KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 500 PLN
Zakres obowiązków: Odtwarzanie potraw kuchni pakistańskiej wg. oryginalnych receptur, z użyciem przypraw tradycyjnej Praca w godz od 8:00 do 12:00
Data publikacji: 2018-11-23
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Odtwarzanie potraw kuchni pakistańskiej wg. oryginalnych receptur, z użyciem przypraw tradycyjnej Praca w godz od 8:00 do 12:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość przypraw kuchnii pakistańskiejznajomość przepisów kuchni wschodniej głównie z Pakistanu
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.11.2018
Data dodania oferty pracy: 23.11.2018
Oferta pracy ważna do: 07.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 23.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 23.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie dań produkcji własnej
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, przygotowywanie surowców wtórnych, utrzymywanie porządku w miejscu pracy. Praca 40godz./tyg
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE INTEGRACYJNE SIÓSTR RODZINY MARYI - 2017-06-14 - Brwinów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
BAR FAMILIJNY MIŚ MARIUSZ TYLKOWSKI - 2016-06-21 - Zelów (łódzkie)
Praca w kuchni, gotowanie, organizowanie pracy w przygotowaniu posiłków, pieczenie ciast. Praca w godz 7:00-15:00
Dom Pomocy Społecznej prowadzony przez Siostry Franciszkanki - 2018-11-14 - Dobrzeń Wielki (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, menu, list produktów do zaopatrzenia kuchni.
VITALIO s.c. Jolanta Muc, Arkadiusz Muc - 2018-06-18 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
pozyskiwanie personelu
kontakt przez OHP - 2016-11-29 - Tarnów (małopolskie)
Szycie pokrowców tapicerskich ze skór i materiałów na maszynach szwalniczych Juki
DES MEBLE SP. Z O. O. SP. K. - 2016-10-21 - Myślina (opolskie)
książeczka zdrowia
DOMINIA Sp. z o.o. - 2015-12-02 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Słupsk (pomorskie)
Praca w kuchni, samodzielne gotowanie.
Karczma "U Wallenroda" Alicja Pelc - 2017-05-26 - Ryn (warmińsko-mazurskie)
Sprzedawca
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Mońki (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, sałatek, gotowanie, obieranie warzyw, pieczenie ciast itp. wedlug receptury zakładu
P.P.H.U. Rudnik Anna LEDFORM - 2016-06-20 - Białystok (podlaskie)
wg zakresu obowiązków
LZ s.c. Janusz Szczepański i Zdzisław Szczepański - 2016-04-19 - Człuchów (pomorskie)
jw.
Locaris Sp. z o. o. - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań obiadowych; ustalanie menu; obsługa urządzeń kuchennych
Motel "Za Miedzą" s.c. M.J., T.J., L.J. - 2016-10-24 - Chojęcin-Szum (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych kuchni azjatyckiej, zamawianie towaru, tworzenie karty menu, przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni nepalskiej, chińskiej, koreańskiej, japońskiej, tajskiej.Rozkład czasu pracy: 10-18
Śródmieście s.c. Krzysztof Czop, Oskar Kubicki - 2016-11-25 - Gdynia (pomorskie)
Sprzedaż wędlin lub wyrobów cukierniczo-piekarniczych na stoisku firmowym. Dobry kontakt z klientem.
PRZEDSIĘBIORSTWO ROLNO-SPOŻYWCZE DARIUSZ DUBIELAK - 2018-03-27 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni hinduskiej,
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Zielonka (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-08-01 - Wardzyn (łódzkie)
praca przy produkcji mebli
Zbigniew Meler Zakład Stolarski - 2016-02-10 - Skiereszewo (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw w Hotelu "Jaworzyna Krynicka".Praca co drugi dzień w godzinach 6-18.
TANGARA IP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-11 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- zapoznanie z przepisami HACCP,- zapoznanie z organizacją pracy na kuchni,- przygotowywanie surówek,- smażenie, pieczenie i gotowanie mięs,- gotowanie zup,- obsługa pieca konwekcyjnego - parowego.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla 9 osób, dotyczy obiadów, praca od poniedziałku do piątku w godz. 11.00-15.00
ZAKŁAD BUDOWY MASZYN STOLARSKICH MACIEJEWSKA JERZYNA - 2016-05-24 - Kargowa (lubuskie)
-
MILEX SP. Z O.O. W SZCZECINIE - 2016-04-01 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Utrzymanie porządku na oddziałach szpitalnych, mycie okien, utrzymanie porządku w pomieszczeniach sanitarnych
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Mława (mazowieckie)
Gotowanie dań kuchni polskiej. Dbanie o porządek i stan magazynowy.
Dawid Żbikowski GOLD SERWIS - 2017-03-15 - Legionowo (mazowieckie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00.
Wanda Wakuła Zajazd CHODOWIAK - 2016-09-19 - Chodów (mazowieckie)
Wykształcenie: brak wymagań; prace ogólnobudowlane, budowa domów, docieplenia; doświadczenie zawodowe wymagane; jedna zmiana; baza pracodawcy Gliwice - Ostropa; miejsce pracy: Gliwice i okolice;
ROBOTY BUDOWLANE TOMASZ GORGOŃ - 2018-05-02 - Gliwice (śląskie)
obsługa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Kraków (małopolskie)
- Przygotowywanie posiłków. Praca w Restauracji "CLUB 99" w Katowicach na ul. Brackiej 16.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, mile widziane wykształcenie kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 601-471-960) w godzinach: 10:00-20:00.
P.H.U. GRZEGORZ KAWIORSKI "Restauracja Club 99" - 2016-04-20 - Katowice (śląskie)