KUCHARZ Długopole-Zdrój oferta pracy "Uzdrowisko Lądek_Długopole" S.A
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: -Przygotowanie posiłków wg. obowiązujących jadłospisów i receptur;Organizowanie pracy w kuchni
Data publikacji: 2018-11-16
Lokalizacja: Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: "Uzdrowisko Lądek_Długopole" S.A
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zdrojowa 8, 57-520 Długopole-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-Przygotowanie posiłków wg. obowiązujących jadłospisów i receptur;Organizowanie pracy w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Długopole-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bystrzyca Kłodzka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: "Uzdrowisko Lądek_Długopole" S.A
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Wolności 4, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Lądek-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lądek-Zdrój
Ulica pracodawcy: Wolności
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.11.2018
Oferta pracy ważna do: 17.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-08-04 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
okrawanie odkuwek .Praca w systemie trzyzmianowym: I 6:00-14:00, II 14:00-22:00, III 22:00-6:00
Moj S.A Oddział Kuźnia "Osowiec" - 2018-08-08 - Osowiec (opolskie)
Ładowanie odpadów: gabaryty, odpady biodegradowalne. Podwykonawca dla firmy A.S.A.
FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA "NATEZJA" URSZULA HEINRICH,DOMINIKA BREMER SPÓŁKA JAWNA - 2017-09-11 - Zabrze (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pomoc administracyjna
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Grajewo (podlaskie)
przygotowanie menu, wstępna obróbka półproduktów, przygotowanie zup, dań mięsnych, sałatek, surówek, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ,
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - Łuków (lubelskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z wymaganiami racjonalnego żywienia, przestrzeganie receptur, właściwe porcjowanie posiłków, wydawania posiłków w wyznaczonych porach, dbanie o zgodność kaloryczną posiłków, przygotowywanie i przechowywanie próbek pokarmowych, dbanie o czystość w kuchni i sprzętu kuchennego oraz naczyń, praca od poniedziałku do piątku w godz. 07.00-15.00
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Pęcice (mazowieckie)
Kucharz
LS PROJEKT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-15 - Torzym (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
w/g programu
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wyryki (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
F.P.H. "PAOLA" EKSPORT- IMPORT PAULINA GOLEC W KRACZKOWEJ - 2017-02-20 - Kraczkowa (podkarpackie)
praca przy obróbce drewna
SCHODY PODŁOGI WNĘTRZA sp. z o.o., sp.k - 2017-06-01 - Piotrowice (dolnośląskie)
gotowanie potraw regionalnych i innych, sprzątanie kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Gałkowo (warmińsko-mazurskie)
wydawanie posiłków
Centrum Części Samochodowych Ford Michał Goździewski - 2016-12-19 - Starogard Gdański (pomorskie)
obsługa urządzeń na kuchni (piec, frytownica itd.) przygotowywanie dań wg menu restauracji; dbałość o stanowisko pracy i porządek;mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - 2017-07-17 - Trzebosz (wielkopolskie)
kuchnia domowa
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2018-03-05 - Zaścianki (podlaskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywnienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2018-07-18 - Mielno (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
"SPORTING" Bogusław Mamiński - 2017-04-07 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
PHUG "MARIO" - 2016-09-09 - Jaworzno (śląskie)
•przygotowywać posiłki w oparciu o ustalone receptury,•ustalać menu i proponować nowe pozycje w jadłospisie,•dbaanie o wysoką jakość przygotowanych potraw – porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania,•dbanie o terminowe i szybkie wydawanie posiłków,•utrzymywanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urządzeń technicznych,•przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy,•współpraca z pozostałymi działami szpitala w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi pacjentów.Sala G
HASTON CITY HOTEL - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie dań oraz wyrabianie pizzy we włoskiej restauracji.Gotowanie, dbanie o czystość w kuchni
DOMINIKA KRÓL-WACEWICZ V Produkcja - 2016-08-09 - Gdynia (pomorskie)
-
Dom Wczasów Dziecięcych Wygonin - 2016-05-23 - Wygonin (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
ALTEGRADIUS Artur Pesta - 2016-09-05 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami; kontrola stanu zapasów; utrzymanie czystości w lokalu.Praca 7 dni w tygodniu+ co drugi dzień oraz co drugi weekend w godzinach 8-20
BIELGAST s.c. Nagib Emrulahi, Jadwiga Szeliga - 2018-06-25 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, gospodarowanie towarem, praca w Rytrze
"METRO-OIL" sp. z o.o. - 2015-12-24 - Rytro (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Warszawa (mazowieckie)