KUCHARZ P艂ock oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami podstawowych zasad higieny. Zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w przed zepsuciem. Przygotowanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw z warzyw, owoc贸w, mi臋sa, ryb. Utrzymanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.
Data publikacji: 2020-04-15
Lokalizacja: P艂ock (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: P艂ock, powiat: m. P艂ock, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami podstawowych zasad higieny. Zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w przed zepsuciem. Przygotowanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw z warzyw, owoc贸w, mi臋sa, ryb. Utrzymanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: ruch ci膮g艂y
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|4
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: P艂ock
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. P艂ock
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1462
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.04.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: umiej臋tno艣膰 gotowania
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
znajomo艣膰 kuchni w艂oskiejaktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7741152178
danePracodawcy_regon: 610287601
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Miejski Urz膮d Pracy w P艂ocku
Adres pracodawcy:
3 Maja 16, 09-400 P艂ock, powiat: m. P艂ock, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m. P艂ock
danePracodawcy_kodPowiatu: 1462
Gmina pracodawcy: P艂ock
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: P艂ock
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0968687
Ulica pracodawcy: 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 16
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
us艂ugi gastronimiczne, catering, organizowanie imprez okoliczno艣ciowych
Oferta zg艂oszona przez: Miejski Urz膮d Pracy w P艂ocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|911
Data dodania oferty pracy: 15.04.2020
Oferta pracy wa偶na do: 06.05.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.04.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.04.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
tekstNieDotyczy: nie dotyczy
tekstNie: NIE
tekstTak: TAK
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f65355c79d1e9c291549979fb4ea65f5
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni. Dowo偶enie posi艂k贸w (zast臋pstwa).
Kuchnia Caritas Diecezji Opolskiej w Raciborzu - 2017-08-09 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Ustawianie zbie偶no艣ci, naprawa zawiesze艅, naprawa hamulc贸w, wymiana opon
kontakt przez PUP - 2019-10-23 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅,p贸艂produkt贸w oraz menu z oryginalnych przepis贸w kuchni wietnamskiej,zamawianie towar贸w od dostawc贸w pochodzenia wietnamskiego jak i z Wietnamu.
kontakt przez PUP - 2019-10-18 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w , dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na kuchni. Wymagane wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe - kierunkowe, wymagany 1 rok do艣wiadczenia, ks. sanepidowska. Praca na 1 zmiane w godz: 8-16
FIRMA US艁UGOWO-HANDLOWA GASTRO Pawe艂 Nied藕wied藕 - 2016-11-18 - Mys艂owice (艣l膮skie)
wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw pod nadzorem szefa kuchni w oparciu o receptury, porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - Cieszyn (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni indyjskiej, egipskiej, samosy, kuchni byraki, przygotowywanie sos贸w, napoj贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
STA呕 - PRZYGOTOWANIE PIZZY ORAZ INNYCH ZAMAWIANYCH POTRAW, DBANIE O PRAWID艁OWE MAGAZYNOWANIE 呕YWNO艢CI, WYKA艃CZANIE, PORCJOWANIE, WYDAWANIE WYROB脫W KULINARNYCH, UTRZYMANIE W CZYSTO艢CI MIEJSCA PRACY, UMIEJETNO艢膯 PRACY W GRUPIE, ORGANIZACJA PRACY W艁ASNEJ, ZACHOWANIE ZASAD bhp.Na stanowisku wymagane badanie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-08-29 - Odolan贸w (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie, uk艂adanie, wydzielanie potraw, utrzymywanie maszyn i urz膮dze艅 w nale偶ytym porz膮dku.
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - 艁omianki (mazowieckie)
planowanie i przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci
呕艂obek Miejski w Kamiennej G贸rze - 2018-07-26 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, sporz膮dzanie da艅
kontakt przez PUP - 2020-03-04 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP i BHP.
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Gda艅sk (pomorskie)
Monta偶 podzespo艂贸w wed艂ug instrukcji pracy, koordynowanie jako艣ci produkcji, znajomo艣膰 j. ukrai艅skiego lub rosyjskiego ze wzgl臋du na prac臋 w mi臋dzynarodowym zesp贸l, mile widziana znajomo艣膰 rysunku technicznego oraz obs艂uga urz膮dze艅 do pomiar贸w,
Winkelmann Sp. z o.o. - 2018-10-22 - Legnica (dolno艣l膮skie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie i podawanie potrawm napoi i deser贸w z zakresu kuchni orientalnej (hindyjskiej i bengalskiej)
JAMUNA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w Ko艂obrzegu w godz. 6-18 lub 07:00-19:00 co drugi dzie艅.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2019-10-25 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych w 偶艂obku (praca w godz. 7-15)
呕艁OBEK SAMORZ膭DOWY NR 14 - 2019-10-17 - Krak贸w (ma艂opolskie)
STA呕 ORGANIZOWANY PRZEZ GDA艃SKI URZ膭D PRACY. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZ臉DU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Gda艅sk (pomorskie)
Gotowanie zup i innych da艅, sma偶enie, wydawanie posi艂k贸w, wa偶enie produkt贸w spo偶ywczych. Obowi膮zki zwi膮znane z wykonywanym zawodem. Praca na sto艂贸wce szkolnej.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Dzia艂dowo (warmi艅sko-mazurskie)
sporz膮dzane r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowaniem wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych,praca na dwie zmiany w godzinach otwarcia restauracji 10 -22
Zajazd HETMAN Henryka Bugaj - 2019-10-18 - Lgota Murowana (艣l膮skie)
Wydawanie posi艂k贸w, sprz膮tanie.
Napraw mnie - naprawy domowe i biurowe Krzysztof Musia艂kiewicz - 2019-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
prace kucharza- kuchnia japo艅ska .Miejsce pracy: ul. Babiego Lata 15a m. 2c, 53-020 Wroc艂awForma zawarcia umowy: zlecenie ok 168 godzin miesi臋cznie, dyspozycyjnos膰 od 12-20, termin wykonania umowy: 3 lata Kontakt kandydat贸w z pracodawca - telefoniczny Oferta w sali; G
PANDA RAMEN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-10-03 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowanie i gotowanie potraw kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2019-09-11 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Zamawianie towaru. Umiej臋tno艣膰 przygotowywania i obr贸bki mi臋s, ryb, da艅 m膮cznych (pierogi,pielmieni). Uk艂adanie menu. Nauczanie w przygotowywaniu da艅 innych pracownik贸w. Odpowiedzialno艣膰 za dania, produkty i prac臋 pomocy kuchennej. Zarz膮dzanie personelem i produktami.
FIRMA "COLOR" Jaros艂aw Krasowski - 2019-09-23 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 wed艂ug standard贸w firmy, dba艂o艣膰 o jej pozytywny wizerunek
OBIADY DOMOWE Dariusz Luzi艅ski - 2016-03-11 - K艂obuck (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga urz膮dze艅 gastronmicznych
FIRMA "BARTEK" E.Nikiel i Z.Bra艅czyk /R - 2018-03-28 - 呕ory (艣l膮skie)
zgodny ze st.
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Mi艂ochowice (dolno艣l膮skie)
gotowanie, przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Krak贸w (ma艂opolskie)
zgodny, praca w godz. 14-22
Us艂ugi Hotelarsko-Gastronomiczne, Parking Strze偶ony Henryk Kowalkowski - 2019-07-23 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie wsp臋pne, gotowanie, pieczeniedeser贸w, wydawanie klientowi jedzenia, prace zwi膮zane z kuchni膮
kontakt przez PUP - 2019-07-17 - 艁opuszna (ma艂opolskie)