KUCHARZ Długopole-Zdrój oferta pracy "Uzdrowisko Lądek_Długopole" S.A
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków, współudział w tworzeniu jadłospisów i zamówień na artykuły żywnościowe. Organizacja pracy w kuchni.
Data publikacji: 2020-07-22
Lokalizacja: Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: "Uzdrowisko Lądek_Długopole" S.A
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zdrojowa 18, 57-520 Długopole-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne przygotowywanie posiłków, współudział w tworzeniu jadłospisów i zamówień na artykuły żywnościowe. Organizacja pracy w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Długopole-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bystrzyca Kłodzka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność samodzielnego przyrządzania posiłków
Nazwa pracodawcy: "Uzdrowisko Lądek_Długopole" S.A
danePracodawcy_nip: 8810002259
danePracodawcy_regon: 000288283
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Wolności 4, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: kłodzki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0208
Gmina pracodawcy: Lądek-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Lądek-Zdrój
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0984203
Ulica pracodawcy: Wolności
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 22.07.2020
Oferta pracy ważna do: 21.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 22.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 22.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3348fc60b73e0a45931dd4e939732f39
Podobne oferty pracy
obsługa klientów, kontakt z chińskim zarządem Spółki oraz kierownictwem sklepu, przygotowywanie ,emu w języku chińskim i polskim, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość i sterylność kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
doświadczenie w pracy na ww. stanowisku,
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE -RESTAURACJA "TRZCIELINY" S.C.-LESZEK WITOŃ,URSZULA WITOŃ - 2017-06-12 - Przygodzice (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, dbanie o porzadek w miejscu pracy; praca zmianowa w godz. 9.00-2.00
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Prace kucharza
JANUSZ ROHRAFF "PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE" - 2016-04-28 - Białogóra (pomorskie)
Naprawa pojazdów osobowych.
ZAKŁAD MECHANIKI POJAZDOWEJ I ROLNICZEJ ZDZISŁAW STOPA - 2019-11-14 - Namysłów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca w godzinach 8-16
PHU Sedno - 2018-08-13 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw w kuchni pod zamówienie klienta
kontakt przez PUP - 2020-07-29 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Praca na kuchni w produkcji żywności.
LUDMIŁA SZULC - 2020-02-05 - Puck (pomorskie)
Operator systemów komputerowych
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Andrespol (łódzkie)
Dbanie o aktualnych i pozyskiwanie przyszłych klientów.Przygotowywanie ofert, dokonywanie sprzedaży produktów ubezpieczeniowo-finansowych.
MERITUM UBEZPIECZENIA SP. Z O.O. - 2020-02-07 - Mielec (podkarpackie)
Praca w kuchni-gotowanie.Rodzaj umowy:umowa o pracę tymczasową.Doświadczenie zawodowe:mile widziane
FIRMA PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWA FILIPOWICZ PIOTR - 2018-02-20 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
PRACA W KUCHNI OŚRODKA POLEGAJĄCA NA PRZYGOTOWYWANIU I WYDAWANIU 4 POSIŁKÓW W CIĄGU DNIA DLA OK. 70 OSÓB, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W POMIESZCZENIACH KUCHNI, PRZESTRZEGANIE ZASAD HACCPWYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE ZASADNICZE LUB ŚREDNIE KIERUNKOWE- GASTRONOMICZNE, WIEDZA I PRAKTYCZNE UMIEJĘTNOŚCI W PRZYRZĄDZANIU POTRAW (OBIADY, ŚNIADANIA, KOLACJE) W ŻYWIENIU ZBIOROWYM, ZNAJOMOŚĆ OBSŁUGI URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH (PIECA KONWEKCYJNEGO, PATELNI ELEKTRYCZNEJ, ZMYWARKI), BARDZO DOBRA ORGANIZACJA PRACY, ZNAJOMOŚĆ Z ZAKRESU HACCP, KOMUNIKATYWNOŚĆ, RZETELNOŚĆ I UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, MIN. 4 LATA DOŚWIADCZENIA W ŻYWIENIU ZBIOROWYM.PRACA W GODZINACH 06:30-14:30, 11:30-19:30KONTAKT OSOBISTY SZCZECIN UL. JAGIELLOŃSKA 58, CV NA EMAIL - GPMOS5 (at) WP.PLWYNAGRODZENIE: 2.560,00 ZŁ + WYSŁUGA LAT MAKS. 20%
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 2 - 2019-12-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie zestawów śniadaniowych i obiadowych w restauracji wg receptur zakładowych, utrzymanie czystości w lokalu, przestrzeganie przepisów sanitarnych i BHP
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Będzin (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-18 - Częstochowa (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiemMiejsce pracy Hotel Żuławy ul Królewiecka 126 Elbląggodziny pracy 6-14, 14-22 od pon-ndWynagrodzenie od 3000 brutto (do uzgodnienia - wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i umiejętności)
AURA Sp. z o.o. - 2019-10-02 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
- przygotowanie potraw - nadzór nad jakością zamówionej żywności - dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2020-04-17 - Kielce (świętokrzyskie)
.
Firma Usługowo-Handlowa MEDIJ S.C. Izabela Pawlaczyk, Joanna Wawrzyniak - 2016-10-10 - Gostyń (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i dań , zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością. Kontakt z pracodawcą: 71 362 83 03
"ORBIS"SA ODDZIAŁ NOVOTEL WE WROCŁAWIU - 2018-03-05 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Ksawerów (łódzkie)
Przyrządzanie pizzy.
NIGRO P.P.H.U. - 2016-08-01 - Celestynów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, pizzy, dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Istebna (śląskie)
przygotowywanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez szefa kuchni itp.
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-04 - Mielno (zachodniopomorskie)
Oferta stażu skierowana do osób bezrobotnych w wieku 30 lat i więcej.Ogólny zakres obowiązków: gotowanie, rozwóz obiadów do klientów.
kontakt przez PUP - 2020-03-04 - Sobiekursk (mazowieckie)
Produkcja i przygotowaniu potraw, porcjowanie mięs, przygotowanie i obsługa stołów cateringowych, dbanie o porządek na stanowisku pracy, dobra organizacja pracy.Pracownicy ze Wschodu.
INTER-FOTO J. SZAŁĘGA B. SZAŁĘGA. J. SAWICKI SP. J. - 2016-09-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z zamówieniem, pomoc w dokonywaniu zakupów żywnościowych, wydawanie dań, układanie menu, utrzymywanie w czystości pomieszczeń kuchennych.
Michał Rejs Firma Handlowo- Usługowa - 2017-11-16 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Kucharz- kelner
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Rakoniewice (wielkopolskie)
rozdzielanie pracy podległym pracownikom, porcjowanie, obróbka i przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem, wydawanie posiłków, dbanie o porządekmiejsce pracy Świnoujście
PPUH ALFAS SP. Z O. O. - 2016-09-26 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Według programu stażu. Godziny odbywania stażu od poniedziałku do piątku 7:00-15:00 lub od 10:00-18:00. Bar czynny dla klienta od 10:00-18:00, a praca w barze od godz. 6:00-18:00. Godziny pracy po odbytym stażu od poniedziałku do soboty 6:00-14:00 lub od 10:00-18:00 lub w/g potrzeb zakładu pracy w równoważnym systemie czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowanie potraw z zachowaniem wszystkich receptur i wymogów sanitarnych
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2019-06-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)