KUCHARZ Częstochowa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami bistro; obróbka mięsa metodą su vid; przygotowywanie deserów i ciast typu vege
Data publikacji: 2020-07-27
Lokalizacja: Częstochowa (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami bistro; obróbka mięsa metodą su vid; przygotowywanie deserów i ciast typu vege
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 100
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
stawka godzinowa 17 zł brutto na godzinę100 h w miesiącu
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Częstochowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Częstochowa
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2464
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
min. 3 miesiące doświadczenia na takim samym lub podobnym stanowisku; znajomość kuchni VEGE; umiejętności cukiernicze z zakresu VEGE; orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych ub gotowość do jego wyrobienia.
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5771976078
danePracodawcy_regon: 243309657
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Adres pracodawcy:
Szymanowskiego 15, 42-217 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: można wydać skierowanie, kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Częstochowa
danePracodawcy_kodPowiatu: 2464
Gmina pracodawcy: Częstochowa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Częstochowa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0930868
Ulica pracodawcy: Szymanowskiego
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy: gazeta Nowa Trybuna Częstochowska
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 30.07.2020
Oferta pracy ważna do: 12.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 30.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 27.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?dded194ca28ea11231e27f89286d065b
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2020-03-03 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Pzrewidywany czas zatrudnienia 3 lataMiejsec pracy: Wrocław, aleja Hallera (C. H. Borek), Aleja Bielany - Bielany Wrocławskie, ul. Czekoladowadyspozycyjność 10-20sala G
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca z ciastem drożdżowym, obsługa pieca opalanego drewnem, przygotowanie i obróbka produktów niezbędnych do przygotowania dań kuchni włoskiej.
kontakt przez PUP - 2020-02-28 - Białystok (podlaskie)
zgodny z wymganym stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Człuchów (pomorskie)
produkcja i wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Zakliczyn (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i białoruskiej oraz włoskiej,składanie zamówień u dostawców,obsługa gości z państw Ukrainy i Rosjidbanie o czystość w kuchni
KOGA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-08 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
TOSCANA s.c. - 2017-09-22 - Płońsk (mazowieckie)
Przygotowanie dań i psiłków w Ośrodku Szkoleniowo Wypoczynkowym Galicya. Praca w systemie 12 godzinnym
KOMBUD INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-01-27 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-05-24 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Kajaki Centrum Adamski Witold - 2020-02-03 - Ukta (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
ALEKSANDRA ŁYGAŚ A NÓŻ WIDELEC - 2016-06-02 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Stacja Sprzedaży Paliw EKO-TANK Spółka jawna - 2017-06-22 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, posiłków.Zatrudnienie od września 2019r. na podstawie umowy o pracę na czas określony (0,5 etatu - docelowo na pełen etat) - 3 miesiące, praca na jedną zmianę od 12.00 do 16.00.
PPHU "DOMUS" RENATA DROGOSZ - 2019-08-13 - Piła (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Radom (mazowieckie)
sporzadzanie potraw, dokumentacja HACCP, wydawanie dań gotowanych, paca na sodzielnym stanowisku
Katarzyna Haluch Zbylut Restauracja Pub Piwnica na Starówce - 2016-04-04 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej. Praca w formie a'la carte oraz grupy zorganizowane i przyjęcia okolicznościowe.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-03-29 - Zegrze (mazowieckie)
• Otwartość i komunikatywność• Pozytywna energia i pomysłowość• Dokładność, odpowiedzialność, zaangażowanie• Wyznaczanie ambitnych celów• Umiejętność pracy w zespole• Książeczka sanitarno-epidemiologiczna będzie mile widziana
kontakt przez OHP - 2017-03-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i dań, język wymagany jest do porozumiewania się z pracownikami
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Sosnowiec (śląskie)
Praca na stanowisku kucharza w pensjonacie - restauracji
Gaststätte Erntekranzbaude A. Dornig - 2017-11-22 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw (zupy, ryby, sałatki, makarony, pizza).Zarządzanie zespołem w kuchni. Dbanie o czystość kuchni.
Restauracja Plusk Michał Szewczyk - 2020-07-30 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Zwoleń (mazowieckie)
- przygotowanie zmiany dziennej,- wydawanie śniadań,- przygotowanie dań obiadowych, deserów, przystawek,- dbałość o czystość stanowiska pracy
PODGRODZIE KACZMAREK I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-19 - Przydatki Gołaszewskie (kujawsko-pomorskie)
obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, prowadzenie rozliczeń finansowych po zakończeniu pracy, łączenie z zabezpieczeniem utargu, przygotowywanie czołówek promocyjnych, sprawdzanie jakości, dat ważności produktów spożywczych, dbanie o porządek i ład na sklepie
kontakt przez PUP - 2020-08-10 - Jarosław (podkarpackie)
organizowanie pracy personelowi kuchennemu,uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie wg nich posiłków,utrzymywanie w bieżącej czystości stanowiska pracy,przestrzeganie higieny osobistej,przestrzeganie dyscypliny pracy,zasad technologii i estetyki oraz zasad higieniczno-sanitarnych,przepisów bhp i ppoż,dbałość o stan wykorzystywanego sprzętu i narzędzi
Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 6 w Olsztynie - 2016-07-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
Karczma Zapiecek -Anna Szostak - 2016-10-05 - Dębówka (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw
INSTYTUT NAUKOWO BADAWCZY KS. SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYN.SEBASTIANEUM SILESIACUM KAMIEŃ ŚLĄSKI - 2018-12-14 - Kamień Śląski (opolskie)
Dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrząconych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-07-10 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, prace porządkowe
TSS KUREK SPÓŁKA JAWNA - 2019-10-14 - Lubin (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw kuchni arabskiej: kebab doner, tortilla kebab, crepes, chakachouka.Przygotowtwanie sosów : czosnkowy, koperkowy, bazyliowy, miętowy.Dbałość o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)