KUCHARZ Dominów oferta pracy FOOD4YOU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przygotowywanie posiłków wg receptur, ekspozycje posiłków
Data publikacji: 2019-09-05
Lokalizacja: Dominów (lubelskie)
Pracodawca: FOOD4YOU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 2, 20-388 Dominów, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przygotowywanie posiłków wg receptur, ekspozycje posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dominów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubelski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głusk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.09.2019
Data zakończenia pracy: 09.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: sprawność manualna
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Nazwa pracodawcy:
FOOD4YOU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
Rynek 2, 20-388 Dominów, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: lubelski
Gmina pracodawcy: Głusk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dominów
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: Wytwarzanie gotowych posiłków i dań
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.09.2019
Oferta pracy ważna do: 30.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 10.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?dfd5717190751625b3ffe89e3b277aea
Podobne oferty pracy
Wykształcenie: zawodowe; doświadczenie nie jest wymagane; zakres obowiązków: zamiatanie, sprzątanie magazynu, prace porządkowe; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice
RANDSTAD POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-26 - Gliwice (śląskie)
Praca o charakterze fizycznym , obsługa wózka spalinowego na terenie zakładu pracy.
Murbet Gabrylewicz Spółka Jawna - 2017-12-07 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej.
"ZAZA KEBAB" Nizamettin Gok - 2019-11-26 - Zbąszyń (wielkopolskie)
Przygotowanie miejsca pracy, przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składkami, ustalenie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni
PHU"ANYTIME" Urszula Mytnik - 2016-06-07 - Wojnicz (małopolskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni ukraińskiej
HOSTEL EVOTEL Ewa Zofia Żukowska - 2017-04-03 - Zielonka (mazowieckie)
Przygotowywanie produkcji kulinarnej, gotowanie, pieczenie, smażenie, opracowywanie recepturZnajomość "haute cuisine"
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
zarządzanie na kuchni, przygotowywanie posiłków, obsługa pieca konwekcyjnego, patelni elektrycznej i innych urządzeń, magazynu żywności
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Brenna (śląskie)
Przygotowanie i wydawanie potraw zgodnie z jadłospisem organizacja pracy. II zmiany Wymagane dokumenty: CV, świadectwa pracyKontakt kandydatów z pracodawcą w godz. od 09:00 do 15:00
Dom Pomocy Społecznej Dla Dzieci i Młodzieży Niepełnosprawnej Intelektualnie Zgromadzenia Sióstr Franciszkanek Rodziny Mary - 2019-05-20 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw ormiańskich
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw dla mieszkańców DPS.Praca w sytemie dwuzmianowym w godz. 6:00-14:00 i 12:00-20:00, wg harmonogramu.
Dom Pomocy Społecznej w Lubzinie - 2018-12-18 - Lubzina (podkarpackie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej i orientalnej, czytanie receptur w jęz. tureckim, znajomość przypraw orientalnych
MIDCAN Michał Dudziński - 2018-09-11 - Wołomin (mazowieckie)
Obróbka płyt drewnianych od wiercenia po frezowanie. Umieszczanie elementów na maszynie i ustawianie parametrów do frezowania.
Meble Polskie Janusz Fijałek - 2019-03-28 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw oraz ich pakowamnie w celu magazynowania, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, wydawanie posiłków. Wymagania: dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole, wysoka kultura osobista, dokładność, staranność, rzetelność, doświadczenie na stanowisku kucharza, kreatywność. Rodzaj umowy - umowa zlecenie.
Gastro serwis Damian Komor - 2017-06-19 - Reda (pomorskie)
obsługa klienta, prace porządkowe, sprzedaż
"DASTA" ARTUR DANKOWSKI - 2015-11-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie potraw kuchni polskiej
Kuchnia Smakosza Malec Barbara - 2019-10-17 - Zamość (lubelskie)
PROGRAM ZATRUDNIENIE OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA.Przygotowanie dań w restauracji.
TOKO SUSHI S.C. - 2016-06-27 - Reda (pomorskie)
praca wg. programu stazu
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Narol (podkarpackie)
Obsługa klienta na podjeździe, tankowanie paliwa, prace porządkowe. Praca 11-19.
A.PARYS Andrzej Parys - 2018-10-04 - Pruszków (mazowieckie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw a la carte, obsługa restauracji.
kontakt przez OHP - 2019-01-24 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie i produkcja posiłków według zaleceń szefa kuchni, utrzymanie czystości w kuchni, dbanie o estetykę podawanych potraw , nadzór nad pomocami kucharza
KURDEK Spółka Jawna D.Kurdek J.Kurdek J.Migus - 2016-05-16 - Suchań (zachodniopomorskie)
jw
CIUCHCIA PUCH PUCH AGATA WAWER - 2017-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kamieniu, cięcie , obróbka, montaż kamienia
STONES PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWLANE - 2017-05-17 - Krzeszowice (małopolskie)
przygotowywanie potraw i dań serbskich w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni serbskiej (zup, dań mięsnych, dań z owoców morza, makaronów, deserów)
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Grzędy (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, pomoc w kuchni, rozdzielanie posiłków wśród chorych
DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2019-02-27 - Starachowice (świętokrzyskie)
Budowanie i utrzymywanie długotrwałych relacji z klientami, zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów, w tym wsparcia technicznego, tworzenie pozytywnego wizerunku firmy i jej produktów, identyfikowanie i rozwiązywanie bieżących problemów klientów, rejestrowanie informacji w systemach, prowadzenie negocjacji z klientami. Pierwsza umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące, następnie na czas określony.
D.A. KORBUT DARIUSZ KORBUT - 2017-01-17 - Piła (wielkopolskie)
planowanie jadłospisów, przygotowanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym, obsługa magazynu spożywczego
kontakt przez PUP - 2019-07-16 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie dan kuchni polskiej, utrzymanie czystości w miejscu pracy
F.U. Aleksandra Tomczyk - 2017-03-13 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw, dbanie o właściwą jakość potraw i czas ich wydawania, dbałość o gospodarkę magazynową, HCCP. Praca wg grafiku w godz. 11-21 (w wekkend do 22). Praca w Redzie
PPHU KERA ARKADIUSZ PENKALA - 2019-10-18 - Reda (pomorskie)