KUCHARZ / DOSTAWCA POTRAW Kłobuck oferta pracy JANUSZ SZCZEPAŃSKI Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowo-Prod. "LUZ"
Stanowisko: KUCHARZ / DOSTAWCA POTRAW
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: samodzielne wykonywanie pizzy i innych dań pizzeri, bezpośrednia obsługa klienta.
Data publikacji: 2019-02-18
Lokalizacja: Kłobuck (śląskie)
Pracodawca: JANUSZ SZCZEPAŃSKI Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowo-Prod. "LUZ"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krzysztofa Kamila Baczyńskiego 2a, 42-100 Kłobuck, powiat: kłobucki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
samodzielne wykonywanie pizzy i innych dań pizzeri, bezpośrednia obsługa klienta.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / DOSTAWCA POTRAW
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kłobuck
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłobucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kłobuck
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.02.2019
Data zakończenia pracy: 18.05.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy B
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
JANUSZ SZCZEPAŃSKI Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowo-Prod. "LUZ"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłobucku
Adres pracodawcy:
Elizy Orzeszkowej 4, 42-100 Kłobuck, powiat: kłobucki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: kłobucki
Gmina pracodawcy: Kłobuck
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kłobuck
Ulica pracodawcy: Elizy Orzeszkowej
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy: Działalność gastronomiczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłobucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.02.2019
Oferta pracy ważna do: 31.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa maszyn produkcyjnych, montaż zbiorników paliwowych, przestrzeganie przepisów BHP, praca z instrukcją;
ADECCO POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-07 - Lublin (lubelskie)
-przygotowywanie potraw kuchni arabskiej-tworzenie nowego menu
FARAON AYMAN HASSANIN - 2015-12-15 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowanie potraw w/g oryginalnych receptur, dbanie o dobór składników najlepszej jakości, właściwe przechowywanie produktów, układanie menu oraz zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze, przygotowywanie dań kuchni amerykańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Lublin (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2015-12-16 - Ustka (pomorskie)
Przyrządzanie potraw zgodnie z obowiązującym jadłospisem i według podstawowych zasad technologii żywienia, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, sporządzanie listy zakupów spożywczych, nadzorowanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-12-06 - Częstochowa (śląskie)
wg stanowiska
U ANIOŁÓW Jarosław Kruszewski - 2017-09-19 - Wilga (mazowieckie)
Liczenie asortymentu magazynowego i sklepowego za pomocą skanera.
kontakt przez OHP - 2018-01-05 - Lębork (pomorskie)
Robienie przygotówki - dbanie o prządek na stanowisku pracy -znajomość podstawowych zasad gotowania
SPOON Adrian Feliks - 2016-06-01 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckich.Przygotowywanie Jadlospisów, Dbanie o estetykę przygotowywanych posiłków.Dbanie o ład i porządek w miejscu pracy.
LECH-POL Hotele i Restauracje Sp. z o.o. - 2016-11-23 - Syców (dolnośląskie)
Nadzorowanie i kontrolowanie prawidłowości przebiegu procesów formowania i jakości wytwarzanych wyrobów oraz ich oczyszczanie, czyszczenie i konserwacja obsługiwanych urządzeń, kontrola urządzeń sterowniczych oraz reagowanie na nieprawidłowości w procesie technologicznym; praca w Pabianicach
EURO JOB CENTER sp. z o.o. - 2016-12-07 - Pabianice (łódzkie)
Operator obrabiarek sterowanych numerycznie, po przyuczeniu do obsługi obrabiarek pracownik będzie odpowiedzialny za ich użytkowanie, utrzymywanie w dobrym stanie i zgłaszanie przełożonym nieprawidłowości procesu
Interkadra Sp. z o.o. - 2019-06-03 - Dobroszyce (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków wg jadłospisu karty menu,utrzymanie stanowiska w należytym porządku
USŁUGI TURYSTYCZNE "MIESZKO" S.C. - 2017-01-05 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Kucharz - pizzer
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Wałcz (zachodniopomorskie)
kucharz
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2017-09-25 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Konferencyjno-Wypoczynkowe Daniel Mróz - 2016-08-17 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-03-20 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
Zajazd "SKALNY" Hotel-Restauracja Dorota Han-Wagner - 2016-08-05 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
PPHU "MONROB" - 2016-07-08 - Borki (łódzkie)
przygotowanie posiłków - Nowy Dwór Gdański
P.H.U.G. Maja - Edyta Byczyńska - 2015-12-03 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, planowanie jadłospisu zagodnego z wymogami
DANUTA LAMCZYK PHU "TERMINAL" - 2018-03-02 - Charzykowy (pomorskie)
1. Pomoc w przygotowywaniu potraw,2. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy,3. Czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych,4. Pomoc w organizacji pracy na kuchni,5. Dbałość o wysoką jakość i smak serwowanych posiłków.Umowa na czas nieokreślony. Praca na pół etatuDyspozycyjność w godzinach: 10:00 - 22:00
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, menu
UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-04 - Wieniec Zdrój (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie dokumentacji spółki
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Wawrzkowizna (łódzkie)
Praca w kuchni hotelu.
P.H. OKIMEX Jan Okapiec - 2016-12-13 - Żary (lubuskie)
staż pracy 1 rok, znajomość języka urdu lub angielskiego, znajomośc gastronomi oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskich, przygotowanie posiłków, przyjmowanie zamówień, obsługa klienta,
"OLIMP" Alan Mirchani - 2016-05-27 - Ząbki (mazowieckie)
wszelkie prace murarskie
Zakład Budowlany Marek Michalak Leszno - 2015-12-03 - Leszno (wielkopolskie)
zgodnie z dołączonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Tresna (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-11-04 - Pińczów (świętokrzyskie)