KUCHARZ - DEKORATOR STOŁÓW Konstantynów Łódzki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - DEKORATOR STOŁÓW
Wynagrodzenie: od 1 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i dekorowanie potraw, nakrywanie i dekorowanie stołów;
Data publikacji: 2019-04-04
Lokalizacja: Konstantynów Łódzki (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Konstantynów Łódzki, powiat: pabianicki, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i dekorowanie potraw, nakrywanie i dekorowanie stołów;
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - DEKORATOR STOŁÓW
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Konstantynów Łódzki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pabianicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2019
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej, umiejętnośc dekorowania stołów i potraw; co najmniej 2 lata doświadczenia w pracy jako dekorator stołów.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pabianicach
Adres pracodawcy:
Waryńskiego 11, 95-200 Pabianice, powiat: pabianicki, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: pabianicki
Gmina pracodawcy: Pabianice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pabianice
Ulica pracodawcy: Waryńskiego
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pabianicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.04.2019
Data dodania oferty pracy: 04.04.2019
Oferta pracy ważna do: 24.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 04.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 04.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków regeneracyjnych praciowników; przygotowywanie posiłków dla gości; prowadzenie dokumentacj; zamawianie art. spożywczych
RANDSTAD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ AGENCJA PRACY TYMCZASOWEJ - 2016-06-02 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowanie potraw, zarządzanie pomocą kuchenną, samodzielne podejmowanie decyzji
Wiesław Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2018-05-14 - Sikory (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie potraw - ustalanie karty dań - nadzór nad jakością zamówionej żywności - dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami - dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni - ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych - znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
FIRMA WIELOBRANŻOWA PROMUS - 2017-02-01 - Ulanów (podkarpackie)
- Przygotowywanie, wykończenie i wydawanie potraw. Praca: EXPRESS KUCHNIA MARCHE GALERIA KATOWICKA.- Wynagrodzenie: od 1850 zł/brutto - wynagrodzenie zależne od doświadczenia i umiejętności. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo umowa o pracę na czas nieokreślony.- Praca w dwunastogodzinnym systemie czasu pracy: 7:00-19:00 lub 9:00-21:00 + soboty i niedziele. Wykształcenie BEZ znaczenia. Min. 3 miesiące doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharza. Mile widziana książeczka sanepidowska. Kontakt wstępnie telefoniczny (9:00-17:00) (Tel. 723-316-592) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. 3 Maja 30, 40-097 Katowice ---> EXPRESS KUCHNIA MARCHE GALERIA KATOWICKA) W GODZINACH 9:00-17:00.
SHOKO GRANOWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-08-12 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej wg oryginalnej receptury.
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Łódź (łódzkie)
- obsługa urządzeń kuchennych,- produkcja dań gorących i wyrobów garmażeryjnych,- oróbka warzyw,- wydawanie zestawów śniadaniowych i obiadowych.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Raducki Folwark (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2017-09-25 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywanie w obróbce wstepnej towaru do produkcji dań, przygotowywanie dań (mięsnych, rybnych, wegetariańskich, gorących deserów i innych)
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Pszczyna (śląskie)
pobieranie surowców do produkcji, sporządzanie potraw, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Nowa Ziemia (dolnośląskie)
Odtwarzanie potraw kuchni pakistańskiej wg. oryginalnych receptur, z użyciem przypraw tradycyjnej Praca w godz od 8:00 do 12:00
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Łódź (łódzkie)
Praca polegająca na przygotowywaniu dań na zamówienie, wytwarzanych przy pomocy temperatury z pieca opalanego drewnem. Potrzebna umiejętność i zdolności logistyczne w układaniu kolejno potraw, patelni zapiekanych w 400C i odpowiednio szybkiej obsłudze. Umowa zlecenie z odprowadzeniem składek na ubezpieczenie społeczne, około 20 godzin w tygodniu, dyspozycyjność w godzinach 11-22.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw, obsługa maszyn i urzadzeń, rozmowa z goścćmi restauracyjnymi, dbanie o porzadek i czystość maszyn i urządzeń oraz kuchni. Wymagania: wykształcenie średnie lub zawodowe - gastronomiczne, kierunek gastronomia, staż pracy 2 lata, umiejętności gastronomiczne.
"Dom Bankietowy" S.C. Henryk i Stanisław Grinholc - 2018-11-05 - Rumia (pomorskie)
Murowanie zaprawą oraz klejem murów z bloczków betonowych, silikatów, cegłymiejsce wykonywania pracy: budowy realizowane na terenie woj. lubelskiego i mazowieckiego,
POLEKSBUD TRADE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-04 - Lublin (lubelskie)
nadzór nad pracownikami oraz flotą samochodową firmy
TRANS- FORMERS KARPATIA Sp. z o.o. - 2016-06-06 - Tarnów (małopolskie)
OBSŁUGA GRILA, PRZYGOTOWYWANIE DA KUCHNI ARMEŃSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ, UKŁADANIE MENU
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
NUMAZU SUSHI Derewońko Stanisława - 2017-02-10 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowanie surowca do obróbki oraz potraw, ustalanie menu, nadzór nad jakością wydawanych dań, zarządzanie personelem-rozdzielanie prac wg pracowników, obsługa urządzeń gastronomicznych, produkcja pierogów, wyrobów garmażeryjnych itp., prace porządkowe w miejscu pracy, pakowanie dań, zmywanie naczyń, segregacja odpadów. Praca w dwóch miejscach: Nowe Żabno od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00-14:00 i od 14:00-22:00; oraz Nowa Sól ul. Staszica 6 - od poniedziałku do soboty w godzinach 8:00-16:00 i od 12:00-20:00, w niedzielę od 10:00-18:00.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Nowe Żabno (lubuskie)
- kontrola oraz wydawanie towarów pod względem jakościowym i ilościowym;- kontrola oraz przyjmowanie towarów pod względem jakościowym i ilościowym;- utrzymywanie porządku i czystości na halach magazynowych, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa ppoż., HACCP, BRC IOP;- prowadzenie dokumentacji magazynowej przy użyciu programów komputerowych oraz metodami tradycyjnymi;- drobne prace warsztatowe.
FONTE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-04 - Zator (małopolskie)
Obsługa kelnerska gości restauracji, obsługa kasy fiskalnej.sala G
VERONA URSZULA BORKOWSKA - 2017-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2016-04-08 - Kościerzyna (pomorskie)
POMOCNICZE PRACE PRZY PRODUKCJI ŚWIEC, PAKOWANIE, ZALEWANIE PARAFINĄ
kontakt przez OHP - 2016-09-02 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywania potraw kuchni orientalnej oraz organizacja pracy w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
jw
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie potraw, przygotowywanie menu
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Irena Kozłowska - 2015-12-02 - Suwałki (podlaskie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2017-09-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
kontakt przez PUP - 2018-10-29 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)
praca w godzinach od 06:00 do 14:00; catering (dzieci)
"COOLTURA" ELIZA WÓJTOWICZ - 2018-02-13 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie kebabów, stripsów, surówek oraz zestawów obiadowych
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Zgierz (łódzkie)