KUCHARZ Wólka Panieńska oferta pracy CMT Małgorzata Talarek, Marcin Cyc spółka cywilna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 250 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
Data publikacji: 2019-08-26
Lokalizacja: Wólka Panieńska (lubelskie)
Pracodawca: CMT Małgorzata Talarek, Marcin Cyc spółka cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:22-400 Wólka Panieńska 21D, powiat: zamojski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 250 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wólka Panieńska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zamojski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 250 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: nie wymagane
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności kulinarne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe mile widziane.
Nazwa pracodawcy:
CMT Małgorzata Talarek, Marcin Cyc spółka cywilna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
22-400 Wólka Panieńska 21D, powiat: zamojski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: zamojski
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wólka Panieńska
Numer budynku pracodawcy: 21D
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 26.08.2019
Oferta pracy ważna do: 25.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1d805e4400ceeb237cd31bcb1b29d195
Podobne oferty pracy
Praca samodzielna, zastępstwo szefa kuchni, nadzór nad grupą pracowników, prowadzenie HACCP, sporządzanie list zamówień towaru, aranżacja i prezentowanie gotowych dań. Praca na dwie zmiany, umowa na czas określony.
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, ciast, napoi i deserów
ZAJAZD PRZY KOMINKU KATARZYNA RANISZEWSKA - 2016-12-08 - Wielki Głęboczek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie pizzy, kebabu
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Wolbrom (małopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej. Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej. Przygotowywanie potraw. Obsługa urządzeń. Układanie jadłospisów.
kontakt przez PUP - 2019-05-16 - Rytro (małopolskie)
Przygotowywanie dań wg. receptury azjatyckiej i arabskiej ( falafel, samosa, chicken, chapat, roti)
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
Przygotowywanie potraw chińskich.
HOMELAND FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-18 - Chełm (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami restauracji
Hotel 1231 Sp. z o.o. - 2016-04-25 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
-zapoznanie z rodzajami materiałów do tapicerowania-pomiar i wycinanie materiałów tapicerskich na określony typ krzesła-dopasowanie tapicerki oraz gąbki do danego krzesła-obsadzanie tapicerki przy urzyciu narzędzi ręcznych i o napędzie pneumatycznym
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Suchedniów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków,
UZDROWISKA KŁODZKIE SPÓŁKA AKCYJNA-GRUPA PGU - 2017-11-10 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
prace budowlane; praca w godzinach od 07:00 do 15:00
"PRIN-BUD" Usługi Inżynieryjno-Budowlane Lidia Koderko - 2019-02-25 - Stargard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Ustroń (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie kuchni
Tadeusz Wojtkowski - 2016-03-07 - Szelment (podlaskie)
- sporządzanie dań kuchni etnicznej - pakistańskiejGodziny pracy: 8-16, 16-24.
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie posiłków i dań, nadzór nad pracą w kuchni
HOTEL KRYNICA MARZENA LABUDA - 2018-05-09 - Krynica Morska (pomorskie)
według stanowiska; Kontakt osobisty oraz tel.
Pizzeria - Restauracja "Toscania" - 2016-05-16 - Ustka (pomorskie)
gastronomia
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Łódź (łódzkie)
Kucharz.
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-09-04 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w systemie zbiorowym.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Kielce (świętokrzyskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, głównie pizzy i makaronów, napojów oraz deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych dostępnych w pizzerii
Katarzyna Ksieniewicz - 2017-08-09 - Zielona Góra (lubuskie)
obsługa portalu sprzedaży internetowej, przygotowywanie przesyłek
PHU Transland Tadeusz Wawrzyniak - 2019-04-05 - Święciechowa (wielkopolskie)
- przygotowanie dań z menu restauracji,- utrzymywanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.Umowa zlecenie, ilość godzin w miesiącu ok. 160.Dyspozycyjność w godzinach: 11:00 - 1:00Proponowany okres zatrudnienia: rok
kontakt przez PUP - 2019-07-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa kasyfiskalnej na linii kas w markiecie spożywczym.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na okres próbny 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: MikołówPraca w dniach i godzinach: pn-ndz 8-15, 14-22 (35 h tygodniowo)
ABA Service Sp. z o.o. - 2017-10-30 - Mikołów (śląskie)
.
Restauracja KRAWATKA Piotr Roszak - 2017-05-18 - Gostyń (wielkopolskie)
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność. umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej; umowa o pracę na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
Przygotowanie, gotowanie potraw dań kuchni orientalnej, szczególnie kuchni wietnamskiej i tajskiej.Miejsce pracy: Thai-Expres Bielany Wrocławskie
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
- organizacja pracy na kuchni- samodzielne przygotowywanie kateringów i bankietów- praca na karcie menu- przygotowywanie dań z karty menu- opracowywanie karty dań- dbałość o porządek i właściwy stan magazynowy.
Top Invest Sp. z o.o. Sp. komandytowa / Hotel Mazovia - 2018-11-07 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw według wskazówek szefa kuchnia; ustalanie menu; dbanie o zaopatrzenia w kuchni; przyjmowanie towarów do magazynu;
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Nowa Wieś Malborska (pomorskie)
obsługa traka taśmowego w branży drzewnej
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Wielobranżowy Franciszek Kopiel - 2019-06-04 - Żółtańce (lubelskie)