KUCHARZ Dzierżoniów oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE A.A.ANDRUSZKIEWICZ SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 20 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, galicyjskiej i ukraińskiej, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania skladnikami, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni.
Data publikacji: 2020-01-23
Lokalizacja: Dzierżoniów (dolnośląskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE A.A.ANDRUSZKIEWICZ SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Świdnicka 69, 58-200 Dzierżoniów, powiat: dzierżoniowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, galicyjskiej i ukraińskiej, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania skladnikami, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 2
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 20 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie - 20zł./h brutto.Wymiar czasu pracy /tygodniowo.Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. miedzy 8:00 a 23.00 zgodnie z grafikiem
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dzierżoniów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: dzierżoniowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dzierżoniów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 20 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2020
Data zakończenia pracy: 31.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania/oczekiwania: kandydaci z wykształceniem zawodowym, kierunek - kucharz powinny posiadać min. 6 miesięcy doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharza nie wliczając praktyki zawodowej, a kandydaci z wykształceniem min. podstawowym powinny posiadać 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza w ostatnich 5 latach, umiejętności: przygotowywanie potraw kuchni polskiej, galicyjskiej, ukraińskiej.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE A.A.ANDRUSZKIEWICZ SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Dzierżoniowie
Adres pracodawcy:
Świdnicka 69, 58-200 Dzierżoniów, powiat: dzierżoniowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: dzierżoniowski
Gmina pracodawcy: Dzierżoniów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dzierżoniów
Ulica pracodawcy: Świdnicka
Numer budynku pracodawcy: 69
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Dzierżoniowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.01.2020
Data dodania oferty pracy: 23.01.2020
Oferta pracy ważna do: 10.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 22.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?291e9f9829a2e46d0e3bbc8895142333
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie dań kuchni bałkańskiej
AGP Pękala Kozłowska Sp.j. - 2018-02-23 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
według harmonogramu stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Przygotowywanie dań, sporządzanie list zakupów, przygotowywanie zamówień - catering. Godziny pracy: 7-15 i 9-17. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 501 207 900.
"RORO" Mirosław Rychel - 2017-02-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w lokalu gastronomicznym, samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia polska). Praca pomiędzy 7-19.00 od pn do nd.
"FALA" SPÓŁKA CYWILNA KOCZUR MAŁGORZATA & KOCZUR KRZYSZTOF - 2016-06-01 - Bielsko-Biała (śląskie)
Prace pomocnicze przy obsłudze traku. Wymagana dobra kondycja fizyczna do odbierania i przenoszenia desek.
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Laski (wielkopolskie)
Kucharz - pizzer
"BAR NEPTUN" EDYTA WARCHOŁ - 2017-07-07 - Dobrzechów (podkarpackie)
-przygotowywanie posiłków-dbanie o czystość na kuchni
"Dorada" Sp. z o.o. Ośrodek Wypoczynkowo-Żeglarski "ZATOKA KAL"w Kalu - 2018-04-09 - Kal (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie instalacji elektrycznych
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Zgodny, praca w Białym Borze
EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-12 - Biały Bór (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, gospodarka magazynowa
Przedsiębiorstwo Handlowo-Inwestycyjne "ER-KA" Roman Kipisz - 2018-10-08 - Łańcut (podkarpackie)
-
MINI GASTRO EWELINA POZIEMSKA - 2017-04-10 - Gryfice (zachodniopomorskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań restauracji.Obsługa klientów restauracji.Miejsce wykonywania pracy:Rancho Catering32-434 Skomielna Biała 312
1. Firma Handlowo-Usługowa "ŻEGLEŃ" Kazimiera Żegleń"; 2. Rancho-Catering" Kazimiera Żegleń - 2020-01-08 - Skomielna Biała (małopolskie)
przygotowywanie i w ydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Orzesze (śląskie)
Samodzielne prowadzenie kuchni ,przyrządzanie posiłków dla gości hotelowych,potraw okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Żelazno (dolnośląskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-08-01 - Tuszyn (łódzkie)
przygotowywanie dań, catering, imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni tajskiej,- opracowywanie menu i receptur nowych dań,- organizacja i nadzór nad pracą w kuchni,- szkolenie pracowników do pomocy kuchennej.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej.
MASALA Sunil Ahuja - 2016-07-12 - Gdańsk (pomorskie)
produkcja posiłków cateringowych zgodnie z obowiązującymi recepturami, normami i zaleceniami dietetyka, przechowywanie żywności, wyliczanie składników i kalorii, dostawa potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
sporzadzanie potraw kuchnii wietnamskiej i orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
1. Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP I P.POŻ.2. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP I P.POŻ.3. Instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku.4. Mycie oraz czyszczenie środkami myjącymi przy użyciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie ręczne talerzy, sztućców, sosjerek, zmywanie narzędzi kuchennych: chochle, noże, deski, pojemniki, itp., zmywanie naczyń: garnki, patelnie, miski.5. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w należytej czystości. Mycie pomieszczeń kuchennych i zaplecza.6. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na części artykułów spożywczych: warzywa, mięsa, sery, sosy, smażenie na urządzeniach gazowych i elektrycznych.7. Porcjowanie produktów, pilnowanie procesu pieczenia, gotowania.8. Przygotowywanie sałatek, panierowanie, obsmażanie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mięs.9. Przechowywanie surowców i półproduktów: sprawdzanie terminu przydatności do spożycia zabezpieczenie przed zepsuciem, kontrola temperatur urządzeń chłodniczych.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Sulęczyno (pomorskie)
gotowanie, smażenie, pieczenie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Gorlice (małopolskie)
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe.
PHUP Rudolf Klimek - 2016-04-13 - Rudy (śląskie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, CIAST, DESERÓW Z ZASTOSOWANIEM NARZĘDZI, MASZYN, URZĄDZEŃ, PRODUKCJA WYROBÓW I PÓŁPRODUKTÓW KULINARNYCHWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ, MIN 8 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEPRACA W GODZINACH: 12:00-20:00.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE ORION ANDRZEJ CIURAJ - 2019-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potarw kuchni wietnamskiej , koordynowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań, ustalanie karty dań, Dbanie o wybór składników do potraw.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Łódź (łódzkie)
sporządzanie potraw kuchni indyjskiej według oryginalnych receptur, praca w godz. 10-16 lub 15-21
PLATINIUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-18 - Janki (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Warszawa (mazowieckie)