KUCHARZ Iwonicz-Zdrój oferta pracy SUPER BUFFET SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 600 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków 3 razy dziennie, obróbka półproduktów, dystrybucja posiłków na inne obiekty uzdrowiska (pakowanie do termoportów)
Data publikacji: 2020-09-11
Lokalizacja: Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Pracodawca: SUPER BUFFET SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Partyzantów 2, 38-440 Iwonicz-Zdrój, powiat: krośnieński, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków 3 razy dziennie, obróbka półproduktów, dystrybucja posiłków na inne obiekty uzdrowiska (pakowanie do termoportów)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 600 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Iwonicz-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krośnieński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1807
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Iwonicz-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 600 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie zawdowe, książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy:
SUPER BUFFET SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 5322049983
danePracodawcy_regon: 14748780900000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie
Adres pracodawcy:
Partyzantów 2, 38-440 Iwonicz-Zdrój, powiat: krośnieński, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: krośnieński
danePracodawcy_kodPowiatu: 1807
Gmina pracodawcy: Iwonicz-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Iwonicz-Zdrój
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0953007
Ulica pracodawcy: Partyzantów
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.09.2020
Data dodania oferty pracy: 11.09.2020
Oferta pracy ważna do: 11.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 11.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?47ac22f38f54353e383266acb5a94e1f
Podobne oferty pracy
szykowanie posiłków z kuchni armeńskiej a także innych posiłków
kontakt przez PUP - 2019-05-10 - Koszalin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca sezonowa; pracodawca zachęca do aplikowania na w/w stanowisko osoby uczące się; możliwość noclegu; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-16 w celu ustalenia terminu spotkania
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BAŁTYK" Mirosław Bujakowski - 2016-06-27 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków i dań gorących.
kontakt przez PUP - 2019-01-16 - Oleszyce (podkarpackie)
odpowiedzialność za rozwój sieci sprzedaży, tłumaczenie tekstów umów handlowych i redagowanie ofert dla klientów indyjskich, kontakt z kontrahentami i klientami z Indii
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie półproduktów do obróbki, samodzielna obróbka w tym termiczna, przygotowywanie ciast ciężkich, zabezpieczenie produktów gotowych.
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy itp.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Ptaszkowa (małopolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, nadzór nd pracownikami
Kuchnia Domowa Swojskie Smaki IWONA FELKA - 2019-09-23 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu w godz. 7-19, również w soboty i niedziele (w-g grafiku).Dźwiganie do 10 kg.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2020-08-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Sprawne przygotowywanie dań z karty (kuchnia polska i włoska), estetyczne podawanie posiłków, zgłaszanie potrzeb zakupowych.
Restauracja Valentino Chleb i Wino - 2016-05-17 - Motycz (lubelskie)
Umiejętnośc pracy w zespole, komunikatywność, odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
HAWAS.POL Sp. z o.o. - 2016-02-09 - Józefów (mazowieckie)
przygotowanie stanowiska pracy, utrzymanie czystości na stanowisku oraz porządkowanie po zakończonej pracy,pobieranie produktów z magazynu, zabezpieczenia przed zepsuciem,obróbka wstępna ( ręczna, mechaniczna, termiczna),wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw mięsnych, mącznych, rybnych warzywnych, garmażeryjnych itd,wykańczanie, porcjowanie dekorowanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2020-08-28 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Wieliczka (małopolskie)
zgodny ze stanowiskiem; Praca w godz.12.00-22.00;Kontakt z pracodawcą osobisty w godz.8.00-16.00 ,tel. w godz.8.00-18.00 oraz e-mail
Hotel Lubicz Sp. z o.o. - 2016-05-19 - Ustka (pomorskie)
obsługa urządzeń, tokarek lub frezarek. Przygotowanie materiału do obróbki.
PRZEDSIĘBIORSTWO GÓRNICZO-BUDOWLANE I PRODUKCYJNO-HANDLOWE "POCH" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-06-24 - Zabrze (śląskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2017-08-08 - Poznań (wielkopolskie)
- przygotowywanie oraz nadzór nad produkcją galaret, zalew, sałatek, sosów, kąpieli solankowych, sosów zasmażonych ( gotowanie) - prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotyczących procesów wyżej wymienionych- nadzór nad wydawaniem przez magazyn surowców do produkcji, kontrola partii- kontrola temperatury surowców, dodatków; godz. pracy 7-15; okres próbny 3 m-ce, następnie na czas określony; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-12
MIRKO Spółka z o.o. - 2017-03-10 - Głobino (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Parczew (lubelskie)
przygotowywanie potraw gotowych, z produktów i półproduktów, przygotowywanie cateringu, pomoc w organizacji imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Wydartowo (wielkopolskie)
jw.
Enterprise s.c. - 2018-09-03 - Warszawa (mazowieckie)
- umiejętność gotowania,- przygotowywanie posiłków,- wydawanie posiłków
DERSŁAW Sp. z o.o. Zawada - 2020-10-09 - Rytwiany (świętokrzyskie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, pieczenie ciast.
Joanna Guzowska Sklep Spożywczo-Przemysłowy, Restauracja MAGIA SMAKU - 2016-05-23 - Drobin (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.Kontakt z pracodawcą osobisty, pod adresem: Jarosław, ul. Reymonta 3od poniedziałku do piątku w godzinach 8-14. CV+ ZDJĘCIE
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2016-01-08 - Jarosław (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne (kucharz kuchni orientalnej), doświadczenie zawodowe: min. 3 tala na w/w stanowisku, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych dań kuchni chińskiej na patelniach typu WOK.
Katarzyna Świst-Wang Chun Xiang - 2018-06-26 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu,przestrzeganie norm i receptur, standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności.
Spółdzielnia Socjalna Kujawianka - 2019-01-21 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich, przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami
Bac Nguyen Khac "VIET-NGA" - 2020-08-27 - Piaseczno (mazowieckie)
w/g potrzeb
1.RESTAURACJA LA CUCINA ITALIANA BARBARA CHROBOT 2.HOTEL RESTAURACJA LA CUCINA ITALIANA - 2020-08-10 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni koreańskiej.Miejsce pracy: ul. Wrocławska 7, 55-040 Bielany Wrocławskie, Forma zawarcia umowy: umowa o pracę na czas określony tj 3 lata, praca w godzinach od 11-19Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2020-03-09 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)