KUCHARZ Chr贸艣cice oferta pracy Restauracja NOVA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w- kuchnia 艣laska
Data publikacji: 2018-09-28
Lokalizacja: Chr贸艣cice (opolskie)
Pracodawca: Restauracja NOVA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Korfantego 36, 46-080 Chr贸艣cice, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w- kuchnia 艣laska
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Chr贸艣cice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Dobrze艅 Wielki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 28.09.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych (ksi膮偶eczka sanepidowska)
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
do艣wiadczenie na podobnym stanowisku, umiej臋tno艣膰 gotowania, mozliwo艣膰 przyuczenia do zawodu
Nazwa pracodawcy: Restauracja NOVA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Korfantego 36, 46-080 Chr贸艣cice, powiat: opolski, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ---
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Termin: telefonicznie um贸wi膰 si臋 na spotkanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: opolski
Gmina pracodawcy: Dobrze艅 Wielki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Chr贸艣cice
Ulica pracodawcy: Korfantego
Numer budynku pracodawcy: 36
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.09.2018
Oferta pracy wa偶na do: 28.10.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.09.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posi艂k贸w w restauracji
Przedsi臋biorstwo Handlowe Hellon s.c. - 2016-04-26 - 艢roda 艢l膮ska (dolno艣l膮skie)
Zgodne ze stanowiskiem; praca w godz. 7-19; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 9-14; wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto 1850 z艂/mies.
O艣rodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "EWA" Stanis艂aw Wiencek - 2016-07-11 - Ustka (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w Restauracji hotelowej, a'la carte (kuchnia polska)Wydawanie posi艂k贸w grupowych i konferencyjnych Produkcja Przeprowadzanie inwentaryzacjimiejsce prac Wroc艂aw, ul. Pi艂sudskiego, umowa zlecenie z mo偶liwo艣ci膮 umowy o prac臋, praca w systemie 2/2 ( dwa dni wolnego , dwa dni prac)Sala G
BEMOLIKA Sp. z o.o. - 2017-07-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca w sklepie spo偶ywczym
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Jerzmanowa (dolno艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Go艣ciniec Woda na M艂yn Sp. z o.o. - 2018-03-15 - Wa膰mierek (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelu
HYDROMONT OPOLE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2016-06-23 - L膮dek-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wynagrodzenie minimalne + do 50% premii
Urba艅ski Przedsi臋biorstwo Budowlane Ryszard Urba艅ski - 2016-05-06 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Zamawiane produkt贸w, produkcja wyrob贸w, organizacja pracy w pracowni.Praca w Wilamowiacach, w godz. 5-21.00, 21-5.00.Oferta skierowana dla os贸b bezrobotnych, z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Wilamowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Wysoko艣膰 wynagrodzenia do uzgodnienia. Praca w godz. 05.00-13.00; 08.00-16.00; 10.00-18.00. Kontakt z pracodawc膮 osobisty, telefoniczny 790 204 088 lub e-mail: kawamarcafe (at) gmail.com
Grupa Ambasador sp. z o.o. sp.K - 2017-09-10 - P艂o艅sk (mazowieckie)
Samodzielne gotowanie obiad贸w
kontakt przez OHP - 2016-07-19 - K臋pno (wielkopolskie)
Sprz膮dzanie modeli rze藕by z gipsu oraz stali. Tworzenie kompozycji zgodnie z projektem.
MIROS艁AW TOBER P. H. U. - 2016-08-23 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w typu fast food. Praca w godzinach 11:00 - 21:00.
STARY M艁YN RESTAURACJA, POKOJE GO艢CINNE DUCINOWSKA-FASULA DOROTA - 2018-05-09 - Borz臋cin (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Nadwi艣la艅ska Agencja Turystyczna Sp. z o.o. - 2018-06-21 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw oraz wyrob贸w cukierniczych dla klienta indywidualnego oraz zbiorowego, dbanie o stanowisko pracy, sk艂adanie zam贸wie艅
PPHU MANHATAN El偶bieta K膮dziela - 2018-02-13 - Zygry (艂贸dzkie)
Przygotowanie da艅 kuchni japo艅skiej. Kontakt tel. 693-513-343, email: restauracjakielce (at) gmail.com
JJ TRADE Jaros艂aw Jas - 2016-06-07 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i i deser贸w z zakresu kuchni orientalnej g艂贸wnie egipskiej
ASSALA,Ilona Krawczyk-Noureldeen - 2016-02-19 - Otwock (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca r贸wnie偶 w weekend oraz w czasie imprez okoliczno艣ciowych.
JOKER - BIS "ZIELONY SMOK" S.C. Monika Kami艅ska, Roman Szyja - 2016-07-11 - Tychy (艣l膮skie)
Przygotowanie powierzchni do lakierowania.
"AUTOKRET" Blacharstwo-Lakiernictwo Pojazdowe Sylwester Kret - 2017-12-11 - Jelcz-Laskowice (dolno艣l膮skie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw na potrzeby cateringu. Praca dwuzmianowa w godz. pomi臋dzy 8.00 a 19.00 od poniedzia艂ku do pi膮tku w Bielsku-Bia艂ej.
ZESP脫艁 SZK脫艁 GASTRONOMICZNYCHY I HANDLOWYCH - 2017-12-20 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
prace kucharskie
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe 艁ukasz Wita - 2015-11-30 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Praca w kuchni. Obs艂uga klient贸w.
PPHU Pawe艂 Maciejewski - 2017-04-21 - P臋powo (wielkopolskie)
Kontrola jako艣ci w toku produkcji NDT wykonywania rob贸t spawalniczych.Dokumentowanie przeprowadzonych kontroli i bada艅.Ocena wyrobu gotowego, kontrola i kompletacja dokument贸w jako艣ciowych.Opracowywanie dokumentacji jako艣ciowej dla klienta, nadzorowanie reklamacji.Przygotowywanie dokumentacji powykonawczej do odbior贸w Klienta oraz UDT. Uczestniczenie w odbiorach cz臋艣ciowych rob贸t pod dany projekt.
INTOP Sp.zo.o. - 2017-11-03 - Rychtal (wielkopolskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku - nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w,zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem.- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwie, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pn膮 surowc贸w:sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie , duszenie itp.,- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych:ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋 , porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw.- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w,podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Miszewko (pomorskie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, do艣wiadczenie mile widziane, umiej臋tno艣膰 gotowania, ch臋膰 do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2018-10-01 - Perzyce (wielkopolskie)
Gotowanie posi艂k贸w tajskich i kuchni japo艅skiej, zachowanie czysto艣ci na stanowisku, dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny narz臋dzi pracy i wyposa偶enia stanowiska pracy.
THAO THAI RESTAURANT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-07-01 - Gda艅sk (pomorskie)
umiej臋tno艣膰 dobrej organizacji pracy oraz pracy w zespole,brak przeciwskaza艅 do pracy z 偶ywno艣ci膮, komunikatywno艣膰
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Kobylanka (ma艂opolskie)
jw.
LIM Sp. z o.o. Sp. k. - 2017-07-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w da艅 kuchni tureckiej i kurdyjskiej, WYMAGANIAWYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢C KUCHNI TURECKIEJ, KURDYJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CELOW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w zawodzie kucharzaPraca r贸wnie偶 w weekendy
"Tropikalna Sztandera" w 呕ninie - 2016-03-17 - 呕nin (kujawsko-pomorskie)