KUCHARZ Jastrzębia Góra oferta pracy FILIP WÓJCIKIEWICZ HLT
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, bufety.
Data publikacji: 2020-06-10
Lokalizacja: Jastrzębia Góra (pomorskie)
Pracodawca: FILIP WÓJCIKIEWICZ HLT
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rozewska 38, 84-104 Jastrzębia Góra, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, bufety.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2211
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Władysławowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: FILIP WÓJCIKIEWICZ HLT
danePracodawcy_nip: 5871169377
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
Elizy Orzeszkowej 7, 84-100 Puck, powiat: pucki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: pucki
danePracodawcy_kodPowiatu: 2211
Gmina pracodawcy: Puck
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Puck
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0934636
Ulica pracodawcy: Elizy Orzeszkowej
Numer budynku pracodawcy: 7
Profil działalności pracodawcy: miejsca hotelowe
Nazwisko osoby zgłaszającej: Jarosław Cerba
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 10.06.2020
Oferta pracy ważna do: 10.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 10.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 10.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?59017334a7aeef1cecad6b4e47f455ca
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce. Zmiany w zakresie 09.00 - 24.00.
MOLINO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-10 - Piła (wielkopolskie)
Murarz
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Śrem (wielkopolskie)
* Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami* Dbanie o wysoki standard przygotowywanych dań* Dbałość o procedury ustawowe oraz obowiązujący system HACCP* Zachowanie estetyki wydawanych potraw* Przyjmowanie i realizacja zamówień dla gości indywidualnych oraz grup* współpraca z innymi działami hoteluPraca na czas określony: 2 LATAGodziny pracy 5:30 - 22:30kontakt z pracodawcą e-mail: GM.wroclaw.centrum (at) campanile.com
LWIH PROPERTY HOLDING (POLAND) SP. ZO.O. - 2020-09-09 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowywanie potraw- obsługa sprzętu kuchennego- utrzymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2020-03-05 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad wstępnej obróbki warzyw i owoców; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-04-21 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, wypiekanie ciasta, wdawanie posiłków, dbałość o porządek w miejscu pracy, praca w godz.8:30-12:30/12:30-16:30/16:30-20:30
MARGO MAŁGORZATA ŁOTOCKA, MARIUSZ ŁOTOCKI SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-18 - Opole (opolskie)
-
RESTAURACJA APIS S.C - 2021-06-07 - Koło (wielkopolskie)
wypiek pizzy, możliwość przeszkolenia
PHU PAWEŁ NIESTATEK - 2019-08-22 - Turek (wielkopolskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Czyże (podlaskie)
Przygotowywanie potraw dla klientów(kuchnia grecka i polska) , obsługa cateringów. Praca w systemie 1 dzień pracy/1 dzień wolny. Restauracja jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12.00-22.00.
Restauracja U GREKA s.c. Anna Maciulewicz, Robert Maciulewicz - 2017-06-09 - Zabrze (śląskie)
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.Prezentacja potraw zgodna ze standardami restauracji.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań.
MCL Łukasz Skowyra - 2021-05-13 - Janowiec (lubelskie)
Praca na budowie przy robotach ziemnych.
Przedsiębiorstwo Usługowo-Budowlane Robert Zimny - 2017-04-13 - Wałbrzych (dolnośląskie)
Przeacowni przygotowujący pizzę.Umiejętność przygotowania pizzy.
Daniel Wójcik Usługi Gastronomiczne - 2018-02-01 - Świdwin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i sprzedaż kebabów
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Żyrardów (mazowieckie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
PIEROŻARNIA RZESZOWSKA GROSZEK JADWIGA - 2016-09-20 - Rzeszów (podkarpackie)
Zgodny
IK PALACE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-12 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Ośrodek Wczasowy Wierna Mirosława Gogół - 2021-06-07 - Bocheniec (świętokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2018-04-03 - Ustka (pomorskie)
Samodzielne stanowisko kucharza wymaga znajomości w przygotowywaniu posiłków dla uczniów szkoły.
Szkoła Podstawowa nr 65 w Łodzi - 2019-09-20 - Łódź (łódzkie)
DO OBOWIĄZKÓW KUCHARZA BĘDZIE NALEŻAŁO PRZYGOTOWANIE TRADYCYJNYCH DAŃ KUCHNI ARABSKIEJ W PRAKTYCE I ZAWODZIE,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE W KUCHNI ARABSKIEJ, MILE WIDZIANA DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ARABSKIEGO, PRACA W GODZINACH 11.00-21.00, PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI, WYNAGRODZENIE BRUTTO 14,70 ZŁ/H
kontakt przez PUP - 2019-10-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz (Karczma Polska)praca na dwie zmiany:07.00-15.0014.00-22.00
HOTEL POLSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2021-05-31 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej i włoskiej. Praca 5 dni w tygodniu (poniedziałek - niedziela), zmiany wg grafiku - do uzgodnienia. Praca w centrum Krakowa.
FOOD & FRIENDS MSHG Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-05-10 - Kraków (małopolskie)
do uzgdn.
Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna - 2018-10-02 - Zagórz (podkarpackie)
ZGODNIE Z WNIOSKIEM
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Zapewnienie sprawnego obiegu dokumentacji Kompletowanie i sprawdzanie dokumentów, dostarczanie i odbieranie dokumentów z urzędów na terenie Warszawy, obsługa Klientów Spółki, prowadzenie ewidencji dokumentów dostarczonych i odbieranych, archiwizacja dokumentów, inne prace zlecone przez przełożonego.
HR SYSTEMS sp. z o.o. - 2019-03-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Transport Krajowy i Międzynarodowy Kwiatkowski Marek - 2018-03-29 - Dąbrowa (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw dla gości praca samodzielna.
KRZYSZTOF KASPRZYK - 2019-02-01 - Karpacz (dolnośląskie)
Prace związane z przygotowywaniem posiłków, zarządzaniem personelem zatrudnionym na kuchni, odpowiedzialność za kontrolę jakości, przygotowywanie potraw a la carte, staranne i oszczędne wykorzystywanie produktów w codziennej pracy, przestrzeganie zasad higienicznych panujących w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-07-19 - Niemcy (Niemcy)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdrożonego systemu HACCP (dotyczy kucharza)
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ - 2018-02-27 - Poznań (wielkopolskie)
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej- właściwy dobór składników i przypraw
kontakt przez PUP - 2019-02-18 - Łódź (łódzkie)