KUCHARZ Dąbie oferta pracy Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadlospisu. Dochowanie wymogów receptury, wagowych, kaloryczności przygotowywanych posiłków.
Data publikacji: 2020-09-09
Lokalizacja: Dąbie (pomorskie)
Pracodawca: Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miodowa 11, 77-100 Dąbie, powiat: bytowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadlospisu. Dochowanie wymogów receptury, wagowych, kaloryczności przygotowywanych posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie płatne w systemie godzinowym tj. 23 zł brutto / godzinę. Ilość godzin w miesiącu - ok. 180.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dąbie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bytowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2201
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bytów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.09.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5
Nazwa pracodawcy: Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o.
danePracodawcy_nip: 8421773637
danePracodawcy_regon: 364122340
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bytowie
Adres pracodawcy:
Miodowa 11, 77-100 Dąbie, powiat: bytowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, dokumenty potwierdzające wykształcenie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: bytowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2201
Gmina pracodawcy: Bytów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Dąbie
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0740955
Ulica pracodawcy: Miodowa
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bytowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 10.09.2020
Oferta pracy ważna do: 08.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 10.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0d67a39d99e3f5b5c5d3a3cd654c77fc
Podobne oferty pracy
(pomoc) przygotowanie homos, kebeb, falafel, przygotowanie surówek
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Białobrzegi (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków.Praca od pon. do pt. od 6:00 do 14:00
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach - 2019-03-07 - Gorzyce (śląskie)
ośrodek wypoczynkowy
"HABENDA"Szkoła Windsurfinfu,kemping,Stanica wodna - 2016-04-15 - Sarbsk (pomorskie)
Wykonywanie badań mieszanki betonowej na budowach i węzłach betoniarskich, pobieranie próbek do badań oraz wykonywanie badań stwardniałego betonu. Praca w godz.: 7-15, 12-20.
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Wrocław (dolnośląskie)
samodzielne przygotowanie dań, obróbka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Piła (wielkopolskie)
w/g programu stażu bezrobotnego
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Nowa Wieś Lęborska (pomorskie)
przygotowywanie śniadań dla gości hotelowych (Best Western Hotel Trybunalski)
PRZEDSIĘBIORSTWO TURYSTYCZNO-HANDLOWE "TRYBUNALSKIE" SPÓŁKA AKCYJNA - 2020-09-03 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Obsługa lini produkcyjnej, pakowanie i konfekcja towarów do wysyłki, praca w godz. 6-14
Opolglass Sp. z o.o - 2016-05-04 - Opole (opolskie)
Utrzymywanie czystości stanowiska pracy, obsługa turniejów nocnych, obsługa imprez regionalnych, obsługa grilla ogrodowego gastronomicznego, obsługa pieca opalanego drewnem, znajomość kuchni polskiej i zakarpackiej
kontakt przez PUP - 2019-07-22 - Tychy (śląskie)
-
,,EURO BAŁTYK" SUROWIECKI WIESŁAW - 2016-05-02 - Rewal (zachodniopomorskie)
praca jako kucharz lub pizzer lub pomoc kuchenna
"MISTERIUM" Maciej Jewuła - 2017-12-13 - Żabno (małopolskie)
praca w bufecie zamkowym
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Grodziec (dolnośląskie)
PRACE ZWIĄZANE Z WYKONYWANIEM INSTALACJI ELEKTRYCZNYCH
"ZBIMAR PLUS" ZBIGNIEW WEJSMAN - 2016-08-19 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Przygotowywanie posiłków wg oryginalnych przepisów kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Starowa Góra (łódzkie)
obsługa klientów, obsługa kuchni (smażenie, panierowanie)
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-31 - Adamów-Parcel (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, ocena surowców, obróbka wstępna warzyw, mięsa itp.
PHU "MICHAŁEK" Barbara Przybylska CHOJNA - 2015-11-19 - Chojna (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Analiza kąpieli galwanicznych metodą głównie miareczkową, obsługa komory solnej, obsługa urządzenia mierzącego grubości powłok, pobieranie próbek analitycznych
WEIGHT SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-04-28 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej w oparciu o oryginalne przepisy, produkty i przyprawy
kontakt przez PUP - 2020-07-16 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie potraw (kuchnia polska), smażenie, serwowanie potraw.
PPHU PABLO & ARNI S.C. P. Pożarlik, A. Gamoń - 2018-03-27 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Murbet Gabrylewicz Spółka Jawna - 2019-04-30 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Tradycyjna kuchnia polska.
SERWIS SMAKU S.C. - 2017-01-13 - Gdynia (pomorskie)
układanie mięsa na duner szisz, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, składanie zamówień towarów z Turcji w języku tureckim
kontakt przez PUP - 2020-03-10 - Mława (mazowieckie)
Przygotowanie: menu, potraw, obliczanie wartości odżywczych potraw, zamawianie produktów, zabezpieczanie produktów, porcjowanie, dekorowanie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
PHU "NATALIA" Sklep Spożywczo-Przemysłowy - 2019-03-13 - Osiek Mały (wielkopolskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Dominów (lubelskie)
Przyrządzanie dań, przekąsek, przystawek, deserów. Utrzymywanie czystości, skrupulatność.
AGENCJA WIST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-24 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-10-02 - Strączno (zachodniopomorskie)
jw.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 374 IM. GEN. PIOTRA SZEMBEKA - 2018-09-04 - Warszawa (mazowieckie)
- Sporządzanie posiłków i punktualne ich wydawanie,- Porcjowanie, dekorowanie, wykańczanie sporządzonych potraw,- Przestrzeganie ustalonych norm i receptur gastronomicznych,- Zabezpieczenie surowców i produktów przed zepsuciem,- Współudział w układaniu jadłospisów,- Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi oraz dbanie o estetykę ubioru,- Przestrzeganie wszystkich instrukcji dotyczących obsługi urządzeń znajdujących się w pomieszczeniach kuchennych oraz na terenie Ośrodka Szkoleniowego KSSiP w Dębem.
Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury Ośrodek Szkoleniowy - 2018-07-12 - Dębe (mazowieckie)