KUCHARZ Hrubieszów oferta pracy Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju potraw i deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
Data publikacji: 2016-11-25
Lokalizacja: Hrubieszów (lubelskie)
Pracodawca: Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOLEJOWA 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie różnego rodzaju potraw i deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: hrubieszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.12.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność sporządzania potraw
Nazwa pracodawcy:
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Adres pracodawcy:
KOLEJOWA 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: hrubieszowski
Gmina pracodawcy: Hrubieszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Hrubieszów
Ulica pracodawcy: KOLEJOWA
Numer budynku pracodawcy: 29
Profil działalności pracodawcy: hotelarsko-gastronomiczny
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.11.2016
Oferta pracy ważna do: 25.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa hotelu
kontakt przez OHP - 2016-09-13 - Sędziszów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posłlków
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Żuromin (mazowieckie)
przygotowywanie potraw według obowiązujących receptur , dbalość o swoje stanowisko pracy, Praca zgodnie z zasadami HCCAP
Marcelin Management Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Wronki (wielkopolskie)
przygotowanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej, bendalskiej. składanie zamówień zagranicę
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Białobrzegi (mazowieckie)
produkcja drewnianych domów, izolacje ścian, sucha zabudowa
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Opatkowice (małopolskie)
przygotowywanie potraw dla konsumenta, pomoc w przygotowywaniu imprez okolicznościowych, obróbka termiczna i mechaniczna warzyw, porcjowanie i przygotowywanie mięsa do obróbki termicznej, dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad BHP i Ppoż.
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Turek (wielkopolskie)
wykształcenie gastronomiczne, pasja do gotowania lub predyspozycje do wykonywania tego zawoduwymagane doświadczenie i dobre umiejętności chęci do pracy2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 2500 zł brutto + premia (uzależniona od umiejętności)
RESTAURACJA PENSJONAT "LIDO" DANUTA KOWALSKA - 2017-11-10 - Antonin (wielkopolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie posiłków dla turnusow dietetycznych;
Firma Unitrade - Bogdan Szydłowski - 2017-08-24 - Turawa (opolskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "OSTAP" ŁUKASZ OSTAPOWICZ - 2017-05-23 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Pozyskiwanie klientów, dostarczanie urządeń do klientów.
BEAUTY SYSTEMS Sabina Galda-Borecka - 2016-04-07 - Bieńkowice (śląskie)
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: 261 660 535, 261 660 537Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2017-09-08 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw od surowca do gotowych dań, obsluga urządzeń i narzędzi kuchennych, właściwe przechowywanie surowców i posiłków, dbałość o prządek oraz przestrzeganie przepisów sanitarnychkuchnia polska i włoska - pizza
PIZZERIA - RESTAURACJA "ARTMAR" ARTUR GARNCAREK, MARIUSZ GARNCAREK S.C. - 2018-05-07 - Chorzów (śląskie)
Obijanie - przyklejanie i włożenie w ramkę obrazów, obrazy drukowane na papierze.
MARCIN RUMIN PPHU - 2016-03-02 - Kościelec (śląskie)
przyrządzanie dań w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Lubin (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Warszawa (mazowieckie)
nadzór nad jakością dań, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Sieniec (łódzkie)
Sporządzanie i doprawianie potraw. Paca w stołówce pracowniczej Auchan w Bielsku - Białej przy ul. Boh. Monte Cassino 421. Praca jednozmianowa od pn do pt w godz. 7.30-15.30.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Pysz-ne Małgorzata Pysz - 2017-08-30 - Bielsko-Biała (śląskie)
Wykształcenie zawodowe. Przygotowywanie dań, gotowanie. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny oraz e-mailowy: kadry (at) berger.biz.pl
ZAKŁADY MIĘSNE IREN BERGER IRENA I BONIFACY BERGER SP.J - 2017-05-11 - Rybnik (śląskie)
praca w pizzerii
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE "DBK" SPÓŁKA CYWILNA BARTOSZ WALASZCZYK, KRZYSZTOF PACKIEWICZ - 2015-11-09 - Białystok (podlaskie)
rejestracja pacjentów
"DAN-MED" DANIEL DROBNICKI - 2017-10-10 - Libiąż (małopolskie)
Sporządzanie posiłków i degustacja, właściwe organizowanie pracy przy produkcji posiłków, bieżące utrzymanie czystości na stanowisku pracy, pobieranie próbek.Praca w godzinach 6:00-18:00.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
praca w kuchni szpitalnej
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-21 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 7.00- 19.00
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2017-07-21 - Ustka (pomorskie)
praca w kuchni
Usługi Hotelarskie-Pokoje Gościnne "KUBUŚ" Bożena Krawczyk - 2018-01-04 - Łeba (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
PSS SPOŁEM W WADOWICACH - KARCZMA "RZYM" w Suchej Besk. - 2017-02-01 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
Zgodny
Restauracja "LEŚNICZÓWKA" s.c. Danuta Nowicka, Patryk Pałyga - 2016-09-26 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich : krojenie surówek, mieszanie sosów według receptury, obsługa noża elektrycznego do krojenia mięsa kebab, obsługa klienta i kasy fiskalne, sprzątanie stanowiska pracy. Wymagane wykształcenie zawodowe, umiejętność obsługi kasy fiskalnej oraz 3 miesięczne doświadczenie zawodowe jako kucharz kuchni tureckiej.
KEBAB TURECKI Angelika Surudo - 2017-10-25 - Sulęcin (lubuskie)