KUCHARZ Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWC脫W, DBANIE O CZYSTO艢膯 W MIEJSCU PRACY, WSP脫艁PRACA Z INNYMI PRACOWNIKAMI
Data publikacji: 2020-05-25
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWC脫W, DBANIE O CZYSTO艢膯 W MIEJSCU PRACY, WSP脫艁PRACA Z INNYMI PRACOWNIKAMI
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: WYNAGRODZENIE BRUTTO 17,00 Z艁/H
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3262
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 31.05.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ASERTYWNO艢膯, KOMUNIKATYWNO艢膯
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: BARDZO DOBRA ORGANIZACJA CZASU PRACY
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DO艢WIADCZENIE
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_3: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8513234517
danePracodawcy_regon: 382579478
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
danePracodawcy_kodPowiatu: 3262
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977976
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 25.05.2020
Oferta pracy wa偶na do: 24.06.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.05.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?deaeea9811ba5e049a951da101469bdf
Podobne oferty pracy
x
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Banino (pomorskie)
Przygotowanie potraw
"RENOMO-KM" S.C. KRZYSZTOF BAFIA, SYLWIA HABERNA - 2018-12-31 - Ciche (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, przestrzeganie zasad technologii i przepis贸w hig.-sanit.
TARNOWSKA BURSA SZKOLNA - 2016-08-05 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅
kontakt przez PUP - 2020-06-18 - Trzcianka (wielkopolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Zielona G贸ra (lubuskie)
rozliczanie i naliczanie p艂ac.
Zesp贸艂 Szk贸艂 Specjalnych Nr2 - 2019-01-16 - Garwolin (mazowieckie)
sporzadzenie r贸偶nego rodzaju potraw , zastosowanie narz臋dzi w zak艂adach gastronomicznych, utrzymanie czysto艣ci, przygotowanie sushi - kuchnia azjatycka. Dyspozycyjno艣膰 do delegacji w ramach firmy na inne plac贸wki, teren Polski.
SUSHI MASTER PLUS Sp. z o.o. - 2019-10-17 - Jaworzno (艣l膮skie)
realizacja zamowie艅 , zamawianie towaru , kontrola jako艣ci da艅
TIRSPED Sp z o. o. - 2016-10-14 - Godkowo (warmi艅sko-mazurskie)
Obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Pi艅cz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Wymagane do艣wiadczenie zawodowe.Wysoko艣膰 proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia bezpo艣rednio z pracodawc膮
Hotel Spa LASKOWO Katarzyna Pokorska - 2016-10-04 - Jankowice (艣l膮skie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w- Nadz贸r nad pracami w kuchniKontakt telefoniczny 505-029-786
PRZDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE SMART MI艁OS艁AWA FURMANEK - 2019-04-26 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej - kulfy, samosy, kofte, dolma, sarma, przygotowywanie sos贸w, napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
x
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2017-05-31 - Bia艂ystok (podlaskie)
przyrz膮dzanie potraw dla go艣ci hotelu
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE DARIUSZ WESO艁OWSKI - 2018-03-30 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie surowc贸w do dalszej obr贸bki, samodzielne gotowanie potraw, dekorowanie i wydawanie gotowych da艅, sprz膮tanie kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
prace gastronomiczne w kuchni (restauracji)
Restauracja "POD 艢WIERKAMI" Bo偶ena Ko艂tek - 2017-03-28 - Ma艂dyty (warmi艅sko-mazurskie)
gotowanie ukrai艅skiej kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Koszalin (zachodniopomorskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw
HOTEL "WODNIK" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-08-20 - 艁eba (pomorskie)
Oferta dla os贸b do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykszta艂cenie: podstawowe lub zawodowe; przyrz膮dzanie posi艂k贸w; jedna zmiana; miejsce pracy: Knur贸w
kontakt przez PUP - 2020-01-08 - Knur贸w (艣l膮skie)
Sporzadzanie potraw kuchni ukrai艅skiej, uk艂adanie menu, obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potrw. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany-1/2 etatu: 4 dodziny dziennie w ramach otwarcia lokalu: 11:00-23:00. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Mechanik pojazd贸w samochodowych (osobowe, dostawcze)
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UG MOTORYZACYJNYCH ROMAN KRYSZTOFIAK - 2017-10-13 - Duszniki (wielkopolskie)
Praca w restauracji, przygotowanie posi艂k贸w wed艂ug receptury, dba艂o艣膰 o estetyk臋 i odpowiedni smak przyrz膮dzonych posi艂k贸w, racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, obs艂uga go艣ci hotelowych, imprez okoliczno艣ciowych, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, dobra organizacja pracy. Godz. pracy 13-21. Kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 7-15.
ARMO Sp. z o.o. - 2017-05-26 - Zaj膮czkowo (pomorskie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2019-11-26 - Malutkie (艂贸dzkie)
praca w kuchni, przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2019-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2019-07-29 - Kliczk贸w (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z raportem 偶ywieniowym i jad艂ospisem z wykorzystaniem pe艂nej ilo艣ci przydzielonych art. spo偶ywczych,
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Kobylanka (ma艂opolskie)
Wynikaj膮ce z zawodu kucharza
"PORT 2000" Marcinkiewicz Sp. jawna - 2019-07-26 - Jeziorki (pomorskie)
przygotowywanie da艅 typu kebab, dbanie o higien臋 na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Ma艂gorzata - 2017-09-29 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
praca zwi膮zana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)