KUCHARZ Hołny Mejera oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "ARMATOR" BŁAŻEJ BIEŃKOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 5 000 PLN
Zakres obowiązków: wg. stanowiska
Data publikacji: 2020-09-18
Lokalizacja: Hołny Mejera (podlaskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "ARMATOR" BŁAŻEJ BIEŃKOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:16-500 Hołny Mejera, powiat: sejneński, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg. stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 5 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Hołny Mejera
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 20
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sejneński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2009
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sejny
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 5 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "ARMATOR" BŁAŻEJ BIEŃKOWSKI
danePracodawcy_nip: 8441010598
danePracodawcy_regon: 790316978
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sejnach
Adres pracodawcy:
Łąkowa 26, 16-500 Sejny, powiat: sejneński, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 20
Powiat pracodawcy: sejneński
danePracodawcy_kodPowiatu: 2009
Gmina pracodawcy: Sejny
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Sejny
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977918
Ulica pracodawcy: Łąkowa
Numer budynku pracodawcy: 26
Nazwisko osoby zgłaszającej: Błażej Bieńkowski
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sejnach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 18.09.2020
Oferta pracy ważna do: 17.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 18.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8193199eeb1afe9f519aaa3b0753a4a4
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw obiadowych,dbanie o czystośc pomieszczenia kuchennegopomiar temperatur
Swojski Gościniec Anna Lipińska - 2016-04-18 - Prażmowo (warmińsko-mazurskie)
odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni, (więc język wietnamski jest bardzo potrzebny)
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa pieca konwekcyjno-parowego, obługa patelni francuskiej
kontakt przez PUP - 2020-02-18 - Krynica Morska (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Zamość (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla dzieci i młodzieży.
kontakt przez PUP - 2015-09-15 - Łódź (łódzkie)
wybór naczyń, wybór sprzętów do przygotowani dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, racjonalne zarządzanie składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP, rozdzielanie i nadzór nad przygotowaniem dań
Dom Architekta SARP Aneta Marciniak, Restauracja "KWADRANS" - 2019-01-03 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
sprzątanie, sprzedaż, gotowanie potraw kuchni arabskiej, tureckiej, indyjskiej oraz bengalskiej
BEPARI FOOD Mashudur Rahaman - 2016-07-15 - Łowicz (łódzkie)
kucharzpraca na dwie zmiany: 8.00-16.0012.30-20.30
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Mielec (podkarpackie)
Prace kucharza
ROSGARD Sp. z o.o. - 2016-09-01 - Puck (pomorskie)
Praca w tartaku przy obróbce drewna.
"DREWNOM" Produkcja-Handel-Usługi L. Niemiec Strzyżów - 2016-06-27 - Kożuchów (podkarpackie)
organizacja pracy własnej i podlegającego zespołu (3do5osób), Punktualność, Motywacja i jasno określone cele, Pasja do gotowania i poszerzania wiedzy oraz umiejętności,Utrzymanie odpowiedniego standardu serwisu i jakości potraw, Przestrzeganie zasad HACCP i BHP, Dyspozycyjność oraz umiejętność pracy pod presją czasu, Aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna, Przygotowanie potraw z przyjętymi standardami jakościowymi
Bar Restauracja "u chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2020-07-27 - Hrubieszów (lubelskie)
sporzadzanie potraw kuchnii wietnamskiej i orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Kierowanie pojazdem ciężarowym, dbanie o stan techniczny pojazdu.Wynagrodzenie do uzgodnienia.
ARKA BUD SP. Z O.O. - 2020-05-21 - Luzino (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
ALFA Jan Majewski w Malborku - 2018-07-04 - Malbork (pomorskie)
Roznoszenie ulotek na terenie gminy Dobczyce
kontakt przez OHP - 2017-06-20 - Dobczyce (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie potraw wegetariańskich, potraw kuchni ukraińskiej. Praca na dwie zmiany 6.00-14.00, 14.00-22.00, w niedzielę 8.00-15.00, 15.00-22.00, miejsce pracy: Zgorzelec, ul. Łużycka 47a
Usługi Gastronomiczne Latus Irena - 2018-01-29 - Zgorzelec (dolnośląskie)
organizacja przyjęć; przygotowywanie posiłków, analiza kosztów, zestawienia produktowe, pomoc przy organizacji targów, nadzór nad stoiskami, obsługa stoisk targowych, kierowanie ludźmi, nadzór nad wyjazdami
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Mościska (mazowieckie)
praca jako kucharz
BRAND-MARK Marek Pisarski - 2019-06-04 - Rakowice Wielkie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, możliwość przyuczenia
Janina Braun - 2017-10-18 - Biała (opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Warszawa (mazowieckie)
organizacja pracy w kuchni, sporządzanie i podawanie posiłków młodzieży mieszkającej w Bursie; okres próbny 3 miesiące z możliwością przedłużenia; I zmiana od 6:00 do 14:00, II zmiana od 12:30 do 20:30
Zespół Placówek Oświatowych w Słupsku - 2019-06-11 - Słupsk (pomorskie)
Kucharz/kucharka
P.P.U.H.REST S.J. Ośrodek Wypoczynkowy KARINA - 2019-05-14 - Pszczew (lubuskie)
1. Przygotowywanie dań z menu restauracji. 2. Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Około 120 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 12-1. Proponowany okres wykonywania pracy: rok.
HRGASTRO Sp. z o.o. - 2020-08-11 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie produktów do sprzedaży, realizacja zamówień, zabezpieczenia surowców, właściwe wykorzystywanie urządzeń, umowa o pracę, praca w Galerii Karuzela w godz. 9.00-21.00
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Września (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw w restauracji i podczas danej uroczystości
IZO-BAT Sławomir Wit - 2019-02-11 - Żabiec (świętokrzyskie)
prowadzenie kuchni, ustalanie jadłospisu, przygotowanie i wydawanie posiłków, przygotowanie menu na specjalne uroczystości/ imprezy, kontrola zaopatrzenia, tworzenie własnych przepisów, dbanie o czystość w miejscu pracy
QPRO360 sp. z o.o. - 2018-11-14 - Mołowiste (podlaskie)
analiza i opracowywanie ewidencji związanej z czasem pracy kierowców w programie 4 TRANS, przygotowywanie zestawien i raportów, utrzymywanie stałych relacji z klientami, bieżace doradztwo z zakresu czasu pracy kierowców, stałe podnoszenie wiedzy i kwalifikacji niezbędnych do prawidłowej realizacji powierzonych zadań
Robert Konieczny Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KORMEX" - 2015-12-03 - Kościan (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-03-01 - Wardzyn (łódzkie)
-Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, dbając o smak i wygląd,- Kontrola bieżąca stanu magazynowego,- Organizacja pracy w kuchni,- Kontrola wydawanych potraw,- Dbanie o czystość na stanowisku pracy,- Przestrzeganie zasad BHP,- Współpraca zespołowa.Praca w Restauracji Sobiepan
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Violetta Muszyńska - 2019-03-25 - Zamość (lubelskie)
obieranie jarzyn, przygotowywanie, samżenie mięsa oraz inne prace na kuchni zlecone przez przełożonego
GRAŻYNA SOSNOWSKA FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA - 2016-03-04 - Kraków (małopolskie)