KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy HRGASTRO Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 19 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: 1. Przygotowywanie da艅 z menu restauracji. 2. Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Oko艂o 120 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 12-1. Proponowany okres wykonywania pracy: rok.
Data publikacji: 2020-08-11
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: HRGASTRO Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 23/24, 50-101 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
1. Przygotowywanie da艅 z menu restauracji. 2. Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Oko艂o 120 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 12-1. Proponowany okres wykonywania pracy: rok.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 19 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto/godz.,oko艂o 120 godzin pracy miesi臋cznie
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 19 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 12.08.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie: zasadnicze zawodowe gastronomiczne, sta偶 pracy - rok w zawodzie, ksi膮偶eczka sanepidowska - mile widziana
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy: HRGASTRO Sp. z o.o.
danePracodawcy_nip: 7831737557
danePracodawcy_regon: 363730295
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
S艂owackiego 55/1, 60-506 Pozna艅, powiat: m. Pozna艅, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, inny - osobi艣cie: Wroc艂aw, Rynek 23/24 w godz.: 12:00-16:00. , Godziny : 12:00-16:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: m. Pozna艅
danePracodawcy_kodPowiatu: 3064
Gmina pracodawcy: Pozna艅
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pozna艅
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0969400
Ulica pracodawcy: S艂owackiego
Numer budynku pracodawcy: 55
danePracodawcy_nrLokalu: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 12.08.2020
Oferta pracy wa偶na do: 02.09.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.08.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?33f6997dd44712caa16022f302a767fc
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, przygotowywanie kanapek
Kociok Market Sp.z o.o. - 2016-02-02 - Chr贸艣cice (opolskie)
Przetwarzanie 偶ywno艣ci, przygotowanie czynno艣ci typwych dla pracy w kuchni. Praca na umow臋 zlecenie, ok. 68 godzin pracy miesi臋cznie; dyspozycyjno艣膰 caly tydzie艅 w godz. 12:00-21:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych, uk艂adanie i zarz膮dzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-11-29 - Gola Dzier偶oniowska (dolno艣l膮skie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - 艁ask (艂贸dzkie)
Do uzgodnienia
DWOREK SANOCKI Witold Duszczy艅ski - 2020-07-17 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowanie posi艂k贸w kateringowych.
kontakt przez PUP - 2019-08-26 - 艁omianki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw,kuchni 艣r贸dziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 podawanych klientom posi艂k贸w.udzia艂 w sporz膮dzaniu inwentaryzacji, zam贸wie艅, utrzymanie porz膮dku i czysto艣膰 na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-23 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - 艁agiewniki Nowe (艂贸dzkie)
Praca kucharza w O艣rodku Wsparcia Dziecka i Rodziny, Zawiercie, ul. Obro艅c贸w Poczty Gda艅skiej 48
Miejski O艣rodek Pomocy Spo艂ecznej - 2016-09-15 - Zawiercie (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 do karty menu i catetingu, monitorowanie zaopatrzenia oraz sk艂adanie zam贸wie艅.
HOTEL OLESNO GABRIELA WIENDLOCHA - 2017-11-09 - Olesno (opolskie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Pi艅cz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
praca w sklepie spo偶ywczym
Mini Market Brejt Ryszard - 2016-02-22 - Dzier偶enin (mazowieckie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w pomieszczeniach, czysto艣ci naczy艅 i sprz臋tu kuchennego, pobieranie produkt贸w 偶ywno艣ciowych z magazynu, podzia艂 w臋dlin i mi臋sa, wydawanie posi艂k贸w, przestrzeganie przepis贸w bhp i p.po偶, wykonywanie innych polece艅 prze艂o偶onego
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W DLA WYCHOWANK脫W, UTRZYMANIE CZYSTO艢CI W POMIESZCZENIACH KUCHNI, DBANIE O POWIERZONY SPRZ臉T W KUCHNI.
CENTRUM ADMINISTRACYJNE NR 3 - 2016-08-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
-wykonywanie prostych element贸w mebli sklepowych,-obs艂uga prostych maszyn i urz膮dze艅 do obr贸bki p艂yt meblowych, do obr贸bki metalu, do nanoszenia farb proszkowych,-przygotowywanie materia艂贸w, element贸w mebli sklepowych,-wykonywanie prostych prac pomocniczych przy produkcji mebli sklepowych,-kontrola jako艣ci element贸w mebli sklepowych,-pakowanie element贸w mebli sklepowych,-wykonywanie prostych prac monta偶owych.
kontakt przez PUP - 2019-12-12 - Bogus艂awice (艂贸dzkie)
PRACE OG脫LNOBUDOWLANE, OBS艁UGA AGREGATUWYMAGANIA:WYKSZTA艁CNENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE ZAWODOWE, UMIEJETNO艢膯 OBS艁UGI AGREGATU SPEEFLO, 1 ROK DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIEPRACA W GODZINACH: 07:00-15:00
KA-DWA ANNA K艁OSOWSKA - 2018-07-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie da艅 kuchni staropolskiej, w艂oskiej, i ukrai艅skiej. Dekorowanie podawanych da艅. Tworzenie nowego menu restauracji.
kontakt przez PUP - 2018-11-19 - 艁om偶a (podlaskie)
- przygotowywanie potraw i artyku艂贸w prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymog贸w sanitarnych - dba艂o艣膰 o porz膮dek i w艂a艣ciwy stan sanitarny miejsca pracy- ci膮g艂e podnoszenie swoich kwalifikacji- dba艂o艣膰 o w艂a艣ciwy stan techniczny i sanitarny urz膮dze艅 i sprz臋t贸w kuchennych- udzia艂 w bie偶膮cych i okresowych pracach porz膮dkowych- dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw
MIK Ma艂gorzata Grabowska Grand Hotel Tiffi I艂awa - 2016-01-07 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych. przestrzeganie przepis贸w bhp i przeciwpo偶arowych, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy. dba艂o艣膰 o koszty surowcowe w procesie produkcji 偶ywno艣ci. przygotowywanie menu na specjalne uroczysto艣ci/ imprezy.
kontakt przez PUP - 2019-12-05 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych. Obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych. Utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy. Praca w godz. od 10.00 - 22.00 co drugi dzie艅.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2019-01-02 - Iwkowa (ma艂opolskie)
Monta偶 mebli medycznych
Widlarz J贸zef "PROD - DENT" - 2018-10-04 - Wadowice (ma艂opolskie)
przygotowanie posilk贸w dla dzieci do lat 3
呕艂obek Miejski Nr 3 - 2018-06-19 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie, sprz膮tanie stanowiska pracy
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2018-03-07 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
planowanie posi艂k贸wobr贸bka art. spo偶ywczychprzygotowywanie potrawutrzymanie czysto艣ci
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Cieszyn (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na innowacyjnym urz膮dzeniu USA TURBO CHEF, praca na patelniach wok.
KA - SPORT Agnieszka Adamska - 2019-05-13 - Rumia (pomorskie)
-Praca w sklepie Mr贸wka w Tczewie,-Praca w godzinach 8-20 co drugi dzie艅,-0soby zainteresowane prosimy o sk艂adanie CV, osobi艣cie w sklepie Mr贸wka, przy ul. Jagiello艅skiej 55.
DTB SP. Z O.O. - 2015-12-07 - Tczew (pomorskie)
sporz膮dzanie potraw kuchni orientalnej , na miejscu i na wynos , odczytywanie receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Koluszki (艂贸dzkie)
sporz膮dznie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa;godz. pracy 11-19
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - 呕abce (lubelskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGR脫D SMAK脫W SUTOWICZ 艁UKASZ - 2017-12-07 - Namys艂贸w (opolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw indyjsko-nepalskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)