KUCHARZ Chojnice oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "ANTARES" Borczyński Jacek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: wykonywanie pizzy
Data publikacji: 2019-03-20
Lokalizacja: Chojnice (pomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "ANTARES" Borczyński Jacek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleja Bayeux 1, 89-604 Chojnice, powiat: chojnicki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wykonywanie pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chojnice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chojnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chojnice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "ANTARES" Borczyński Jacek
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chojnicach
Adres pracodawcy:
Lichnowska 5, 89-620 Chojnice, powiat: chojnicki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: chojnicki
Gmina pracodawcy: Chojnice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chojnice
Ulica pracodawcy: Lichnowska
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy: restauracje - pizzeria "MILANO"
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chojnicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.03.2019
Oferta pracy ważna do: 18.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 20.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 20.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
minimalne doświadczenie w zawodzie spawacz
"RAPMET" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-02 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
- Organizowanie i kontrola pracy personelu kuchennego. Opracowywanie jadłospisu. Sporządzanie cogodzinnego zapotrzebowania żywności i pobieranie z magazynu. Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców internatu. Utrzymywanie porządku, czystości sanitarnej w miejscu pracy. Obróbka wstępna warzyw.- Wynagrodzenie: od 2186 zł/brutto + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na zastępstwo. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 7:00-15:00. Wymagane wykształcenie min. średnie (kierunek dowolny). Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 lata na stanowisku kucharza. Wymagane aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:30-15:00) (Tel. 32-256-63-88) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Techników 5, 40-326 Katowice).
KATOWICKIE CENTRUM EDUKACJI ZAWODOWEJ IM. POWSTANCÓW ŚLĄSKICH - 2018-11-15 - Katowice (śląskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Zielona Góra (lubuskie)
Kucharz
Firma Handlowo-Usługowa "ZAKAPIOR" Adam Radwański - 2019-01-16 - Polańczyk (podkarpackie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Wrocław (dolnośląskie)
nadzór nad calościa produkcji w wydobywaniu i sortowaniu kruszywa
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Radziechowice Drugie (łódzkie)
przygotowanie potraw, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, praca w goodzinach 07.00-19.00, 19.00-07.00, miejsce pracy: Żarska Wieś przy autostradzie A4
CITRONEX MOP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-11-22 - Żarska Wieś (dolnośląskie)
wyrób pizzyprzygotowywanie dań
FIRMA HANDLOWA - 2018-01-16 - Puck (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Narol (podkarpackie)
przygotowywanie potrwa (dania obiadowe, pizza, fast-food, wyroby garmażeryjne)
Przemysław Trawiński SABROSO Catering - 2016-08-22 - Stary Lubosz (wielkopolskie)
Wykształcenie kierunkowe - mile widziane; doświadczenie zawodowe; ks. sanepidu; kuchnia śląska; chęci do pracy; miejsce pracy: Sośnicowice; 3/4 etatu
FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA "RAJA" LANGER BERNARD - 2017-06-27 - Sośnicowice (śląskie)
- przygotowywanie posiłków do zbiorowego spożycia
Dom Wczasów Dziecięcych w Wygoninie - 2016-05-23 - Wygonin (pomorskie)
samodzielne stanowisko kucharza
SILRED Roksana Bugusz - 2016-03-23 - Człuchów (pomorskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obrobka wstępna surowców (ręczna mechaniczna termiczna), wykonywanie róznymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, przetworów mięsnych, potraw półmięsnych, wyrobów garmażeryjnych i inne, posługiwanie się narzędziami, masyznami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczaie i porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw, napojów i deseró na przyęcia urodzinowe dla dzeci, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego, przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych obowiązuującyhc zakłądach żywienia zbiorowego. Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe. Praca na dwie zmiany 10-20
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Mysłowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Prowadzenie pełnej księgowości, znajomość kadr i płac
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Zgierz (łódzkie)
znajomość zasad zdrowego przyrządzania posiłków, polepszania ich wartości oraz estetyki z zachowaniem pełnych norm żywieniowych, przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2018-11-30 - Gdańsk (pomorskie)
Prace wykończeniowe w budownictwie, godziny pracy: 08:00-16:00
BUR-BUD S.C Bruda Eugeniusz, Bruda Krystyna - 2016-09-26 - Opole (opolskie)
Obróbka wstępna surowców, wykonywanie obróbki termicznej potraw, porcjowanie
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań, współpraca z wietnamskimi kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Jabłonowo (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw dań kuchni gruzińskiej - utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywanie warzyw, owoców, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych. Godziny pracy 8-16
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków obiadowych.
Miałkowska Danuta Teresa - 2016-01-11 - Nowa Sól (lubuskie)
zgodnie ze tanowiskiem; godz. pracy 8-16; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-16
Biuro Doradztwa Ekonomicznego i Prawnego FIMAL - 2017-12-14 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków (pizza, dania główne), praca w restauracji
Celina Bieniek - 2017-08-09 - Ozimek (opolskie)
przygotowywanie potraw, kierowanie zespołem
HOTEL KRÓL KAZIMIERZ - 2016-05-18 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-01-09 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Praca na kuchni w restauracji.Kuchnia polska, pizza, dania typu fast food
Restauracja "Rynek21" - 2019-02-28 - Łasin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej, zaopatrzenie kuchni, prowadzenie restauracji
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw wg obowiązujących receptur, dbanie o własciwe wyposażenie kuchni w produkty spożywcze oraz o porządek w miejscu pracy.
Kobi Sp. z o.o. Sp.k. - 2016-05-09 - Lublin (lubelskie)
sporządzanie róznego rodzaju potraw, napoi, deserów itp.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE "ROLMIX" ANNA LEŚNIEWSKA - 2017-07-24 - Lubstówek (kujawsko-pomorskie)