KUCHARZ Górki oferta pracy Przedsiębiorstowo handlowo-usługowe "Warto" Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: praca w gastronomii- smażenie ryb, pieczenie
Data publikacji: 2019-12-10
Lokalizacja: Górki (świętokrzyskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstowo handlowo-usługowe "Warto" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:28-160 Górki 45, powiat: buski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w gastronomii- smażenie ryb, pieczenie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Górki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: buski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wiślica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.12.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: gastronomia (wymagany staż - lata: 1)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: brak nałogów
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstowo handlowo-usługowe "Warto" Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Młodzieżowe Centrum Kariery Busko-Zdrój
Adres pracodawcy:
Kościuszki 18, 28-100 Busko-Zdrój, powiat: buski, woj: świętokrzyskie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: buski
Gmina pracodawcy: Busko-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Busko-Zdrój
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Młodzieżowe Centrum Kariery Busko-Zdrój
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.12.2019
Oferta pracy ważna do: 31.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 10.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 10.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?33107b9845ed26d982700cd6c297451b
Podobne oferty pracy
Gotowanie obiadów, wstępne przygotowanie śniadań i kolacji dla 73 mieszkanek domu pomocy społecznej. Praca w godz.: 6:00-14:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 782 766 616 - siostra Beata Olech, 71 328 19 49 - Anna Bock lub osobisty.
Dom Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek MNP - 2018-08-08 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Opatów (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWCÓW, DBANIE O CZYSTOŚĆ W MIEJSCU PRACY, WSPÓŁPRACA Z INNYMI PRACOWNIKAMI
kontakt przez PUP - 2020-05-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wygniatanie ciasta na pizze i przygotowywanie produktów do pizzy; utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; przygotowywanie innych produktów i dań np. kebaba, inne bieżące prace na zjmowanym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Gostynin (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
GRYNHOFF HOTELE Sp. z o. o. Sp. K - 2017-02-22 - Mielno (zachodniopomorskie)
Sporządzanie potraw, pieczenie ciast, przygotowywanie imprez okolicznościowych, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Wstępna obróbka produktów, gotowanie i wydawanie posiłków
PUB Kawiarnia STARÓWKA Ewa Marta Markuc - 2019-05-10 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
jw.
Foksal Sp. z o.o. - 2017-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Łódź (łódzkie)
Kierowca samochodu dostawczego
kontakt przez PUP - 2019-05-21 - Kcynia (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, eventów
kontakt przez PUP - 2019-08-02 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Jarosław (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Prowadzenie pojazdu ciężarowego, czynności związane z załadunkiem oraz rozładunkiem towarów.
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiakucharz - pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Jarosław (podkarpackie)
Gotowanie i przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowanie roll - sushi, filetowanie ryb
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie i porcjowanie posiłków, dbanie o smak i jakość przygotowywanych posiłków, przestrzeganie przepisów BHP
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2017-08-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
CMT Małgorzata Talarek, Marcin Cyc spółka cywilna - 2019-08-26 - Wólka Panieńska (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2017-08-02 - Lubin (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
BIURO USŁUG W "POD ANIOŁEM" - HANNA KATARZYNA ZDROJEWSKA - 2017-08-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Okuninka (lubelskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Góra Puławska (lubelskie)
przygotowywanie i sprzedaż produktów małej gastronomii
TRAFART OKTAWIAN KIESZKOWSKI - 2018-09-11 - Turek (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni kaukaskiej ( kuchni ormiańskiej, gruzińskiej) oraz kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2019-05-16 - Koszalin (zachodniopomorskie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2017-09-01 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie różnego rodzaju posiłków, deserów, umiejętność dekorowania i porcjowania posiłków im deserów, dbanie o czystość na stanowisku pracy.WYMAGANIA:wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne pożądane,mile widziane doświadczenie zawodowe.Wynagrodzenie brutto 2.250 zł + premiaKONTAKT Z PRACODAWCĄ: tel. 506717079
Monika MAGDA , Sklep Spożywczo Przemysłowy , Zajazd „DUKAT” - 2019-08-28 - Koniaczów (podkarpackie)
gotowanie, pieczenie
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE SC PIEKARNIA K-K - 2016-08-10 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
wszystkie zwyczajowe czynności związane z pracą kucharza w restauracji a la Carte, imprezy, catering, kuchnia hotelowa
Autohof Strohofer Geiselwind - 2018-02-14 - Niemcy (Niemcy)