KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: 2聽250 - 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Obr贸bka mi臋sa, obs艂uga w臋dzarni i szafy do dojrzewania mi臋s, gotowanie, pieczenie.
Data publikacji: 2019-05-21
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Obr贸bka mi臋sa, obs艂uga w臋dzarni i szafy do dojrzewania mi臋s, gotowanie, pieczenie.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽250 - 4聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽250 - 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.05.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Obowi膮zki: obr贸bka mi臋sa, obs艂uga w臋dzarni i szafy do dojrzewania mi臋s, gotowanie, pieczenie.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Stanowisko pracy finansowane z PFRON: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.05.2019
Oferta pracy wa偶na do: 21.06.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.05.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
rodzajOferty_1: DLA_ZAREJESTROWANYCH
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?488c5bab29548ae5cdfa220a9084ebef
Podobne oferty pracy
zarz膮dzania zespo艂em, wydawanie posi艂k贸w z karty menu
kontakt przez OHP - 2018-05-16 - Bia艂og贸ra (pomorskie)
G艂贸wne zadania obejmuj膮: przygotowywanie posi艂k贸w g艂贸wnie pizzy zgodnie z przyj臋tymi standardami, dbanie o to, aby serwowane jedzenie by艂o wydawane niezw艂ocznie po przygotowaniu, przestrzeganie zasad z zakresu higieny, zdrowia i bezpiecze艅stwa.
PIZZERIJA PR. SV. ROK - 2016-01-27 - S艂owenia (S艂owenia)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Krak贸w (ma艂opolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-01-07 - Rawicz (wielkopolskie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2018-04-05 - 艁eba (pomorskie)
- przygotowanie potraw - wyb贸r naczy艅 do podawania da艅 - wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅 - dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami - dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni - ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw - dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni - znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2018-12-27 - Kolonowskie (opolskie)
przygotowywanie da艅, p贸艂produkt贸w i menu z oryginalnych przepis贸w kuchni wietnamskiej ,zamawianie towar贸w od dostawc贸w pochodzenia wietnamskiego, jak i z Wietnamu
QUANG NGUYEN HONG HANDEL DETALICZNO - HURTOWY "LINH-QUAN" - 2018-10-18 - Jab艂onowo (mazowieckie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-11-02 - Tuszyn (艂贸dzkie)
obs艂uga sklepuOferta pracy w ramach doposa偶enia stanowiska pracy - przeznaczona dla os贸b zarejestrowanych w Powiatowym Urz臋dzie Pracy w Nakle nad Noteci膮 filia Szubin. Oferta skierowana dla bezrobotnych do 30 roku 偶ycia.
kontakt przez PUP - 2014-11-03 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, doswiadczenie zawodowe mile widziane.
Firma Handlowo-Us艂ugowa BALLAS Miko艂ajki Iwona Wi贸rek - 2016-02-26 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, praca w godz. 6-14
Andrzej Marciniak Produkcja Garma偶erki, Rzeczoznawstwo Marketing Network - 2016-08-09 - Opole (opolskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-09-01 - Tuszyn (艂贸dzkie)
Obs艂uga linii produkcyjnej, kontrola jako艣ci.
"ATP" M i M Safian S.C. - 2015-12-02 - Wa艂brzych (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obsluga klient贸w, przyjmowanie zam贸wie艅, t艂umaczenie receptur,
Brothers Sp贸艂ka Z o.o. - 2017-05-18 - Z膮bki (mazowieckie)
Samodzielna praca w Aparthotelu na stanowisku recepcjonista. Zakres obowi膮zk贸w: meldowanie i wykwaterowanie go艣ci, wystawianie faktur i paragon贸w, rezerwacje telefoniczne i meilowe, sprawdzanie zaliczek i przyjmowanie p艂atno艣ci.
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Zakopane (ma艂opolskie)
obowi膮zki samodzielnego ksiegowego
Biuro Rachunkowe GreenBlood.pl Robert Kaszlejew - 2016-12-29 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
praca w kuchni
Dzia艂alno艣膰 Handlowa Pizzeria Salamino Monika Koch - 2017-09-14 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w z produkt贸w i p贸艂produkt贸w
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
Brak danych
Samodzielny Publiczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnetrznych Centrum Rehabilitacji w G贸rznie - 2016-12-07 - G贸rzno (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej i mi臋dzynarodowej; dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek; kontrola i zamawianie surowc贸w; praca w oparciu o standadry HACCP, GMP, GHP
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Gliwice (艣l膮skie)
zgodne ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie wszystkich potraw oraz wprowadzanie nowych posi艂k贸w, da艅, przek膮sek.
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Sosnowiec (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-05-13 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Lepienie pierog贸w, cepelin贸wmile widziane osoby niepe艂nosprawneI zmiana godz. 7.00-14.30
Przedsi臋biorstwo Handlowe JAGA Ewa Kurs - 2018-02-14 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Wykszta艂cenie kierunkowe; do艣wiadczenie zawodowe mile widziane; uprawnienia SEP mile widziane; jedna zmiana; miejsce pracy: Pyskowice
"ZAK艁AD D殴WIGOWY" SP脫艁KA CYWILNA ZYGMUNT GROCHOLSKI, 艁UKASZ GROCHOLSKI - 2019-02-21 - Pyskowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie i przy偶膮dzanie potraw, pomoc w kuchni
Gastronomia - Marketing Hotelarstwo i Us艂ugi Transportowe Matyschok Urszula "Restauracja Z艂oty K艂os" - 2017-12-01 - Rz臋d贸w (opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Daniszew (wielkopolskie)