KUCHARZ Jaworzno oferta pracy Samodzielny Publiczny ZOZ Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni, żywienie zbiorowe
Data publikacji: 2020-08-20
Lokalizacja: Jaworzno (śląskie)
Pracodawca: Samodzielny Publiczny ZOZ Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zawiszy Czarnego 4, 43-600 Jaworzno, powiat: m. Jaworzno, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni, żywienie zbiorowe
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jaworzno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Jaworzno
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2468
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jaworzno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy:
Samodzielny Publiczny ZOZ Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy
danePracodawcy_nip: 6321779668
danePracodawcy_regon: 276683491
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jaworznie
Adres pracodawcy:
Zawiszy Czarnego 4, 43-600 Jaworzno, powiat: m. Jaworzno, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Jaworzno
danePracodawcy_kodPowiatu: 2468
Gmina pracodawcy: Jaworzno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Jaworzno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0940335
Ulica pracodawcy: Zawiszy Czarnego
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy: usługi zdrowotne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jaworznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 20.08.2020
Oferta pracy ważna do: 30.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?542d40880a5b45b27dc3f9b1736eb73c
Podobne oferty pracy
-odnoszenie gorącego wyrobu szklanego od hutnika do odprężarki po wcześniejszym odcięciu kapy szklanej w zatapiarce;praca w trzyzmianowym systemie czasu pracy (6-14, 14-22, 22-6)
kontakt przez PUP - 2020-08-12 - Wolbórz (łódzkie)
przygotowywanie dań, obsługa klientów restauracji, obsługa kasy fiskalnej
STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY - 2017-06-20 - Rawicz (wielkopolskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie kanapek, sałatek, obsługa gości, prace porządkowe na terenie restauracji.
DAKAT Teresa Dróżdż - 2018-06-13 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
SPRZĄTANIE SALI RESTAURACYJNEJ, SPRZĄTANIE ZAPLECZA, PRZYGOTOWANIE RESTAURACJI DO OTWARCIA, DOCZYSZCZANIE.
PROSPERITY BARABARA GROENWALD-NAKONOWSKA POZNAŃ - 2018-07-19 - Pniewy (wielkopolskie)
Obsługa maszyn produkcyjnych w sposób zapewniający osiągnięcie optymalnych wyników proukcyjnych, przeprowadzanie zmiany artykułów i przezbrajanie maszyn zgodnie z wymogami technologicznymi i jakościowymi, pobieranie prób gotowego produktu, prowadzenie dokumentacji kontrolnej, współpraca z kontrolą jakości w celu zapewniania jak najwyższej jakości produktów, prowadzenie dokumentacji produkcyjnej zgodnie z instrukcjami wewnętrznymi.
NOELKEN Sp. z o.o. - 2017-10-18 - Nowogrodziec (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej.Praca od godz. 10:00 do 18:00 i od 18:00 do 2:00
"AMAR" Khaled Khafagy - 2020-03-09 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
- praca w szkole językowej na terenie całego powiatu,- przeprowadzanie zajęć min. 12 h zegarowych lub więcej w miesiącu z dziećmi, młodzieżą i dorosłymi
Krystian Żak Blue Education - 2018-03-28 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
obsługa klienta, przygotowanie kebabów, sałat, sosów, mięs, pieczywa, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Tarnów (małopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków.
Bar SZAŁAS S.C. - Karwowscy, Lubońscy - 2018-07-04 - Żory (śląskie)
- Przygotowanie posiłków kuchni polskiej (śniadań, obiadów) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2250-2500 zł brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony do 30.06.2019 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2019-03-04 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
CATERING BRUŚ JAROSŁAW - 2016-02-05 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu
APT TIME SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-17 - Zielona Góra (lubuskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Poznań (wielkopolskie)
obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie dań na miejscu i na wynos, obsluga klienta.
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowanie i serwowanie dań, przygotowanie i serwowanie dań bankietowych, wdrażanie i przestrzeganie HACCP, tworzenie nowych dań. Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 6-22.Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
Grupa Hotelarsko-Gastronomiczna Sp. z o.o. Sp. k. - 2020-02-21 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Umowa o pracę na okres próbny. Praca w godz. 6-18 w Kołobrzegu/Podczele, również w soboty i niedziele.
Nawrat Ryszard INFRASTER - Hotel Mona Lisa Boutique Wellness & Spa - 2019-07-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Sprzedaż artykułów sezonowych
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2016-07-15 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków wg wymaganych standardów i diet, dbałość o czystość stanowiska pracy
KĘDZIERZYNDIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-15 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Sporządzanie potraw w zakładzie gastronomicznym
KM MATEUSZ KAZANIECKI - 2020-08-07 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie według zasad i receptur kuchni tajskiej. Przygotowywanie i zamawianie produktów, przygotowywanie i zamawianie przypraw, przygotowywanie napojów, układanie menu, wprowadzanie nowych potraw do jadłospisu.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-29 - Konin (wielkopolskie)
Kucharz
CITY PARK POZNAŃ Sp. z o.o., Sp. komandytowa - 2016-06-28 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami podstawowych zasad higieny. Zabezpieczenie surowców i wyrobów przed zepsuciem. Przygotowanie różnymi technikami i metodami potraw z warzyw, owoców, mięsa, ryb. Utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2020-04-15 - Płock (mazowieckie)
przygotowanie posiłków całodobowego wyżywienia pacjentów szpitala
Szpital Kliniczny im. Karola Jonschera - 2016-05-18 - Poznań (wielkopolskie)
Praca przez 3 dni w tygodniu. Wynagrodzenie: 1050 zł brutto + premie.W przypadku osób dojeżdzajacych do pracy istnieje możliwość skorzystania z samochodu firmowego.
DK BISTRO CAFE S.C. ROMUALD WYSZKA I ALEKSANDRA WYSZKA - 2018-11-19 - Walce (opolskie)
brak
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca w godzinach od 6-18. Praca w równoważnym systemie czasu pracy również w soboty, niedziele i święta. Wymagane doświadczenie zawodowe.
Ośrodek "BURSZTYN" - Zakład Usług Geodezyjnych i Kartograficznych "PRYZMAT" Sp. z o.o. - 2019-08-19 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
- praca związana z przygotowywaniem potraw
kontakt przez PUP - 2020-10-15 - Łódź (łódzkie)