KUCHARZ Gostynin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: 1. Przygotowywanie ciasta do pizzy, formowanie ciasta.2. Przygotowywanie pizzy, zdobienie składnikami.3. Wypiek pizzy w piecu opalanym drewnem.4. Przygotowywanie sosów do pizzy.5. Przygotowywaqnie surowców do pizzy (pieczarki, warzywa, ser, wędliny).6. Przygotowywanie dań kuchni włoskiej, polskiej i sałatek.
Data publikacji: 2019-01-07
Lokalizacja: Gostynin (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Gostynin, powiat: gostyniński, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1. Przygotowywanie ciasta do pizzy, formowanie ciasta.2. Przygotowywanie pizzy, zdobienie składnikami.3. Wypiek pizzy w piecu opalanym drewnem.4. Przygotowywanie sosów do pizzy.5. Przygotowywaqnie surowców do pizzy (pieczarki, warzywa, ser, wędliny).6. Przygotowywanie dań kuchni włoskiej, polskiej i sałatek.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gostynin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gostyniński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Data zakończenia pracy: 01.03.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz, technolog żywienia
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagana umiejętność przygotowywania ciasta na pizzę, formowanie ciasta, ozdabianie pizzy, wypiek pizzy w piecu opalanym drewnem.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gostyninie
Adres pracodawcy:
Płocka 66/68, 09-500 Gostynin, powiat: gostyniński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: świadectwa szkolne, pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: gostyniński
Gmina pracodawcy: Gostynin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gostynin
Ulica pracodawcy: Płocka
Numer budynku pracodawcy: 66/68
Profil działalności pracodawcy: Restauracje
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gostyninie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.01.2019
Oferta pracy ważna do: 28.01.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań dla gości restauracji, sporządzanie zapotrzebowania na produkty, nadzorowanie procesów produkcji zgodnie z przepisami HACCP, ocenianie potraw, dbałość o czystość w kuchni i na zapleczu; dwie zmiany (13-21, 16-24); praca od zaraz; kontakt z pracodawcą osobisty po uzgodnieniu terminu telefonicznym oraz e-mailowy.
Restauracja Anna De Croy Jarosław Domaradzki - 2016-04-01 - Słupsk (pomorskie)
Kucharz-praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Częstochowa (śląskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
przygotowanie pizzy i kebabu
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Gorlice (małopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:wydawanie posiłków, dbałość o estetykę wydawanych dań; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2018-08-14 - Lisów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
LEBOS Sp. zo.o. - 2018-12-04 - Człuchów (pomorskie)
Przyrządzanie posiłków kuchni tureckiej.
ISTAMBUL Yilmaz Sarikaya - 2018-09-03 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi wymogami;
ZESPÓŁ PLACÓWEK OŚWIATOWYCH W DYSIE - 2018-11-30 - Dys (lubelskie)
Przygotowywanie dań z półproduktów, obsługa klienta i kasy fiskalnej
Mała Gastronomia GNIAZDKO Barbara Wróblewska - 2016-09-02 - Boćki (podlaskie)
prowadzenie baru
PW PROFIT - "Arena Słońca" - 2016-06-02 - Łeba (pomorskie)
Wykształcenie wyższe techniczne; doświadczenie zawodowe w dziedzinie informatyki, elektroniki cyfrowej; mile widziane doś. w zakresie komunikacji automatyki budynkowej MODBUS/BACNET/LON/KNX, znajomość SQL, TSQL, PL/SQL oraz sys. bazodanowych MS SQL Server, Oracle Database; znajomość jęz. angielskiego; dobra znajomość zagadnień z dziedziny elektroniki cyfrowej (czytanie schematów elektrycznych, zrozumienie kodu C dla MCU), bardzo dobra znajomość języków programowania C#, C, C++ i platformy .NET oraz Visual Studio, dobra znajomość sys. Linux/Unix; zakres obowiązków: projektowanie i rozwój oprogramowania w technologiach .NET, rozwój oprogramowania do komunikacji i sterowania wyrobami firmy, tworzenie narzędzi do wspomagania procesów testowania wyrobów na produkcji; jedna zmiany; miejsce pracy: Pyskowice
HYBRYD Sp. z o.o - 2017-12-14 - Pyskowice (śląskie)
Przygotowanie potraw.Dbanie o estetykę potraw. Gospodarowanie towarem.
MAX KRYŚKIEWICZ SPÓŁKA JAWNA - 2018-09-19 - Emilianów (mazowieckie)
Wypiek pizzy
FUH PIZZA HIT Bar Bistro J.Sawicki - 2018-07-24 - Przemyśl (podkarpackie)
przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, układanie menu, składanie zamówień
ISABELLA Sp. z o.o. - 2018-09-13 - Grajewo (podlaskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Poniatowa (lubelskie)
PRACA NA SAMODZIELNYM STANOWISKU
FORTE Paweł Nykiel - 2016-01-04 - Dębica (podkarpackie)
Przygotownie posiłków wg określonych standardów ,nadzór nad jakością potraw,dbanie o czystość pomieszczeń, urzadzeń i sprętów gastronomichnych.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
dbanie o porządekobsługa klientasprzedaż art. kosmetycznychobsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Sokółka (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni rosyjskiej, angielskiej i niemieckiej
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2017-03-08 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
- Przygotowywanie posiłków, obsługa kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto (do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 2 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:30-16:00. Wymagania: wykształcenie bez znaczenia. 2 lata doświadczenia w gastronomii. Mile widziana książeczka sanepidowska. Kontakt telefoniczny (530-819-222) w godzinach: 10:00-18:00.
RESCUE Krzysztof Bubula - 2017-11-08 - Katowice (śląskie)
- zaopatrzenie kuchni,- przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej,- utrzymywanie porzadku na stanowisku- komunikacja z zespołem ukraińskim w czasie pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Kościerzyna (pomorskie)
Praca w restauracji w Pałacu Sieniawa
ARCHE S.A. Pałac Sieniawa - 2016-02-03 - Sieniawa (podkarpackie)
Praca przy woku, przygotowywanie dań kuchni tajskiej, tworzenie menu. Umowa o pracę na czas określony. Prca dwiuzmianowa: 9:00-21:00 [2 dni pracy/2 dni wolne]. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków serwowanych w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Złotoryja (dolnośląskie)
pozyskiwanie nowych spedycji
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Chwałki (świętokrzyskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-01-02 - Wardzyn (łódzkie)
przygotowywanie posilków, dbanie o smak i jakośc potraw, utrzymywanie czystosci sprzetu i pomieszczen kuchennych
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostróda - 2017-05-22 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)