KUCHARZ Che艂miec oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie posi艂k贸w. praca w godz. 12-22
Data publikacji: 2020-06-16
Lokalizacja: Che艂miec (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Che艂miec, powiat: nowos膮decki, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie posi艂k贸w. praca w godz. 12-22
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Che艂miec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: nowos膮decki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1210
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.06.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7342706563
danePracodawcy_regon: 492030267
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Nowos膮deckiego
Adres pracodawcy:
Nawojowska 118, 33-300 Nowy S膮cz, powiat: m. Nowy S膮cz, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: m. Nowy S膮cz
danePracodawcy_kodPowiatu: 1262
Gmina pracodawcy: Nowy S膮cz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nowy S膮cz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0959435
Ulica pracodawcy: Nawojowska
Numer budynku pracodawcy: 118
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
organizowanie imprez okoliczno艣ciowych, przygotowywanie posi艂k贸w
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Nowos膮deckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|42A
Data dodania oferty pracy: 16.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 15.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?73f2c1c24f99554a2112a8930ca57e4b
Podobne oferty pracy
prefabrykacja i monta偶 konstrukcji stalowych, wykonywanie prac serwisowych na instalacjach przemys艂owych
GP Technika S.C. - 2017-09-20 - Police (zachodniopomorskie)
1. przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami podstawowych zagadnie艅 higieny, wymaganych od os贸b zatrudnionych przy produkcji 偶ywno艣ci,2. zabezpieczanie surowc贸w i wyrob贸w przed zepsuciem, zapobieganie ich stratom oraz prawid艂owe przechowywanie, magazynowanie artyku艂贸w spo偶ywczych, surowc贸w, p贸艂produkt贸w i produkt贸w kulinarnych,3. przygotowywanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw z warzyw, owoc贸w, przetwor贸w mi臋snych, drobiu, ryb itp.,4. Porcjowanie , dekorowanie i wyka艅czanie przygotowanych potraw oraz wydawanie wyrob贸w kulinarnych,5. utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy,6. przestrzeganie przepis贸w sanitarnych i higienicznych oraz podstaw bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
RIVER PARK MARTA BASTA-艁YSO艃, LESZEK 艁YSO艃 SP脫艁KA JAWNA - 2019-03-04 - Zator (ma艂opolskie)
Praca na kuchni, wydawanie i produkcja posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - 呕ywiec (艣l膮skie)
przygotowanie da艅 kuchni chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2019-07-12 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
transport krajowy
Transport Towar贸w Andrzej Krupa - 2017-10-20 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
przygotowanie menu z kuchni ukrai艅skiej
"HAMER" Tomasz Hamerszmit - 2019-01-14 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cym standardem. Przygotowywanie da艅 a la carte i innych potraw w ramach us艂ug konferencyjnych. Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug.
HORES Dzwonek, Mencfel i Pyrkowski Sp贸艂ka Jawna - 2018-08-02 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, obs艂uga klienta, opracowywanie jad艂ospisu.
SERENISSIMA POLSKA SP. Z O.O. - 2016-08-31 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
praca przy wykonywaniu elewacji oraz wyko艅czenia wn臋trz
Firma Us艂ugowa D.Wierzchowski - 2016-11-14 - Zaborowo (mazowieckie)
przygotowanie pizzy, sa艂atek, sos贸w
P.H.U. "AMIGO" Marian Miete艂ka - 2017-07-31 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw,utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy
Chris Turystyka i Rekreacja Magdalena Alchimowicz - 2020-02-27 - Kruklanki (warmi艅sko-mazurskie)
naprawy samochod贸w osobowych w warsztacie samochodowym
PW MAT Marzena Tkaczuk - 2018-04-10 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych; obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej. Znajomo艣膰 kuchni indyjskiej, bliskowschodniej i innych.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci. Dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami. Przestrzeganie przepis贸w BHP. Rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni. Wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produk贸w do gotowania. Nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych skladnik贸w spo偶ywczych. Dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni. Udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi. Znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw.
"DAMAR" s.j. CHRZAN MARCIN I WRO艃SKI DANIEL - 2019-09-06 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Samodzielna praca przy realizacji zam贸wie艅 a'la carte oraz imprezowych. Oko艂o 168 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 13-22. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
PPUH BACERO JOLANTA WALCZAK - 2019-09-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - S臋dki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw cateringowych z o艣miornicy i homara. Praca n adwie zmiany, 1/4 etatu, umowa o prac臋.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 wed艂ug receptury azjatyckiej i arabskiej: falafel, samosa, masala chicken, chapat, nann, roh, bengalski do kontakt贸w z pracownikami, praca na pe艂en etat 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Piast贸w (mazowieckie)
- wsparcie pracy dzia艂u IT - rozwi膮zywanie bie偶膮cych problem贸w zinfrastruktur膮 - pierwsza linia wsparcia technicznego dlau偶ytkownik贸w.Praca w godz. 7-15
OPOLGRAF S.A. - 2019-05-28 - Opole (opolskie)
kuchnia polska i pizza
Artag Firma Us艂ugowo-Handlowa Artur D偶uma艂o - 2019-11-13 - Bytom (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug przepis贸w w jezyku Wietnamskim. Organiacja pracy w kuchni.Odpoweidzialno艣膰 za przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Celestyn贸w (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w w barze
"B-3" Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2019-06-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na innowacyjnym urz膮dzeniu USA TURBO CHEF. Wymagania: znajomo艣膰 kuchni chi艅skiej.
UBEZPIECZENIA MONIKA BRESKA - 2017-07-04 - Koleczkowo (pomorskie)
Obowi膮zki dotycz膮ce kucharza.
HOTELIK TO-TU JOLANTA GERWAT - 2020-06-17 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygototywanie potraw.
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA WALDEMAR RATAJCZYK, MARCIN GRZYBOWSKI SP脫艁KA CYWILNA - 2017-01-13 - Kalisz (wielkopolskie)
bez skierowa艅, informacja starosty, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, wynagrosdzenie 2250 z艂,
Firma Handlowo-Us艂ugowa Karwat Izabella - 2019-08-23 - Lw贸wek 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; miejsce wykonywania pracy: sto艂贸wka szkolna; umowa na 2 lata, godziny pracy: 7.00- 15.00; wysoko艣膰 wynagrodzenia 2000 z艂 brutto do uzgodnienia
FIRMA GASTRONOMICZNA Tadeusz Siag艂o - 2017-12-14 - S艂upsk (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Po艂czyn-Zdr贸j (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; praca na terenie Polski; kontakt z pracodawc膮 wst臋pnie telefoniczny (9-15) w celu um贸wienia terminu spotkania
Ja藕wi艅ski Technologie Czyszczenia Jacek Ja藕wi艅ski - 2016-08-23 - Kobylnica (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Szenajda (pomorskie)