KUCHARZ K/M (KUCHNIA INDYJSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA INDYJSKA)
Wynagrodzenie: od 2聽900 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej, uk艂adanie menu.
Data publikacji: 2020-02-04
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej, uk艂adanie menu.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽900 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 8:00-02:00
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA INDYJSKA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽900 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.02.2020
Data zako艅czenia pracy: 03.02.2023
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia indyjska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie- brak lub niepe艂ne podstawowe; 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego; znajomo艣膰 kuchni indyjskiej, znajomo艣膰 potraw, produkt贸w oraz przypraw kuchni indyjskiej. Obowi膮zki: przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej, uk艂adanie menu.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 04.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 18.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?50e05eeb457ac04dc6694bb52669bf3b
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w.
PRACOWNIA ARTYSTYCZNA FORM-ART JERZY DUDA - 2019-09-26 - Jedlicze (podkarpackie)
ptzygotowanie potraw i da艅
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Nieznanowice (ma艂opolskie)
Wykonywanie da艅 z p贸艂produkt贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, obs艂uga klienta
GRANDE PIZZA & PUB Parchowski Tomasz - 2017-09-12 - 艁apy (podlaskie)
przygotowywanie pizzy, obs艂uga klienta
Marek Bartkowiak Pizzeria Pub "PIWNICA" - 2015-12-01 - Ko艣cian (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 9:00 do 18:00 od poniedzia艂ku do niedzieli - wed艂ug grafiku. Mile widziane posiadanie ksi膮偶eczki do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Oferta skierowana zar贸wno do os贸b bezrobotnych jak i posiadaj膮cych uprawnienia emerytalne.
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2019-08-06 - Micha艂owice (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni japo艅skiej, wykonywnie sushi, obr贸bka oraz filetowanie ryb. Praca od pn do nd w godz. 9-13.00 i 13.00-21.00.
Daniel Olak "OLMIX" - 2019-01-24 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
praca w kuchni
Interferie S.A Hotel BORNIT - 2015-12-21 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Wymagane aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Mile widziane wykszta艂cenie gastronomiczne. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
ASPEN RES SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-11 - Rybnik (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅, produkcja w/g obowi膮zuj膮cych norm BHP.
Bar Hornet Ewa Cza艂bowska - 2016-09-27 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie kuchni i zaplecza
"PENTUR " s.c Warszawa - Pensjonat " S艁ONECZNA WILLA " - Mi臋dzyg贸rze M. Sporek, Sz. Zioniecki - 2016-01-11 - Mi臋dzyg贸rze (dolno艣l膮skie)
Wykszta艂cenie zawodowe - gastronomiczne, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Osoba z do艣wiadczeniem na stanowisku kucharza - samodzielna. Kontakt telefoniczny lub osobisty z pracodawc膮.
ZAJAZD KARLICZEK U MARKA S.C. MAREK BRUNON MAREK-BUGIEL TERESA - 2016-01-26 - 艢wierklany G贸rne (艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie potraw, przyjmowanie towaru, kontrola stan贸w magazynowych, opracowanie menu
Anna Morzyszek GOLDEN EVENTS GROUP - 2016-11-25 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw chi艅skich, gotowanie, serowanie potraw chi艅skich, zamawianie towaru z Chin, kontakt z producentami z Chin.
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
M.P.M. s.c. Kucharczyk M., Kucharczyk P. - 2019-10-11 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla kuracjuszy, dbanie o prawid艂ow膮 prac臋 na kuchni, zarz膮dzanie lud藕mi na kuchni, odpowiedzialno艣膰 za prac臋 na kuchni.
O艣rodek Rehabilitacyjno - Wypoczynkowy "Krystyna" P.Szlosek Solec Zdr贸j - 2017-07-28 - Solec-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W, PRACA W BARZA KEBAB
FIRMA HANDLOWA "PETIT"S.C. - 2018-08-01 - D臋bica (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w, dabanie o czysto艣膰 zak艂adu,pomoc przy bufecie
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Pozna艅 (wielkopolskie)
-samodzielna produkcja i p贸艂produkcja-nadz贸r nad osobami podlegaj膮cymi-nadz贸r i planowanie dostaw-kontrola jako艣ci i formy wydawania posi艂k贸w-znajomo艣膰 HACCP
GRONO S.C. MARIA GOSK, ANTONI W臉SIERSKI, ALEKSANDRA W臉SIERSKA OBER呕A CZTERY PORY - 2017-08-24 - Borcz (pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, da艅 dostosowanych do indywidualnych okoliczno艣ci i wymaga艅 klient贸w
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE SP脫艁KA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2016-11-07 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
- Prace ziemne na terenie Katowic.- Wynagrodzenie: 3000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na min. 6 miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku operatora koparko - 艂adowarki i operatora koparki. Wymagana umiej臋tno艣膰 obs艂ugi koparko - 艂adowarki oraz koparki. Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-204-62-85) lub e-mail: joanna.poplawska (at) tks.katowice.pl
TKS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭/TELBUD SP. Z O.O. - 2018-01-08 - Katowice (艣l膮skie)
Wymagania: wykszta艂cenie brak lub niepe艂ne podstawowe; do艣wiadczenie na stanowisku kucharza kuchni ciep艂ej oraz zimnej; bardzo du偶a znajomo艣膰 kuchni azjatyckiej (przede wszystkim tajskiej); do艣wiadczenie pracy z wokiem; 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego; komunikatywna znajomo艣膰 j. angielskiego. Obowi膮zki: przygotowanie da艅 z zakresu kuchni tajskiej, ciep艂ej oraz zimnej.
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 menu. Praca w systemie: 2 dni pracy - 2 dni wolne (zmiany po 12 godzin).
SHPAK FAMILY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-06 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Brak
Boruta - Soft Sp. z o.o. - 2016-01-18 - Zgierz (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni kurdyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 kuchni ukrai艅skiej oraz ich sk艂adnik贸w. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. Proponowany okres zatrudnienia: nieokre艣lony. Praca na 1/2 etatu. Praca na dwie zmiany, w przedziale: 10:00-22:00. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-05-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;- obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);- gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami;Praca na czas okre艣lony: 36 miesi臋cyGodziny pracy 8:00 - 16:00Kontakt z pracodawc膮: 664038346
MAMISON SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-09-03 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, ustalanie menu
RESTAURATORS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-09-10 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
GOTOWANIE DA艃 TURECKICH, PRZYGOTOWYWANIE, PIECZENIE I KROJENIE KEBABA TURECKIEGO
MUSHAR MUSTAFA YILDIRIM - 2016-09-08 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw taradycyjnych kuchni ukrai艅skiej; otganizacja pracy w kuchni; zarz膮dzanie prac膮 pomocy kuchennej. Praca na umow臋 zlecenie, ok. 84 godzin pracy w miesi膮cu; dyspozycyjno艣膰 do pracy wg potrzeb caly tydzi艅 w godz. 8:00-20:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
ELACTIVE Sp. z o.o. - 2019-01-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)