KUCHARZ Jastrzębia Góra oferta pracy FIRMA "COLOR" Jarosław Krasowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Zamawianie towaru. Umiejętność przygotowywania i obróbki mięs, ryb, dań mącznych (pierogi,pielmieni). Układanie menu. Nauczanie w przygotowywaniu dań innych pracowników. Odpowiedzialność za dania, produkty i pracę pomocy kuchennej. Zarządzanie personelem i produktami.
Data publikacji: 2019-09-23
Lokalizacja: Jastrzębia Góra (pomorskie)
Pracodawca: FIRMA "COLOR" Jarosław Krasowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rozewska 2, 84-104 Jastrzębia Góra, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zamawianie towaru. Umiejętność przygotowywania i obróbki mięs, ryb, dań mącznych (pierogi,pielmieni). Układanie menu. Nauczanie w przygotowywaniu dań innych pracowników. Odpowiedzialność za dania, produkty i pracę pomocy kuchennej. Zarządzanie personelem i produktami.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: System wynagrodzenia miesięczny
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Władysławowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowywania dań z kuchni ukraińskiej, zarządzanie personelem na kuchni
Nazwa pracodawcy: FIRMA "COLOR" Jarosław Krasowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
Rozewska 2, 84-104 Jastrzębia Góra, powiat: pucki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: pucki
Gmina pracodawcy: Władysławowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jastrzębia Góra
Ulica pracodawcy: Rozewska
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.09.2019
Oferta pracy ważna do: 03.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 23.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d63c3887ef1b88d988c412201131e376
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni indyjskiej, tandoori oraz Bangladeszu- pomoc szefowi kuchni w przygotowywaniu i planowaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Łódź (łódzkie)
praca w zawodzie
DRINK BAR "PIANKA" Gnat Bogusław - 2017-03-06 - Ruda Śląska (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Sieraków (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30 - 2020-01-14 - Dąbki (zachodniopomorskie)
utrzymanie w sprawności urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetyki elektrociepłowni.
PGE Górnictwo i Energetyka Konwencjonalna SA Oddział Elektrociepłownia Gorzów - 2017-10-09 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
asystowanie lekarzowi przy wykrawaniu materiału tkankowego , opis cech materiału, samodzielne opracowywanie materiału, przygotowywanie materiału, sporządzanie odczynników chemicznych
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Chorzów (śląskie)
gotowanie potraw, przygotowywanie posiłków
A&P s.c. Paweł Tęcza - Artur Zbyszewski - 2015-11-25 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
doświadczenie w zawodzie
Barbecue Tetiana Buhaienko - 2019-08-23 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Praca dwuzmianowa w Szczyrku, od poniedziałku do niedzieli w godzinach 10-14, 13-17.
kontakt przez PUP - 2019-12-20 - Szczyrk (śląskie)
gotowanie, wydawanie posiłków
Lunch Bar Esencja - 2016-07-25 - Kraków (małopolskie)
j.w.
MICHAŁ ZAKRZEWSKI - 2016-05-12 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i posiłków tradycyjnej kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Mroków (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem i według zasad technologii żywienia, na określone godziny, nadzorowanie prawidłowego wykonywania czynności przez personel kuchni, nadzorowanie porządku w kuchni i pomieszczeniach podręcznych, magazynach, właściwe gospodarowanie produktami zaplanowanymi do przygotowania posiłków, organizacja i przygotowywanie również imprez okolicznościowych, przestrzeganie zasad BHiP i przeciwpożarowych oraz ścisłe dostosowywanie się do Regulaminu Pracy.Praca z zakwaterowaniem dla osób spoza powiatu słupskiego.
DOM WCZASOWO-SANATORYJNY "PERŁA" W USTCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-10-09 - Ustka (pomorskie)
Brak danych
Społem Augustowska Społdzielnia Spożywców - 2018-01-03 - Augustów (podlaskie)
demontaż i montaż okien, obróbka tynkarska, montaż parapetów - praca na terenie powiatu zawierciańskiego i myszkowskiego
Ekskluzywne okna i drzwi Marcin Kępka - 2019-04-05 - Włodowice (śląskie)
praca w pizzeri
DOMEL Dominik Lekston - 2018-01-22 - Sławków (śląskie)
Przygotowywanie posiłków tj. min. dań głównych, zup, sałatek, utrzymanie porządku w miejscu pracy, wprowadzanie nowych potraw
Cafe-Bar BASZTA Bazydło Lucjan - 2020-01-29 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Osoby zaintersowane prosimy o przesłanie CV na adres e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-06 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków potraw kuchni arabskiej i bengalskiej oraz grilla
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Sieradz (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
Zajazd "KASKADA" Joanna Marciniak - 2019-04-24 - Pułtusk (mazowieckie)
Praca w kuchni wykonywanie surowek, fast-foodów. Rozwożenie cateringu.
Iwona Palińska - Gastronomia - 2017-04-28 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, rozwozenie posiłków na oddziały szpitalne
DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2017-10-20 - Starachowice (świętokrzyskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, kontrola stanów magazynowych
kontakt przez PUP - 2019-09-16 - Poniatowa (lubelskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Warszawa (mazowieckie)
praca wkuchni
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe Elżbieta Smolińsk - 2016-03-30 - Łeba (pomorskie)
pomoc w sporządzaniu podstawowych potraw dla różnych diet, porcjowanie i wydawanie posiłków w wyznaczonych godzinach, pobieranie surowców z magazynu
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Pogórze (śląskie)
Przygotowanie zestawów śniadaniowych i obiadowych w restauracji wg receptur zakładowych, utrzymanie czystości w lokalu, przestrzeganie przepisów sanitarnych i BHP
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Będzin (śląskie)
przygotowywanie dań, seserów, ciast, napojów. Tworzenie nowych potraw do menu
HURT- BAR-TRANS Zbigniew Nędza - 2016-01-21 - Kroczyce (śląskie)
sporządzanie potraw oferowanych w menu laokalu.
kontakt przez PUP - 2019-06-28 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Kucharz: przyrządzanie zdrowych posiłków wgustalonego jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami pokarmowymi dla dzieci w wieku do lat 3, współpraca ze specjalistą do spraw zaopatrzenia w zakresie sporządzania dekadowych jadłospisów, przygotowywanie codziennych próbek z każdego posiłku i należyte ich zabezpieczenie, wydawanieposiłków zgodnie z normami, kierowanie pracą kuchni, ustalanie zakresu codziennej pracy pomocy kuchennej, przestrzeganie przepisów BHP i wymogów sanitarnych, wykonywanie czynności związ. z HACCP.
RAFAŁ LEŚNIAK ,"MAŁOPOLSKIE CENTRUM EDUKACJI" - 2017-03-29 - Kraków (małopolskie)