KUCHARZ Hrebenne oferta pracy VECTOR FINANCE S.C. Barbara Oberda-Py藕 Marek Nowak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przyjmowanie produkt贸w od dostawc贸w i ich wst臋pna obr贸bka, przygotowywanie potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mi臋sa, ryb oraz drobiu, wydawanie potraw gotowych, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy.
Data publikacji: 2019-04-01
Lokalizacja: Hrebenne (lubelskie)
Pracodawca: VECTOR FINANCE S.C. Barbara Oberda-Py藕 Marek Nowak
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:22-680 Hrebenne 11, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przyjmowanie produkt贸w od dostawc贸w i ich wst臋pna obr贸bka, przygotowywanie potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mi臋sa, ryb oraz drobiu, wydawanie potraw gotowych, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
godziny pracy: 07:00-19:00 w systemie r贸wnowa偶nego czasu pracy
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Hrebenne
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tomaszowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Lubycza Kr贸lewska
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2019
Data zako艅czenia pracy: 31.07.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane do艣wiadczenie zawodowe minimum rok w gastronomii
Nazwa pracodawcy:
VECTOR FINANCE S.C. Barbara Oberda-Py藕 Marek Nowak
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Adres pracodawcy:
Rajska 2, 22-600 Majdan G贸rny, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: tomaszowski
Gmina pracodawcy: Tomasz贸w Lubelski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Majdan G贸rny
Ulica pracodawcy: Rajska
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.04.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
P.P.H.U. Sadowski i Vera 艁ukasz Sadowski - 2018-03-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pomoc kuchenna
SONIA Sonia Majewska - 2017-04-07 - Gosty艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowywania da艅, racjonalne zarz膮dzanie sk艂adnikami, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej
S&M POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-23 - Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
Samodzielny kucharz: owoce morza, ryby.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Firma Handlowa "Jezierski" W艂odzimierz Jezierski - 2019-03-13 - Korytnica (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw, posi艂k贸w i da艅, utrzymanie czysto艣ci w kuchni
Przemyskie Przedsi臋biorstwo Mieszkaniowe Wilk B艂a偶ej - 2017-04-11 - Przemy艣l (podkarpackie)
jw
Mi艣 艁asuch/ catering - 2016-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w- 偶ywienie zbiorowe
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Bia艂eb艂oto-Stara Wie艣 (mazowieckie)
prace w kuchni
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESP脫艁 ZAK艁AD脫W OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-05-11 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw od surowca do gotowego dania.
PRZOSTMAR Sp. z o.o. - 2016-08-31 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie 艣niada艅 i podwieczork贸w dla dzieci, sprz膮tanie sali po posi艂kach
Niepubliczne Przedszkole J臋zykowo-Artystyczne BAJKOWA KRAINA Zawiercie - 2016-11-10 - Zawiercie (艣l膮skie)
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w, przygotowywanie ciasta nale艣nikowego, pierogowego, lepienie uszek, pierog贸w, klusek.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Nowa Wie艣 (ma艂opolskie)
Pomoc w przygotowaniu potraw i da艅.
"BAR NEPTUN" EDYTA WARCHO艁 - 2018-09-07 - Dobrzech贸w (podkarpackie)
1. przygotowywanie potraw,2. utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy, 3. czysto艣膰 w kuchni i pomieszczeniachprzyleg艂ych,4. organizacja pracy na kuchni5. ba艂o艣膰 o wysok膮 jako艣膰 i smakserwowanych posi艂k贸wProponowany okres zatrudnienia 36 miesi臋cy
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - K膮ty Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni bengalskiej, arabskiej i indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Bia艂ystok (podlaskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji Efez w Lubinie
HOUSE OF FOOD D. S艁OMINSKI-FABI艢 SP脫艁KA KOMANDYTOWO - AKCYJNA - 2017-08-10 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, praca przy przygotowywaniu imprez okoliczno艣ciowych
Go艣ciniec "Nad Wart膮" T i Z Krajewscy - 2016-01-08 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepis贸w.
TAMARYND S.C. - 2017-07-07 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w restauracji. Miejsce wykonywania pracy Restauracja EUROPA Kruszyn ul. Morwowa 5. Praca w systemie dwuzmianowym od 08:00 do 16:00 i od 16:00 do 24:00.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2018-05-07 - Kruszyn (dolno艣l膮skie)
obs艂uga urz膮dze艅 biurowych,obs艂uga komputera
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Trzebinia (ma艂opolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-12-17 - Puszczykowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na 偶yczenie go艣ci.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Wiechlice (lubuskie)
Przygotowywanie da艅 i napoj贸w wed艂ug obowi膮zuj膮cych procedur i wdro偶onych standard贸w kuchni. 艢cis艂a wsp贸艂praca z innym personelem kuchennym i restauracyjnym. Dba艂o艣膰 o przestrzeganie norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-16 - Niemcy (Niemcy)
1. Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych.2. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych.3. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna).4. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.5. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych.6. Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet.7. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Babi D贸艂 (pomorskie)
kooperacja z klientami
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Wawr贸w (lubuskie)
Bie偶膮ca wsp贸艂praca z Dietetykiem i Kierownikiem Dzia艂u, przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem ustalonym przez Dietetyka, dbanie o wysok膮 jako艣膰 posi艂k贸w, ich smak i estetyk臋 podania, mycie naczy艅 kuchennych i sprz臋tu s艂u偶膮cego do obr贸bki artyku艂贸w 偶ywno艣ciowych, przestrzeganie przepis贸w BHP, HACCP oraz sanitarno-epidemiologicznych, utrzymywanie w nale偶ytej czysto艣ci pomieszcze艅 Bloku 呕ywieniowego, pobieranie produkt贸w z magazynu w oparciu o zapotrzebowanie i podzia艂 na poszczeg贸lne diety, nadz贸r nad prawid艂owym przebiegiem proces贸w technologicznych, kontrola zu偶ycia surowc贸w, wydawanie posi艂k贸w o okre艣lonych porach, w odpowiedniej temperaturze oraz gramaturze, zgodnie z jad艂ospisem ustalonym przez Dietetyka.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ "NADZIEJA" - 2018-06-22 - Chorz贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie, gotowanie posi艂k贸w, porcjowanie zam贸wie艅
SPO艁EM POWSZECHNA SP脫艁DZIELNIA SPO呕YWC脫W W SKAWINIE - 2018-12-21 - Skawina (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia oraz istniej膮cym jad艂ospisem, porcjowanie posi艂k贸w do konsumpcji, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 przygotowanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮, codzienne pobieranie pr贸b 偶ywno艣ciowych i w艂a艣ciwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP Domu Pomocy Spo艂ecznej w Rokocinie, dbanie o utzrymanie porz膮dku i czysto艣ci w pomieszczeniach kuchennych oraz utrzymywanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzonego sprz臋tu kuchennego, wykonywanie obr贸bki wst臋pnej warzyw i jarzyn przeznaczonych do przyrz膮dzania posi艂k贸w, pobieranie produkt贸w z magazynu 偶ywno艣ciowego w ilo艣ciach przewidzianych w zapotrzebowaniu 偶ywno艣ciowym i w艂a艣ciwe ich zabezpieczenie do czasu przygotowania i podania posi艂k贸w, zmywanie naczy艅 kuchennych, garnk贸w, sztu膰c贸w, po przygotowywanych i spo偶ytych posi艂kach, przestzreganie przepis贸w BHP i p.po偶.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W ROKOCINIE - 2018-09-14 - Rokocin (pomorskie)