiek ciast
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Ropa (ma艂opolskie)
wykszta艂cenie 艣rednie techniczne, umiej臋tno艣ci w pracy przy bydle opasowym, do艣wiadczenie 3 lata, prawo jazdy kat. B
BM KOBYLIN SP Z O.O. - 2016-01-22 - Zduny (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, dba艂o艣膰 o smak i estetyk臋 przygotowywanych da艅; praca w szpitalu w Toruniu (Pracodawca przeszkoli do pracy)
IMPEL CATERING "Company" Sp. z o.o. Sp. K. - 2016-03-03 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
sporz膮dzaenie posi艂k贸w,obieranie, krojenie i szatkowanie warzyw i owoc贸w, dbanie o czysto艣膰 i higien臋 na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Cybinka (lubuskie)
Przyrz膮dzanie potraw kuchni tradycyjnej
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2018-03-14 - Bytom (艣l膮skie)
przygotowywanie, produkcja, sprzeda偶 偶ywno艣ci
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "ELINET" MIROS艁AW SIEMASZKO - 2017-01-19 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
praca w restauracji z kuchni膮 polsk膮
AuraStar Klaudia Gawe艂 - 2019-03-01 - Czelad藕 (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
Sekretarka
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
Gotowanie i przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie gotowych posi艂k贸w (kuchnia polska). Pierwsza umowa - o prac臋 na okres pr贸bny - 3 m-ce. Godziny: 08.00 - 16.00, 13.00 - 21.00.
ZAK艁AD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAW艁OWSKA - 2017-01-02 - 艢mi艂owo (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia w艂oska i polska)wydawanie posi艂k贸w, porz膮dki
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Wis艂a (艣l膮skie)
-Wycinka drzew,-Miejsce pracy: Ko藕liny, delegacje,-Kontakt 517-517-577
MA艁GORZATA WASIELEWSKA PRZEDSI臉BIORSTWO "MELPOL" - 2015-11-27 - Ko藕liny (pomorskie)
dbanie o zakres produkcji, planowanie i wykonywanie najwy偶szej jako艣ci produktu
kontakt przez OHP - 2017-08-17 - Bytom (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
TECH-BAU Grzegorz Kozikowski Firma Remontowo-Budowlana - 2015-12-07 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:7.00-15.0015.00-23.00Za pracuj膮ce soboty i niedziele przys艂uguj膮 dni wolne.
Firma Handlowo-Us艂ugowa Meander Stanis艂aw Kurgan - 2017-05-05 - Po艂aniec (艣wi臋tokrzyskie)
sma偶enie nalesnik贸w; przygotowywanie produkt贸w do potraw; obs艂uga kasy fiskalnej; utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy;
Aleksandra K艂unejko "HAPPY" - 2017-06-12 - Zawada (opolskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - W膮growiec (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, da艅 z karty.
RESTAURACJA "CHATA G脫RALSKA" El偶bieta B艂ahyj - 2016-06-02 - Nowy Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
SZKO艁A PODSTAWOWA W BYSTRZYCY IM. MARII KONOPNICKIEJ - 2018-08-23 - Bystrzyca (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw indyjskich zgodnie z profilem restauracji, obs艂uga klienta zewn. kontakt bezpo艣redni z Indiami, w celu zaopatrzenia
"IVES" Amarjeet Singh - 2017-02-06 - Zielonka (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug przekazanych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej i bengalskiej, przygotowywanie kebab贸w, dozowanie sk艂adnik贸w (oryginalnych art. spo偶ywczych, przypraw indysjkich), obs艂ugiwanie maszyny do przyrz膮dzania kebabu, opracowywanie karty menu, przygotowywanie list zaopatrzeniowych.
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i serwowanie da艅 restauracyjnych z karty, da艅 lunchowych oraz da艅 i przek膮sek na imprezy okoliczno艣ciowe i cateringi. Przygotowywanie sur贸wek i dodatk贸w do da艅. Obr贸bka wst臋pna mi臋s, warzyw i owoc贸w. Utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy oraz utrzymywanie powierzonych narz臋dzi pracy w czysto艣ci i porz膮dku.
BENSIP SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-16 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej orientalnej i kresowej
RESTAURACJA ORIENTALNA "JA艢MIN" S.C. SYLWIA M膭DRA-KHUAT CAO I HA KHUAT CAO - 2017-06-22 - Trzeciewiec (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w gor膮cych. Przygotowywanie wy偶ywienia w ramach wy偶ywienia zbiorowego-przedszkolnego. Przygotowywanie przek膮sek. Przygotowanie i obs艂uga us艂ug cateringowych.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Legionowo (mazowieckie)