KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej w oparciu o oryginalne przepisy, produkty i przyprawy
Data publikacji: 2020-07-16
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej w oparciu o oryginalne przepisy, produkty i przyprawy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej w oparciu o oryginalne przepisy i półprodukty.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7262649969
danePracodawcy_regon: 10142459000000
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 16.07.2020
Oferta pracy ważna do: 30.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 16.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ccc765ef921ce1846b32f2c2095c7b5c
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
Galicyjskie Gospodarstwo Gościnne Zajazd "KARINO" - 2017-12-07 - Berezka (podkarpackie)
Zapoznanie się z przepisami i regulaminem organizacji pracy, BHP i PPOŻ. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasta, obróbka wstępna surowców oraz dobieranie ich do sporządzania posiłków, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, zabezpieczenie surowców przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2018-05-19 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na zamówienie pod imprezy okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2017-10-01 - Wiechlice (lubuskie)
.
kontakt przez OHP - 2018-01-12 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji EFEZ w Galerii Cuprum Arena
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, ciast w lokalu gastronomicznym, przyrządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej oraz podstawowych potraw dla różnych diet.
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Olsztyn (śląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmypraca na umowę na czas określony (3/4 etatu), równoważny system czasu pracy według grafikuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Wrocław (dolnośląskie)
krojenie mięsa, przygotowywanie kebabów, przygotowywanie sałatek oraz sosówGodziny pracy 9.00-17.00
kontakt przez PUP - 2019-11-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
praca w gastronomii
RABMER HANDEL MASZYNAMI BUDOWLANYMI JAN CZOPEK * - 2016-05-06 - Karpacz (dolnośląskie)
Patroszenie, filetowanie ryb, obsługa pieca konwekcyjnego, wędzenie. Przyrządzanie dań kuchni zimnej i ciepłej oraz deserów.
PSTRĄGOWO GRZEGORZ JAKIMIAK - 2018-08-27 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2017-06-14 - Namysłów (opolskie)
sortowanie drewna, pomoc przy klasyfikacji drewna,przekazywanie sklasyfikowanego i oznaczonego materiału do dalszej obróbki, produkcja palet.
TARTAK PARAS ZOFIA - 2019-05-23 - Skotniki (łódzkie)
Kucharz - przygotowywanie dań - kuchnia polska
ANKER PUB Joanna Chojnacka - 2017-01-18 - Mielec (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ, UKŁADANIE MENU.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Płock (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW, SPRZĄTANIE MIEJSCA PRACY
kontakt przez PUP - 2020-06-17 - Goleniów (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych; obróbka wstępna surowców; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów gastronomicznych
DOMIN AGNIESZKA - 2020-01-10 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
samodzielne przygotowywanie dań
P.P.H ."JAKIN" Jacek Napolski - 2016-06-20 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
doświadczenie zawodwe wymagane
HOTEL RESTAURACJA LEŚNA SP. CYWILNA IZABELA JAKUBOWSKA, LIDIA MROZIK - 2017-03-10 - Karpicko (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
B BART Beata Bartoszewski- Dudziński - 2017-09-14 - Słubice (lubuskie)
gotowanie dań kuchni polskiej
GTPL Piotr Langierowicz - 2018-08-28 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
x
Dom Opieki Społecznej w Białymstoku - 2018-07-05 - Białystok (podlaskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
H2Obiadek Joanna Czarniecka - 2018-06-28 - Strzelce Opolskie (opolskie)
.
Publiczna Szkoła Podstawowa nr 5 Strzelin - 2019-09-06 - Strzelin (dolnośląskie)
Sporządzanie posiłków dla gości hotelu, przygotowywanie produktów spożywczych do produkcji posiłków, utrzymywanie czystości urządzeń kuchennych i w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2019-07-01 - Małe Ciche (małopolskie)
Pobieranie surowców do sporządzania posiłków; Pomoc magazynierowi w przyjęciu towaru; Sporządzanie posiłków; Sporządzanie potraw dla różnych diet; Drobne prace kuchenne
Bonifraterska Fundacja Dobroczynna - 2017-09-27 - Konary (małopolskie)
KUCHARZ
"BOCIANIE GNIAZDO" SP. Z O.O. - 2015-11-26 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)