KUCHARZ Osiek Mały oferta pracy PHU "NATALIA" Sklep Spożywczo-Przemysłowy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie: menu, potraw, obliczanie wartości odżywczych potraw, zamawianie produktów, zabezpieczanie produktów, porcjowanie, dekorowanie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
Data publikacji: 2019-03-13
Lokalizacja: Osiek Mały (wielkopolskie)
Pracodawca: PHU "NATALIA" Sklep Spożywczo-Przemysłowy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOLSKA 11, 62-613 Osiek Mały, powiat: kolski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie: menu, potraw, obliczanie wartości odżywczych potraw, zamawianie produktów, zabezpieczanie produktów, porcjowanie, dekorowanie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Osiek Mały
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Osiek Mały
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Komunikatywność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane min. 5 lat doświadczenia na podobnym stanowisku, rzetelność, dobra organizacja pracy
Nazwa pracodawcy: PHU "NATALIA" Sklep Spożywczo-Przemysłowy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kole
Adres pracodawcy:
KOLSKA 11, 62-613 Osiek Mały, powiat: kolski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Na spotkanie rekrutacyjne z pracodawcą należy umówić się wcześniej telefonicznie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kolski
Gmina pracodawcy: Osiek Mały
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Osiek Mały
Ulica pracodawcy: KOLSKA
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kole
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.03.2019
Oferta pracy ważna do: 15.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-prace w kuchni-prace porządkowe na terenie hotelu
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Podstolice (wielkopolskie)
Praca w kuchni,przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-12-05 - Jasło (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Skoczów (śląskie)
- przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Gródek (mazowieckie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Zielona Góra (lubuskie)
pomoc w przygotowywanie dań kuchni włoskiej, przestrzeganie zasad czystości i higieny pracy , doraźna pomoc szefowi kuchni i kucharzom
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej /pakistańskiej/
HASAN KEBAB Roksana Bartoń - 2016-11-15 - Strzegom (dolnośląskie)
Przygotowanie miejsca pracy, obieranie, krojenie, szatkowanie, siekanie warzyw i owoców, przygotowywanie mięs. Przygotowanie potraw zgodnie z kartą dań i receptur. Wydawanie potraw, utrzymywanie czystości w kuchni i zapleczu, czyszczenie sprzętu kuchennego, stołów, podłóg, maszyn oraz naczyń.
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Ropa (małopolskie)
Wymagana bardzo dobra znajomość kuchni tureckiej, przygotowywanie tradycyjncyh tureckihc potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Łódź (łódzkie)
* realizacja produkcji dań a’la carte oraz bankietowych,* dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań,* dbałość o procedury ustawowe i HACCP,* dbałość o czystość i porządek w kuchni,* stała współpraca z personelem kelnerskim
P.T.U "Valg-Podhale" Sp. z o.o. - 2016-09-02 - Nowy Targ (małopolskie)
Przygotowywanie kuchni azjatyckiej
Bar Hanoi - 2018-01-16 - Bolesławiec (dolnośląskie)
związany z wykonywaną pracą na stanowisku kucharza
SAK Sp. z o.o. Hotel-Restauracja "MEDUZA" - 2016-03-11 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków i potraw
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2016-07-29 - Hrubieszów (lubelskie)
Kucharz/Kucharka
Firma Cateringowa PANKOWSKI Bogusław Pankowski - 2017-08-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-
Tomasz Dudaronek - 2017-08-23 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie i segregacja produktów spożywczych, obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw, przygotowywanie dań gorących,
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie posiłków, porcjowanie potraw, wydawanie posiłków
Szpital Specjalistyczny nr 2 - 2018-02-01 - Bytom (śląskie)
obsługa klienta
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE SABA Sp.z o.o. WIECZERZA - 2016-08-30 - Chełm (lubelskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-12-17 - Puszczykowo (wielkopolskie)
pomoc przy przygotowaniu i prowadzeniu imprez okolicznościowych dla dzieci, utrzymywanie porządku w miejscu pracy
FUNDACJA ROZWOJU NITKA - 2018-09-26 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, utrzymywanie miejsca pracy w czystości
QUCHNIA CATERING Krzysztof Kapeliński - 2018-10-30 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Prace kuchenne, przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw i deserów zgodnie z obowiązującymi standardami firmy, dbanie o czystość stanowiska pracy.
HORES Dzwonek, Mencfel i Pyrkowski Spółka Jawna - 2018-10-24 - Płock (mazowieckie)
SEGREGOWANIE PRODUKTÓW, OBRÓBKA PRODUKTÓW, PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI TAJSKIEJ I POŁUDNIOWOAZJATYCKIEJ, UTRZYMANIE PORZĄDKU I CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY.
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowywania dań, nadzór nad jakością zamawianych produktów, rozdzielanie pracy, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, współpraca z chińskim kierownictwem i Zarządem
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie potraw zgodnie z procedurami. Dbanie o porzadek w kuchni. Współpraca z obsługą kelnerską.
PARLAMENT Sp. Jawna - 2017-03-07 - Gdańsk (pomorskie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Puławy (lubelskie)
jw.
MAKROKLIMAT Sp. z o.o. - 2018-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie potraw obiadowych, imprez okolicznościowych
PPHU "MAWI-S" S. Zięba - 2016-06-20 - Tworzyjanki (łódzkie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, różnorodnego asortymentu potraw, napojów i półproduktów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii, ocenianie jakościowe surowców, półproduktów i gotowych potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej, przechowywanie środków spożywczych, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, opracowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsumentów oraz przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy
"JOKAS Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - spółka cywilna" - 2018-08-28 - Łuków (lubelskie)