KUCHARZ Hel oferta pracy AMW REWITA SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: • Przygotowanie całodziennych posiłków• Przygotowanie szkoleń, bankietów, imprez okolicznościowych • Dbanie o porządek w kuchni i na zapleczu • Dbanie o sprzęt i urządzenia gastronomiczne • Przestrzeganie dyscypliny pracy, przepisów bhp i p.poż.
Data publikacji: 2020-08-20
Lokalizacja: Hel (pomorskie)
Pracodawca: AMW REWITA SP. Z O.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Helska 2, 84-150 Hel, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
• Przygotowanie całodziennych posiłków• Przygotowanie szkoleń, bankietów, imprez okolicznościowych • Dbanie o porządek w kuchni i na zapleczu • Dbanie o sprzęt i urządzenia gastronomiczne • Przestrzeganie dyscypliny pracy, przepisów bhp i p.poż.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|19
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Ryczałtowy
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|8
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Hel
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2211
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Hel
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kucharskie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kucharz małej gastronomii - pomoc kuchenna
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Nazwa pracodawcy: AMW REWITA SP. Z O.O.
danePracodawcy_nip: 7010302456
danePracodawcy_regon: 142990254
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Adres pracodawcy:
Helska 2, 84-150 Hel, powiat: pucki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: pucki
danePracodawcy_kodPowiatu: 2211
Gmina pracodawcy: Hel
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Hel
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0934501
Ulica pracodawcy: Helska
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.08.2020
Data dodania oferty pracy: 20.08.2020
Oferta pracy ważna do: 08.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 19.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0c2daee3728dc49a0c93b216ce69206d
Podobne oferty pracy
Poszukujemy kucharza z doświadczeniem do naszej restauracji Taverna
Profi Catering s.r.o. - 2017-04-21 - Słowacja (Słowacja)
Przygotowanie śniadań, obiadów, kolacji, imprez okolicznościowych
Fundacja Europejskie Spotkania Kaszubskie Centrum Kultury - 2020-01-16 - Krokowa (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Usługi Opiekuńcze dla Seniorów- Irena Burszewska - 2016-04-14 - Reszki (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie i przyrządzanie potraw dla dzieci.Umowa na czas nieokreślony.Praca w systemie jednozmianowym.Kontakt kandydatów z pracodawcą: osobiście, tel. 71 798 67 79
PRZEDSZKOLE NR 25 "SŁOWIAŃSKIE MALUCHY" - 2019-09-09 - Wrocław (dolnośląskie)
ZWIĄZANY Z CAŁOŚCIĄ OBROTÓW TOWARAMI SPOŻYWCZYMI- PRZYJĘCIA , WYDAWANIE, DOSTAWY ITP
LAPS SP. Z O.O. - 2018-10-25 - Rzeszów (podkarpackie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Kielce (świętokrzyskie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośredniego przełożonego na zmianie brygadzisty, sporządzenie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych, wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a także utrzymanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2017-09-01 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, w miarę potrzeb objęcie funkcji barmanapraca w godzinach 10:00-18:00
Firma Usługowa Anna Jakobus - 2016-02-02 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
Ahmed Bakri - MEXICANA - 2017-03-16 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowywanie gotowych dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie zawodowe; umiejętności: znajomości kuchni orientalnej, uprawnienia: aktualna książeczka Sanepidu; min. 2 letnie doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie dań kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Lublin (lubelskie)
układanie jadłospisów, przygotowanie posiłków, dbanie o czystość w miejscu pracy
Fundacja "Opiekuńczość" - 2018-08-16 - Raba Niżna (małopolskie)
SPORZĄDZANIE CIAST, DESERÓW, ZUP, TART SŁODKICH I WYTRAWNYCH, DEKORACJE, OBLICZANIE WARTOŚCI ENERGETYCZNEJ POTRAW.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WEGAŃSKIEJ, EKOLOGICZNEJ, UMIEJĘTNOŚĆ DEKORACJI TORTÓW I POTRAW, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU BIEGŁYM.PRACA W GODZINACH 7:00-15:00.
kontakt przez PUP - 2019-09-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tajskiej
kontakt przez PUP - 2020-03-10 - Puławy (lubelskie)
- sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, porcjowanie i wydawanie posiłków, - pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzialnych recepturą i zabezpieczenie ich zgodnie z wymogami sanitarnymi, - dbanie o czystośc pomiszczeń kuchennych i sprzętu kuchennego, sprzątanie pomieszczeń zgodnie z decyzją dyrektora.
kontakt przez PUP - 2018-07-14 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-12-09 - Muczne (podkarpackie)
gotowanie, smazenie
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystośći
"Karczma w Parku" Marcin Seliga - 2016-08-12 - Osinów Dolny (zachodniopomorskie)
Samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smażone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręczny makaronów, deserów i przystawek. Praca na umowę zlecenie. Zadaniowy system pracy: 150 godzin/miesiąc. Oferta dostępna w wsali G
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2017-04-20 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy
JOL MARK Sp. z o. o. - 2020-06-03 - Starachowice (świętokrzyskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
"Przygotowywanie posiłków dla gości przebywających w ośrodku SPeS, sporządzenie potraw z zastosowaniem narzędzi i urządzeń znajdujacych się na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętność układania jadłospisu, znajomosci zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomosci i wdrażania systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.
Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach - 2018-05-10 - Rytwiany (świętokrzyskie)
- sporządzanie potraw,- stosowanie różnych procesów technologicznych,- praktyczne wykorzystanie poznanych zasad produkcji gastronomicznej,- przeprowadzanie obróbki wstępnej surowca,- posługiwanie się praktycznym sprzętem stołowym, naczyniami,- poznanie zasad i technik podawania i przygotowywania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Gonice Drugie (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
KARCZMA POLSKA - 2017-06-06 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, praca w godzinach 12-21 wg. grafiku
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków, zaopatrzenie kuchni w niezbędne produkty
PAMAR Piotr Zenik - 2017-11-14 - Węgrów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków typu fast food kuchni tureckiej-kebab; obróbka warzyw/mięsa; obsługa kasowa klienta
kontakt przez PUP - 2019-10-11 - Gliwice (śląskie)
Kucharz - przygotowywanie posiłków na stołówce zakładowej ( Kuchnia Polska ) oraz dowóz posiłków na terenie zakładu Cobex ( dawny Carbon S.A.) Praca w systemie dwu zmianowym. Mile widziane pr.j. kat. b.
"Korund" sp. z o.o. - 2019-01-04 - Nowy Sącz (małopolskie)
Dbanie o ekspozycje towarówObsługa klienta Wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientamiDbanie o porządek na sali sprzedaży
DINO POLSKA S.A. - 2017-08-30 - Smyków (świętokrzyskie)
Praca przy produkcji pierogów i dań garmażeryjnych na potrzeby cateringu i sprzedaży detalicznej wyrobów
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Pisz (warmińsko-mazurskie)