KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Ośrodek "BURSZTYN" - Zakład Usług Geodezyjnych i Kartograficznych "PRYZMAT" Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 365 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca w godzinach od 6-18. Praca w równoważnym systemie czasu pracy również w soboty, niedziele i święta. Wymagane doświadczenie zawodowe.
Data publikacji: 2019-08-19
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Ośrodek "BURSZTYN" - Zakład Usług Geodezyjnych i Kartograficznych "PRYZMAT" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Chopina 3A, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca w godzinach od 6-18. Praca w równoważnym systemie czasu pracy również w soboty, niedziele i święta. Wymagane doświadczenie zawodowe.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 168
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 365 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 365 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy:
Ośrodek "BURSZTYN" - Zakład Usług Geodezyjnych i Kartograficznych "PRYZMAT" Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Chopina 3A, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Chopina
Numer budynku pracodawcy: 3A
Profil działalności pracodawcy:
działalność w zakresie architekrury,hotelarstwo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.08.2019
Oferta pracy ważna do: 19.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2227639c89cd4d564025065aaa589853
Podobne oferty pracy
obróbka wstępna i termiczna owoców morza, dania kuchni śródziemnomorskiej
kontakt przez PUP - 2019-12-10 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Pakowanie produktów kosmetycznych.
SPÓŁDZIELNIA ŚWIT - 2016-09-22 - Hipolitów (mazowieckie)
Brak danych
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWE "MARVES" POLSKO-AMERYKAŃSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-10 - Czarna Woda (pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
GRUZJA-GRUZIŃSKIE BISTRO I NIE TYLKO...MARINA JAWORSKA - 2019-02-22 - Łódź (łódzkie)
praca w restauracji SHOGUN,
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE PRZYDRÓŻNY PIOTR - 2018-08-27 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2017-12-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie prac związanych z układaniem płytek.Wymagane doświadczenie w zawodzie.I zmianaWynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i kwalifikacji kandydata, ustalenia podczas rozmowy kwalifikacyjnej z pracodawcą.
Przedsiębiorstwo UNIPRO-BUD Spółka z o.o. - 2018-10-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, połproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców, wykonywanie rożnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa, zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych, jarskich, wyrobów garmażeryjnych, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Partynia (podkarpackie)
przygotowanie potraw
Małgorzata Banacka Gospodarstwo Rolne Jędrychówko - 2017-11-24 - Jędrychówko (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystośc w kuchni, przygotowywanie jadłospisów, wypełnianie dokumentów HACAP.
"SŁONECZNE PRZEDSZKOLE" Renata Kowalik - 2019-12-12 - Wejherowo (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw cateringowych, do spożycia na miejscu, oraz przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe.
F.H.U Karczma Przywidzka Michał Jasinski - 2018-01-12 - Przywidz (pomorskie)
podstawowe prace slusarskie przy konstrukcjach stalowych
DANPOL- TECHNIK Paweł Łuczak - 2018-01-04 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych, surówek
Firma Gastronomiczno-Handlowa PIAST S.C. - 2019-08-27 - Płock (mazowieckie)
wyrób pizzy oraz przygotowywanie posiłków wg przepisów kuchni białoruskiej, praca w systemie równoważnym
RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz - 2017-09-21 - Zawiercie (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Warszawa (mazowieckie)
KUCHNIA-gotowanie, planowanie menu, przestrzeganie zasad HCCP.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: Umowa na okres próbny 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: OrzeszePraca w godzinach: 13-21(do uzgodnienia), od wt-ndz. system równoważny
CIMARRON Dariusz Jarosiński - 2017-03-13 - Orzesze (śląskie)
Przygotowywanie dań z karty menu.
Krzywosz Adam Roztoczański Pstrąg - 2017-01-31 - Bondyrz (lubelskie)
Doświadczenie na stanowisku kucharz, praca w godzinach 06:00 - 14:00 (wymiar czasu oraz rodzaj umowy możliwy do uzgodnienia).
APRO Sp z o.o. Zdzieszowice - 2019-06-03 - Zdzieszowice (opolskie)
Wykonywanie prac przygotowawczych do procesów galwanicznych, obsługa nowoczesnych urządzeń galwanicznych (mierniki grubości, sterowniki automatów, prostowniki, układy filtracyjne)
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Rzgów (łódzkie)
Przygotowywanie potraw według wewnętrznych receptur w systemie "a la carte". Dbałość o prawidłowe gospodarowanie produktami spożywczymi oraz o przestrzeganie wytycznych standardów bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w godz. 6-22
Hotel Atena - 2016-09-29 - Słupsk (pomorskie)
Badanie i rekomendacja innowacyjnych i zautomatyzowanych rozwiązań dla zadań związanych z przechowywaniem i tworzeniem kopii zapasowych; Prowadzenie kontroli stanu technicznego planowania pojemności i wydajności na Systemach Przechowywania Netapp, EMC & HP; Pomoc w projektowaniu i wdrażaniu ustawień odzyskiwania awaryjnego dla środowiska przechowywania Clariant; Planowanie, koordynacja i wykonanie testów DR; Tworzenie planu wsparcia produkcji przy użyciu narzędzi w rodzaju NetAppOncommand, EMC Navisphere, Data Fabric Manager & Performance advisor;
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Zabierzów (małopolskie)
Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej oraz ich składników. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Proponowany okres zatrudnienia: nieokreślony. Praca na dwie zmiany, w przedziale: 10:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-05-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków wg. jadłospisu, pomoc w układaniu jadłospisu.
Zakopiańskie Centrum Edukacji im. Heleny Modrzejewskiej - 2018-11-07 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie potraw i utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; przyjmowanie towaru, składanie zamówień, obsługa imprez grupowych; pomoc w obsłudze gości (w szczególności obcokrajowców);
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, pizzy,
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Wągrowiec (wielkopolskie)
zgodnie z zawodemwymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok, prawo jazdy kat. B.Zatrudnienie na okres 3 miesięcy z mozliwością przedłużeniaMożliwośc zakwaterowania oraz dowozu do miejsca pracy
Usługi Turystyczne Justyna Dziak-Głowacka - 2019-08-19 - Łuknajno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)