KUCHARZ Gliwice oferta pracy ATA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 450 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie: zawodowe; doświadczenie zawodowe w żywieniu zbiorowym; ks.sanepidu-mile widziana; zakres obowiązków: samodzielne przygotowywanie posiłków, umiejętność planowania pracy na stanowisku, dystrybucja posiłków cateringowych, dbanie o stanowisko pracy; jedna zmiana od godziny 04:00; miejsce pracy: Gliwice
Data publikacji: 2019-02-18
Lokalizacja: Gliwice (śląskie)
Pracodawca: ATA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Orląt Śląskich 25, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie: zawodowe; doświadczenie zawodowe w żywieniu zbiorowym; ks.sanepidu-mile widziana; zakres obowiązków: samodzielne przygotowywanie posiłków, umiejętność planowania pracy na stanowisku, dystrybucja posiłków cateringowych, dbanie o stanowisko pracy; jedna zmiana od godziny 04:00; miejsce pracy: Gliwice
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 450 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gliwice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gliwice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gliwice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 450 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Data zakończenia pracy: 30.06.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: ATA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
Orląt Śląskich 25, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty po uzg. telefonicznym z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: Orląt Śląskich
Numer budynku pracodawcy: 25
Profil działalności pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.02.2019
Oferta pracy ważna do: 15.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie potraw, obsługa sprzętu w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie posiłków
ILUZJON ART CAFE Przemysław Gołębiowski - 2017-05-19 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.Umowa o pracę na czas określony : 3 lata, praca na dwie zmiany w godzinach: 08:00 - 16:00, 14:00 - 22:00Miejsce pracy: wrocław ul. Mianowskiego 2b , 51-605 Wrocław Oferta w sali:G
kontakt przez PUP - 2019-03-26 - Wrocław (dolnośląskie)
obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie), przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi szefa kuchni, organoleptyczne badanie wstępne artykułów przyjmowanych do produkcji, dbanie o przygotowywanie posiłków uwzględniając czynniki organoleptyczne jak kolor, smak i powiązane ze sobą potrawy, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków, dbanie o właściwe przechowywanie art. spożywczych, pobieranie prób żywieniowych z poszczególnych posiłków i przechowywanie zgodnie z obowiązującymi przepisami
Dom Pomocy Społecznej w Śniatowie - 2017-10-04 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
praca w kuchni; przygotowanie i wydawanie dań typu FAST FOOD dbanie o czystość stanowiska pracy;
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Chorzów (śląskie)
obsługa urządzeń i programów biurowych, uzgodnienia projektów, dokumenty odbiorowe
Przedsiębiorstwo Urządzeń Grzewczych "OL-GAZ" Andrzej Dembiński - 2018-11-13 - Jarocin (wielkopolskie)
- ochrona obiektu biurowego przy ulicy Kraszewskiego- awizacja gości- obchody- dofinansowanie do paliwa oraz leków- dofinansowanie turnusów rehabilitacyjnych oraz wczasów dziecka
SOLID SECURITY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie masażu medycznego, sportowego, komunikowanie się z pacjentem, prowadzenie działalności profilaktycznej
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER lub w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-02-09 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie dobrej jakości dań, zachowanie czystości i higieny pracy, stosowanie zasad HACCP.
REMS Sp.z o .o. RESTAURACJA PUCHACZÓWKA - 2016-11-25 - Sienna (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2017-10-17 - Lubin (dolnośląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciastek i gastronomiczny rozbiór mięsa różnego rodzaju zwierząt i porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych, obliczanie wartości wartości odżywczej potraw,
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Zielonka (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2016-10-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, 5 lat doświadczenia na stanowisku kucharz. Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prawidlowe przygotowywanie posiłków dietetycznych, praca pod presją.
" SEZAM " - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne - 2016-10-14 - Strzelin (dolnośląskie)
przygotowanie dań i posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Trzebinia (małopolskie)
do uzgodnienia
PRZEDSIĘBIORSTWO KOMUNIKACJI SAMOCHODOWEJ W RZESZOWIE SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-11-09 - Rzeszów (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie oraz wydawanie posiłków, dań garmażeryjnych, mięsnych, zup, pierogów, sałatek, surówek; dekorowanie potraw; dbanie o porządek;
PHU ''INWESTOR'' JUSTYNA KŁOS-SZCZEPANIK - 2017-06-27 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowanie dań, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków, pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt. - Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 5:00-15:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie średnie kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min rok na stanowisku kucharza. Na stanowisko mogą aplikować również osoby niepełnosprawne. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: kadry (at) hoteldiament.pl
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA / Park Hotel Diament - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Torzym (lubuskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2018-03-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
OBSŁUGA GRILLA, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG ORGINALNYCH RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ Z WYKORZYSTANIEM PÓŁPRODUKTÓW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI
FORAZI FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-09-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Łowicz Wałecki (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków i obsługa sali jadalnej
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Szczęsne (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw wg. receptur, sprzedaż, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Chrzanów (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Wysokość wynagrodzenia brutto 2000zł 2500 zł. Kontakt z pracodawcą telefoniczny w godz. 8.00-20.00 w celu ustalenia terminu spotkania.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DAGMOR - 2016-02-03 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Kobylanka (małopolskie)
j.w.
Wipro IT Services Poland Sp. z o.o. - 2016-03-30 - Warszawa (mazowieckie)