KUCHARZ Łódź oferta pracy GRUZJA-GRUZIŃSKIE BISTRO I NIE TYLKO...MARINA JAWORSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw.
Data publikacji: 2019-02-22
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: GRUZJA-GRUZIŃSKIE BISTRO I NIE TYLKO...MARINA JAWORSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piotrkowska 10, 90-270 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.02.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Doświadczenie na stanowisku (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- staż pracy: 1 rok na stanowisku kucharza- umiejętność przygotowywania potraw, dekorowania dań
Nazwa pracodawcy:
GRUZJA-GRUZIŃSKIE BISTRO I NIE TYLKO...MARINA JAWORSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Piotrkowska 10, 90-270 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Piotrkowska
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.02.2019
Oferta pracy ważna do: 24.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 22.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 22.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie posiłków,- praca na samodzielnym stanowisku
MAREK SKRAJNY PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO - HANDLOWO - USŁUGOWE "PAWEŁEK" - 2018-04-09 - Spychowo (warmińsko-mazurskie)
jw.
SODEXO Polska Sp. z o.o. - 2017-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Mycie i sprzątanie samochodów nowych i po naprawie.
"EXPAK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-10 - Lublin (lubelskie)
Obsługa sekretariatu. Praca 7.30 - 15.30
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Sosnowiec (śląskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw a la carte kuchni międzynarodowej takich jak: pizza, pasty, dania z grilla, owoce morza.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: Wymagane, co najmniej 6 lat jako kucharz w restauracjach gdzie serwuje się dania a`la carteZnajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:- osoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole, pod presją czasu, jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,- osoba schludna, dokładna, kreatywna, zajmująca się gotowaniem z pasją,- osoba posiadająca wiedzę dot. funkcjonowania kuchni zarówno pod względem ekonomicznym jak i zaopatrzeniowym.
Sjöloftet Varn ANS - 2016-10-31 - Norwegia (Norwegia)
kuchnia polska, fast food
Marcin Świerczek "MARS" - 2018-03-13 - Zakliczyn (małopolskie)
Nauczyciel wspomagający
Przedszkole Niepubliczne Nibylandia Ariel Orłowski - 2016-05-02 - Bolesławiec (dolnośląskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych, praca jednozmianowa w godz. 8-16 od niedzieli do czwartku
ZPH" Eko-Vita" s.c Danuta Borkowska, Anna Borkowska - 2016-01-08 - Brwinów (mazowieckie)
- PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH, KUCHNI POLSKIEJ - WYDAWANIE ZUP, II DANIA, SURÓWEK W SYSTEMIE ZMIENNYM- UZUPEŁNIANIE DAŃ W BEMARACH,- DOSTARCZANIE CZYSTEJ ZASTAWY NA STANOWISKA WYDAWCZE,- DBANIE O CZYSTOŚĆ BEMARÓW NA POSZCZEGÓLNYM STANOWISKU PRACY- DBANIE O CZYSTOŚĆ WSZYSTKICH POMIESZCZEŃ
OTYLYA CATERING HUBERT HOŁOWATY SP. JAWNA - 2018-09-25 - Krasne (podkarpackie)
Przygotowywanie i podawanie posiłków
P.H.U. NEDS Ewelina Skwiercz - 2016-02-09 - Człuchów (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej
ELTOM HANDEL WIELOBRANŻOWY NGUYEN KHAC TAM BAR DONG DO - 2017-09-07 - Szprotawa (lubuskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-04-10 - Tuszyn (łódzkie)
j.w.
Euro-Inwestment S.C. - 2015-12-02 - Klaudyn Pierwszy (mazowieckie)
Przygotowanie pizzy i innych potraw z półproduktów.
KRYSTYNA TOMASZEWSKA - 2018-12-18 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Chorzele (mazowieckie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Kołobrzegu.
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2017-05-10 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
obróbka wstępna surowców, praca na wydawce, organizacja pracy zespołu kucharzy na bankietach, imprezach okolicznościowych oraz innych dużych imprez, zamówienia i współpraca z dostawcami, kalkulacja imprez, wypełnianie dokumentów HACCP, prowadzenie dokumentacji związanej z gospodarką magazynową kuchni, sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw do różnych diet
ANATEX Wielobranżowe Przedsiębiorstwo Remontowo-Budowlane - 2016-02-23 - Suwałki (podlaskie)
przygotowywanie posiłków typu fast-food
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Zakliczyn (małopolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie potraw z karty menu
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Poznań (wielkopolskie)
Zamiłowanie do gotowania, wyczucie smaku, punktualność i rzetelność w wykonywaniu swoich obowiązków, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, wymagana praktyka, staż lub praca w gastronomii, wynagrodzenie do uzgodnienia. Praca w godz. 9-22. Kontakt osobisty i tel. z pracodawcą w godz. 11-17.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-05-25 - Ustka (pomorskie)
samodzielny kucharz - przygotowanie posiłków kuchni polskiej na imprezy masowe
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie i podawnie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morzaa, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony.Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 14.00- 21.00
Firma Usługowo-Handlowa Zbigniew Zieliński - 2017-10-25 - Damno (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, gotowanie.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Biały Dunajec (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Ostrołęka (mazowieckie)
lepienie pierogów, gotowanie zup
ZAWIĄZAŁEK-WIELEBA JUSTYNA LUBELSKIE FINANSE I NIERUCHOMOŚCI - 2017-10-26 - Świdnik (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR - 2016-02-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Matczyn (lubelskie)