KUCHARZ Jaworzno oferta pracy "KARDAMON" SPÓŁKA CYWILNA JAKUB BĘBENEK, BRONISŁAW KUC
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw i dań wg opracowanych receptur, zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy
Data publikacji: 2020-07-30
Lokalizacja: Jaworzno (śląskie)
Pracodawca: "KARDAMON" SPÓŁKA CYWILNA JAKUB BĘBENEK, BRONISŁAW KUC
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Paderewskiego 43, 43-600 Jaworzno, powiat: m. Jaworzno, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw i dań wg opracowanych receptur, zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jaworzno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Jaworzno
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2468
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jaworzno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie w gastronomii, umiejętność gotowania
Nazwa pracodawcy:
"KARDAMON" SPÓŁKA CYWILNA JAKUB BĘBENEK, BRONISŁAW KUC
danePracodawcy_nip: 6322009286
danePracodawcy_regon: 243212640
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jaworznie
Adres pracodawcy:
Paderewskiego 43, 43-600 Jaworzno, powiat: m. Jaworzno, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Jaworzno
danePracodawcy_kodPowiatu: 2468
Gmina pracodawcy: Jaworzno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Jaworzno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0940335
Ulica pracodawcy: Paderewskiego
Numer budynku pracodawcy: 43
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jaworznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|111
Data dodania oferty pracy: 30.07.2020
Oferta pracy ważna do: 31.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 30.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 30.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?027bf16a3915eee87d3d2130fa0c548d
Podobne oferty pracy
Wymagania: ukończone odpowiednie szkolenie, praktyka, wystarczająca znajomość języka niemieckiego dla zrozumienia problemu (przynajmniej B1)
kontakt przez OHP - 2017-03-23 - Austria (Austria)
przygotowywanie posiłków dla dzieci, sprzątanie pomieszczeń kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Lubin (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw i dań z zastosowaniem urządzeń w zakładie gastronomicznym, dekorowanie i estatyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, obsługa klienta, kasy fiskalnej, konserwacja urządzeń gastronomiczych
kontakt przez PUP - 2019-09-17 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia rosyjska).
TOP-TEN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-27 - Kraków (małopolskie)
przygotowtywanie dań dla kienta, sporządzanie listy zakupów
Pizzeria Restauracja Pod Strachem Halina Król - 2016-06-24 - Bytom (śląskie)
-
Szkółka Drzew i Krzewów Owocowych i Ozdobnych Konieczko Piotr - 2019-05-09 - Gogolin (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- przygotowywanie stanowiska pracy,- nauka i przygotowywanie posiłków,- sprzątanie stanowiska pracy,- gotowanie posiłków,- przestrzeganie zasad higieny.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie dań kuchni polskiej zgodnie z recepturami i standardami, dbanie o czystość, bezpieczeństwo w kuchni oraz pomieszczeniach magazynowych.
Restauracja Oleńka na Starówce s.c. - 2019-06-11 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Marcin Kardach RESTAURACJA ADWOKACKA, PUB NOWA CZARKA - 2016-10-04 - Chodzież (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej ze szczególnym uwzględnieniem pólproduktów i przypraw typowych dla tej kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Łódź (łódzkie)
wyksz. średnie,umiejętności komunikacyjne, łatwość nawiązywania kontaktów, kreatywnośćaktywne pozyskiwanie do współpracy Partnerów handlowych, utrzymywanie dobrych relacji z Partnerami już współpracującymi, przeprowadzanie szkoleń z zakresu oferowanych produktów, przygotowywanie ofert handlowychwynagrodzenie+prowizja
P . U . SUKCES - Agnieszka Jatczak - 2017-01-10 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przyrządzanie kebabów, krojenie mięsa maczeta, wypiekanie mięsa, krojenie warzyw, przygotowywanie sosów
kontakt przez PUP - 2019-03-19 - Lędziny (śląskie)
Przygotowywanie posiłków:śniadań, obiadów, kolacji dla gości, sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni
Relaksac.-Kontempl. Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Złotego Lasu" - 2016-02-16 - Rytwiany (świętokrzyskie)
Sprzedawca
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Produkcja i dystrybucja posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych (głównie śnaidania).
Barbara Tomczyk Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe LOCUM - 2016-12-12 - Wieliczka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości kuchni, wydawanie posiłków
P. H. U. PRESTO Grzegorz Sołoducha - 2018-03-16 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków, przygotowanie surówek, organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Prowadzenie: ksiąg rachunkowych, książek przychodów i rozchodów, kadr, płac, deklaracji ZUS, sporządzanie deklaracji VAT i podatku dochodowego, kontakt z klientem. Umowa na czas okreżlony z możliwością przedłużenia. Praca od poniedziałku do piatku w godz. 9-17. wynagrodzenie od 2100 zł brutto do uzgodnienia (na okresie próbnym).
Coratium Sp. z o.o. - 2018-10-05 - Kraków (małopolskie)
Kuchnia włoska- -ekskluzywna - praca pod okiem głównego szefa kuchni - Włocha. Praca w systemi 12 godz. na 12 godz.
MANZONI MONIKA CHWAT USŁUGI GASTRONOMICZNE "KĄSEK" MONIKA KAŹMIERCZYK - 2016-03-16 - Częstochowa (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-03-08 - Banie Mazurskie (warmińsko-mazurskie)
samodzielne czynności związane z przygotowywaniem posiłków kuchni polskiej i włoskiej oraz pizzy
PHU ALEKSANDRA PIOTROWSKA Kawiarnia ALFREDO - 2017-12-07 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowanie potraw od surawca do produktu gotowego
DISCO-BAR MICHAŁ DOMBRZALSKI - 2019-12-20 - Przysiersk (kujawsko-pomorskie)
Obsługa kuchni, przygotowywanie posiłków
Apiherba dr Edward Kałużny - 2016-04-11 - Witosław (wielkopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Trzebiegoszcz (kujawsko-pomorskie)
Do uzgodnienia
TERESA MARTUSZEWSKA FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA TERESA - 2019-01-29 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2017-02-02 - Gnojewo (pomorskie)
Zgodny
KAMP Wioletta Szczotek - 2016-05-25 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)