KUCHARZ Darłowo oferta pracy Dom Wczasowy Marynarski Roman Maza
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie dla klientów domu wczasowego
Data publikacji: 2019-06-26
Lokalizacja: Darłowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Dom Wczasowy Marynarski Roman Maza
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MARYNARSKA 44, 76-150 Darłowo, powiat: sławieński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: gotowanie dla klientów domu wczasowego
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Darłowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sławieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Darłowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Dom Wczasowy Marynarski Roman Maza
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sławnie
Adres pracodawcy:
MARYNARSKA 44, 76-150 Darłowo, powiat: sławieński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: sławieński
Gmina pracodawcy: Darłowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Darłowo
Ulica pracodawcy: MARYNARSKA
Numer budynku pracodawcy: 44
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sławnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.06.2019
Oferta pracy ważna do: 25.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5e980e9fb31a9ff3b651e24dbff68281
Podobne oferty pracy
ustalanie menu, praca na obszarze kuchni, praca na dwie zmiany w godz, 7.00-15.00, 11.00-19.00, 7.00-19.00
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "JUTRZENKA" - 2017-08-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Kontakt e-mail: praca (at) buksatravel.pl.Szef kuchni. Serwowanie dań kuchni polskiej, sporadycznie regionalnej. Praca w polskich hotelach w Albanii,Bułgarii lub we Włoszech w okresie od 20.04.2016-10.10.2016r.Praca na umowę zlecenie.Wynagrodzenie od 3000,00netto-uzależnione od wielkości hotelu do obsługi. Zakwaterowanie,wyżywienie i dojazd zapewnia pracodawca.
Dryjak Jacek Firma Turystyczna - 2016-02-01 - Włochy (Włochy)
Przygotowywanie kebabów, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Stąporków (świętokrzyskie)
przygotowanie stanowiska pracy na początku zmiany oraz zdanie pod koniec zmiany, ustawianie programów, obsługa nadzorowanie podległych maszyn i urządzeń, bieżące prowadzenie dokumentacji związanej z obsługiwaniem maszyn, bieżące informowanie przełożonych o zauważanych awariach, udział w usuwaniu awarii, obsługiwanie maszyn i urządzeń.
Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego FRITAR S. A. - 2017-03-24 - Tarnów (małopolskie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków, przekąsek, pieczenie
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Kraków (małopolskie)
Samodzielne przygotowanie dań kuchni indyjskiej w tym kebabu i shormy
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Zduńska Wola (łódzkie)
kuchnia ukraińsko-rosyjska, posiłki, zupy , desery, godz. pracy 08:00-16:00, 16:00-22:00
LOFT7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-22 - Sierpc (mazowieckie)
Zapewnienie wysokich standardów obsługi w restauracjiPrzygotowywanie dań według receptury,Dbanie o gospodarkę magazynową (daty ważności ,FIFO),Udział w inwentaryzacjach asortymentu i sprzętu,Przestrzeganie przepisów HACCP oraz zasad higieny pracy.
TKAS Teresa Knut, Agnieszka Słowik Spółka Cywilna - 2016-06-07 - Lublin (lubelskie)
marynowanie, panierowanie, smażenie, przygotowywanie sosów, ciast i inne
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw wg. tradycyjnych receptur kuchni ukraińskiej, przestrzeganie przepisów BHP obowiązujących w gastronomii, dbanie o czystość na stanowisku pracy, inne prace zlecone przez pracodawcę w zakresie gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Piaseczno (mazowieckie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2017-06-01 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Oferta dla osób pow. 50 r.żPrace na kuchni /zgodnie ze stanowiskiem miejsce pracy: Restauracji Kapitańska Mesa lub sala bankietowa EDEN II zmiany zgodnie z grafikiem: 07.00-15.00/10.00 - 18.00 pn - pt
kontakt przez PUP - 2019-04-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
- przygotowanie stanowisk pracy- zaopatrzenie kuchni w produkty- obsługa urządzeń kuchennych- wstępna obróbka surowców: jarzyn, mięs, ryb- cieplna obróbka surowców: gotowanie , smażenie- przygotowanie zup, dań jarskich i mięsnych- sporządzanie surówek i deserów- dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Rożnowice (małopolskie)
wytwarzanie różnego rodzaju pieczywo: chleb, bułki, rogale, itp.; wyprodukowanie pieczywa zgodnie z recepturą; obsługa i utrzymanie czyści maszyny, urządzenia, piece oraz aparatury kontrolno- pomiarowe.
Zakład Piekarniczo-Cukierniczy "Oleńka" - 2017-04-03 - Szreńsk (mazowieckie)
Zgodnie z dołączonym do wniosku programem stażu.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Żywiec (śląskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Szeligi (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Wykształcenie: gastronomiczne; rok doświadczenia; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
JADŁODAJNIE POLSKIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-03 - Gliwice (śląskie)
wg stanowiska ( kontakt z pracodawcą tel : 71-3891116,71-3891117 wew 804 )
ZACHODNIA INSTYTUCJA GOSPODARKI BUDŻETOWEJ "PIAST" - 2016-06-06 - Wołów (dolnośląskie)
Kucharz
RELAVIA SP. Z O.O. - 2017-07-25 - Polańczyk (podkarpackie)
przygotowanie potraw, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeanie zasad, procedur i standardów restauracji
Grupa Łapaj Sp. z o.o. , Spółka jawna - 2015-12-02 - Zawiercie (śląskie)
Prowadzenie marketu wg. standardów firmy, zarządzanie zespołem, tworzenie zamówień.Przed rozpoczęciem pracy pracodawca zapewnia udział w szkoleniu.
Dino Polska S.A. - 2016-03-22 - Kuślin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich lub indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca w kuchni
BRAND-MARK Marek Pisarski - 2016-10-19 - Rakowice Wielkie (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, udział w wydawaniu posiłków.
Eurest Poland Spółka z. o.o. - 2015-12-14 - Tychy (śląskie)
Wykonuje proste, rutynowe prace związane z różnymi etapami budowy lub rozbiórki budynków. • noszenie cegieł i zaprawy murarskiej na budowie;• wykonywanie prac pomocniczych przy wykonywaniu szalowań i rusztowań;• mieszanie, wylewanie i rozpościeranie materiałów, takich jak: beton, gips i zaprawa murarska;• kopanie i wypełnianie dołów i rowów przy użyciu narzędzi ręcznych;• rozpościeranie piasku, ziemi, żwiru i podobnych materiałów;• ładowanie i rozładowywanie materiałów budowlanych, materiałów wydobytych oraz sprzętu i transportowanie ich w obrębie miejsc prowadzenia prac przy użyciu taczek, nosiłek do ręcznego transportu cegieł i wózków ręcznych;dyspozycyjność 8:00 -: 20:00Wymiar czasu pracy około 100 godzinumowa zlecenie 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Wrocław (dolnośląskie)
MYCIE WIAT, KOSZENIE, OGÓLNE SPRZĄTANIE, WYMAGANIA: MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT. B, GODZINY PRACY 6-14, MIEJSCE PRACY NA TERENIE SZCZECINA.
WIR MAR MARIOLA SUCHAŃSKA - 2019-02-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
....
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Daniszew (wielkopolskie)