KUCHARZ Gryfice oferta pracy SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: prace w kuchni
Data publikacji: 2017-05-11
Lokalizacja: Gryfice (zachodniopomorskie)
Pracodawca: SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:NIECHORSKA 27, 72-300 Gryfice, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: prace w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gryfice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gryfice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.05.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Nazwa pracodawcy:
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
NIECHORSKA 27, 72-300 Gryfice, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Gryfice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gryfice
Ulica pracodawcy: NIECHORSKA
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.05.2017
Oferta pracy ważna do: 29.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 11.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 11.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie wszelkiego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów.
Wojciech Szulc - 2016-09-08 - Wądzyn (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE I SERWOWANIE POTRAW, PRZYGOTOWYWANIE MIEJSCA PRACY PRZED ROZPOCZĘCIEM WYDAWANIA POTRAWCu, Sala G
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
FIRMA "TEGAZ-SYSTEM" MIROSŁAWA CZARLIŃSKA - 2017-06-13 - Starogard Gdański (pomorskie)
Kucharz
B5 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-11 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Oleszyce (podkarpackie)
Przygotowywanie surowca do obróbki, obsługa urządzeń produkcyjnych kuchennych. Produkcja pierogów, itp. i innych wyrobów garmażeryjnych, prace porządkowe w miejscu pracy,zmywanie naczyń, pakowanie dań, segregacja odpadów. Praca w dwóch punktach: w Nowej Soli oraz na terenie Nowego Żabna.
Pierogarnia Mikuliszyn Daria Jarmolińska-Mikuliszyn - 2017-08-17 - Nowe Żabno (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, praca przy obróbce wstępnej, utrzymanie czystości na kuchni, przestrzeganie zasad BHPi Ppoz, porcjowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Pińczów (świętokrzyskie)
Szef kuchni
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wiesław Śliwka - 2018-04-18 - Firlej (lubelskie)
Przygotowywanie potraw "na żywo" kuchni polskiej i ukraińskiej oraz włoskiej
OLMAR Marcin Bednarek - 2017-04-07 - Olsztyn (śląskie)
obsługa maszyn dziewiarskich
AFM Sp. z o.o. - 2016-11-04 - Ksawerów (łódzkie)
praca na kuchni, obróbka mięsa i warzyw, smażenie gotowanie pieczenie; godz. pracy 8-16; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-12
"Klusek" Piotr Zamościk - 2017-08-21 - Ustka (pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-06-02 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
"GALOMAR-AUTOMATION" MARIUSZ GALOWICZ - 2017-08-24 - Siedlce (mazowieckie)
Kierowanie zespołem pracowników, opracowywanie i wprowadzanie standardów pracy i obsługi klientów, opracowywanie grafików pracy zespołu, dbanie o wizerunek lokalu i wyniki finansowe, przygotowywanie raportów dla właściciela firmy
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Grójec (mazowieckie)
przygotowanie potraw z kart menu z uwzględnieniem kuchni ukraińskiej
Quattro Team Tomasz Iwanicki - 2016-08-09 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
według zakresuobowiązków
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Kluczbork (opolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracjiPraca w KonarachZapewnione zakwaterowanie Konary 148 (dojazd własny)
TRENTO FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-06 - Krzywaczka (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, kierowaniem zespołem
RYTER-SKI s. c. - 2017-06-02 - Rytro (małopolskie)
Kucharz - kuchnia polska
Obsesja Smaku Jacek, Piotr Sulowscy S.C. - 2017-03-22 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, planowanie jadłospisu, przestrzeganie zasady BHP i utrzymanie czystości, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielenie ich w przygotowywanie potraw.
Cezar Przedsiebiorstwo Produkcyjne D. B. Niewiński - 2018-03-23 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie potraw.
ZŁOTE PIASKI Dorota Szewczuk - 2016-08-09 - Jastarnia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla grup zorganizowanych, ogólna organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie zamówień.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Jarnołtówek (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, śniadania zupy, dania obiadoweWymagania pracodawcy: wykształcenie zawodowe, gastronomiczne, umiejętność gotowania potraw kuchni polskiej, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, min. roczne doświadczenie na podobnym stanowisku. Preferowana forma kontaktu cv na adres e-mail: eko-planet (at) wp.pl
EKO PLANET Kamil Nadulski - 2016-04-25 - Lublin (lubelskie)
Praca na stanowisku kucharza specjalizującego się w kuchni hinduskiej. Przygotowywanie posiłków typu KEBAB. Organizowanie kateringu związanego z kuchnią hinduską. Zgłaszanie zapotrzebowania na produkty spożywcze. Wymagana znajomość przepisów kuchni hinduskiej oraz przygotowywania potraw typu KEBAB.
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Gostynin (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-19
Ośrodek Wczasowy Zacisze Wróblewska Elżbieta - 2017-04-26 - Ustka (pomorskie)
gotowanie
D.W. Daniel Wewiór Błonie - 2016-10-03 - Piorunów (mazowieckie)
Prace kucharza
DW"DANUŚKA" - 2016-05-20 - Władysławowo (pomorskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw orientalnych, w szczególności kuchni wietnamskiejpraca na umowę zlecenie z odprowadzaniem skladek ZUS (nie mniej niż 20 godzin w miesiącu)oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wrocław (dolnośląskie)