KUCHARZ Jaros艂awiec oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2019-10-07
Lokalizacja: Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jaros艂awiec, powiat: s艂awie艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jaros艂awiec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: s艂awie艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.12.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂awnie
Adres pracodawcy:
Sempo艂owskiej 2a, 76-100 S艂awno, powiat: s艂awie艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: s艂awie艅ski
Gmina pracodawcy: S艂awno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: S艂awno
Ulica pracodawcy: Sempo艂owskiej
Numer budynku pracodawcy: 2a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂awnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.10.2019
Data dodania oferty pracy: 07.10.2019
Oferta pracy wa偶na do: 24.10.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.10.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?70278e8705fb059ca6f3a87af704a3e9
Podobne oferty pracy
strzy偶enie damskie , mile widziane r贸wnie偶 m臋skie
STUDIO FRYZJERSKIE "ARTUR" KURDZIEL ARTUR - 2016-06-07 - Che艂mek (ma艂opolskie)
kierowca samochodu cie偶arowego- 艣mieciarki, hakowca
SUEZ PO艁UDNIE SP. Z O.O. Oddzia艂 Bieru艅 - 2018-04-06 - Bieru艅 (艣l膮skie)
Restauracja Appetito poszukuje kucharza/pomocnika kucharza oraz osoby do produkcji lod贸w w lodziarni (na terenie Raciborza). Wymagane ch臋ci do pracy.
MAGDALENA KOZYRA - 2019-02-19 - Racib贸rz (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Ewa Majorczyk EUFORIA - 2016-07-21 - Racot (wielkopolskie)
Praca w charakterze osoby sprz膮taj膮cej oraz opiekuna medycznego
Hospital Service Company sp.z o.o. Wroc艂aw - 2015-11-24 - Le偶ajsk (podkarpackie)
wprowadzanie faktur do programu ksi臋gowego, wprowadzanie raport贸w kasowych i ksi臋gowych do programu ksi臋gowego
Biuro Rachunkowe OMEGA - 2017-10-16 - 殴r贸d艂a (dolno艣l膮skie)
kontakt z kientem, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w kuchni tureckiej
Recep Goktas Firma AY YILDIZ - 2019-01-11 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni azatyckiej oraz bu艂eczek bu艂eczki Bao.Praca na umow臋 zlecenie, ok. 160 godzin pracy miesi臋cznie; praca w godzinach otwarcia lokalu pomi臋dzy godz.11:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-02-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i P. PO呕., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzeniem zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem. obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcja, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp. sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w. Sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np: zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomi臋dzy 8 -16.
LABDAR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna warzyw i mi臋sa, praca na myjce, przygotowywanie dodatk贸w, catering, sprz膮tanie
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - 呕aga艅 (lubuskie)
Praca przy produkcji pizzy i zapiekanek
PW MAXTOP A. Malasiewicz, J. Maleta, R. Maleta Sp贸艂ka Jawna - 2018-04-12 - S艂awk贸w (艣l膮skie)
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-03-01 - Ostaszewo (warmi艅sko-mazurskie)
Pracownik utrzymania czysto艣ci.
"SECURITY & CLEANING SYSTEM" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-29 - Chojnice (pomorskie)
G艂贸wne zadania:- obs艂uga, konserwacja i prewencja maszyn - bie偶膮ce utrzymanie maszyn w ruchu ci膮g艂ym - nadz贸r nad infrastruktur膮 zak艂adu (ogrzewanie, urz膮dzenia ch艂odz膮ce, kompresory)
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE " DRABEX " JANUSZ WILCZEK - 2017-08-29 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie mi臋sa do kebaba, krojenie sur贸wki, obs艂uga klienta, sprz膮tanie.
FIRMA "PALMYRA" MOHAMMAD AL ALI - 2018-09-03 - Skarszewy (pomorskie)
Pakowanie produkt贸w pochodzenia drobiarskiego, konfekcja towaru, kontrola jako艣ciowa pakowanego produktu, wykonywanie innych czynno艣ci zwi膮zanych z pakowaniem zleconych przez Zleceniodawc臋.Praca 1-zmianowa, w godz: 02:00-14:00
PRACOVITA SP. Z O.O - 2019-07-05 - Rojewo (kujawsko-pomorskie)
2otowanie obiad贸w w zbiorowym 偶ywieniu ( do szk贸艂, przedszkoli); 2 zmiany 6.00-14.00, 12.00-20.00, sporadycznie niedziela, I umowa na okres pr贸bny
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2017-10-27 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Gotowanie i przygotowywanie da艅 orientalnych. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca jednozmianowa. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
w/g stanowiska
LEVANTE S.C. - 2016-04-26 - Bilcza (艣wi臋tokrzyskie)
Monter prowadnic kulkowych
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
LOGSTA STANISLAVAS BUTKUS - 2017-07-31 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie/dostarczanie 偶ywno艣ci dla odbiorc贸w zewn臋trznych ( katering) przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw, utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy, danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych, prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - J贸zefos艂aw (mazowieckie)
kierowanie pojazdami w lesie
WINKOLAS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-07-16 - Kurowo (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni tajskiej, opracowywanie menu kuchni tajskiej, przepis贸w, proporcji tajskiej.Opracowywanie nowo艣ci kulinarnych wg.tajskich tradcycji kulinarnych.
SHOKO GRANOWSKI SP脫艁KA JAWNA - 2017-02-27 - Gdynia (pomorskie)
Kucharz; oferta do osoby bezrobotnej powy偶ej 30 roku 偶ycia, pozostaj膮cej bez zatudnienia min. 12 miesi臋cy.
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Sok贸艂ka (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie w czysto艣ci miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni nepalskiej - wed艂ug tradycyjnych przepis贸w oraz ich serwowanie zgodnie z tradycj膮 oraz sztuk膮.
Top Invest Sp. z o.o. Sp. komandytowa / Best Western Airport Modlin - 2016-06-16 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)