KUCHARZ Duszniki-Zdrój oferta pracy Karczma u Sołtysa Klet Kopeć
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie oraz serwowanie potraw zgodnych z kartą dań, produkcja potraw pod kartę,utrzymanie stanowiska pracy w należytym porządku.
Data publikacji: 2020-10-21
Lokalizacja: Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: Karczma u Sołtysa Klet Kopeć
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Podgórze 4A, 57-340 Duszniki-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie oraz serwowanie potraw zgodnych z kartą dań, produkcja potraw pod kartę,utrzymanie stanowiska pracy w należytym porządku.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 224
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Duszniki-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Duszniki-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.11.2020
Data zakończenia pracy: 27.11.2023
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: znajomość i serwowanie potraw kuchni rosyjskiej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: znajomość branży gastronomicznej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Umiejętność przygotowywania posiłków kuchni ukraińskiej
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 3
Nazwa pracodawcy: Karczma u Sołtysa Klet Kopeć
danePracodawcy_nip: 8831630340
danePracodawcy_regon: 382989555
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Wyspiańskiego 2J, 57-300 Kłodzko, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: kłodzki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0208
Gmina pracodawcy: Kłodzko
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kłodzko
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0984077
Ulica pracodawcy: Wyspiańskiego
Numer budynku pracodawcy: 2J
Nazwisko osoby zgłaszającej: Klementyna Kopeć
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 22.10.2020
Oferta pracy ważna do: 10.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 22.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?14622a51d61f8b9a3c3413ed7a895c1c
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw zgodnie z procedurami. Dbanie o porzadek w kuchni. Współpraca z obsługą kelnerską.
PARLAMENT Sp. Jawna - 2017-03-07 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-07-04 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni,
Restauracja CASSINO Wojciech Grobelski Marcin Szulc SC - 2016-06-10 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków kuchni bengalskiej i dbanie o higienę w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-10-24 - Sochaczew (mazowieckie)
do uzgodnienia
HOTEL I RESTAURACJA "U KROCZKA" MONIKA, MARIUSZ MAZUR - 2017-02-27 - Rzeszów (podkarpackie)
Zapewnienie ciągłości procesu produkcyjnego,przestrzeganie norm i standardów obowiązujących w firmie,właściwa obsługa maszyn i urządzeń.
Hoop Polska spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2020-04-30 - Kutno (łódzkie)
Praca na kuchni, przygotowywanie posiłków
Restauracja Marek Wzgarda - 2019-05-28 - Będzin (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji i gości hotelowych, kuchnia tradycyjna, przygotwywanie menu, przygotowywanie śniadań oraz obsługa wesel;
JEDLINA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-13 - Motycz (lubelskie)
GASTRONOMIA. Przygotowywanie dań kuchni rosyjskiej i ukraińskiej wg oryginalnej receptury.
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Łódź (łódzkie)
Obsługa komputera MS Office poznanie działania programów finansowo-księgowych i płacowych.Obsługa urządzeń biurowych: kserokopiarki, faks, skaner.Przyjmowanie zgłoszeń, realizacja połączeń telefonicznych, obsługa połączeń faks, obsługa poczty elektronicznej.Poznanie i wykorzystanie w praktyce instrukcji kancelaryjnej, instrukcji składnicy akt i instrukcji obiegu i kontroli dokumentów księgowych.Zasady inwentarycaji składników majątku. Nauka programu do inwentaryzacji.Rejestracja faktur VAT.Pomoc przy wypwłnianiu bieżących zadań związanych z prowadzeniem sekretariatu i ksiągowości.
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
według stanowiska
ADRIAN WÓŁKIEWICZ PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "WOŁOWINKA" - 2020-01-17 - Zielona Góra (lubuskie)
obsługa urządzeń myjących
Serwis Ogumienia Myjnia Tir "Gumex" Tomasz Kościelny - 2019-10-14 - Gradowice (wielkopolskie)
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery zzastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładachgastronomicznych
Gastro Bost Damian Bogdański i Marek Stodolski spółka cywilna - 2020-08-06 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
budowa domów od podstaw, wykończenia wnętrz
Firma Remontowo-Budowlana SOJKA Bogdan Sojka - 2016-06-20 - Pszczyna (śląskie)
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przetwarzanie żywności , przygotowanie produkcji, wykonywanie czynności typowych dla pracy w kuchni. Praca na umowę zlecenie, 68 godzin pracy w miesiącu, w przedziale czasowym: 10:00-21:00 od poniedziałku do piątku. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Spprawowanie opieki nad dziećmi podczas przewozu do i ze szkoły
ARRIVA BUS TRANSPORT POLSKA SP. Z O.O. - 2017-08-18 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Staż w firmie Polskie Centrum Doradztwa Energetycznego. Program stażu do zapoznania w pokoju nr 38.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2019-10-30 - Białystok (podlaskie)
przygotowanie potraw
DAMIAN URBAŃSKI MACIEJ WRÓBEL SPÓŁKA CYWILNA - 2018-04-12 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie specjalistycznych dan w oparciu o metodę sous-vide czyli gotowanie w prózni
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotwanie dań obiadowych
"PROFI" S.C. Katarzyna Kidawa-Kałka, Janusz Kałka - 2016-05-19 - Sosnowiec (śląskie)
Prowadzenie zajęć dydaktyczno-wychowawczych nauczając języka niemieckiego.
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Pobiednej - 2020-06-04 - Pobiedna (dolnośląskie)
wg zakresu obowiązków
Powiatowa Bursa Szkolna w Człuchowie - 2017-03-23 - Człuchów (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Praca na 1/2 etatu również możliwość pracy w pełnym etacie.
Biskup- Zacharska Joanna Aśkowe Specjały - 2016-10-11 - Mucharz (małopolskie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obsługa klienta.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego. Wymagana umiejętność wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Katowice (śląskie)
przygotowanie prostych potraw, prace pomocnicze
"RONDA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie różnego rodzaju dań oraz wydawanie potraw na salę konsumpcyjną
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
przygotowanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, porcjowanie i wydawania posiłów, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Wysoka (wielkopolskie)
KUCHARZ
GASTRONOMIA HOTELARSTWO S.C. BARBARA I BARBARA I MARCIN STORA - 2017-03-02 - Raszowa (opolskie)
Przygotowywanie potraw. Praca jednozmianowa w godzinach 12:00-20:00
kontakt przez PUP - 2020-09-11 - Ruda (wielkopolskie)