KUCHARZ Bytom oferta pracy Artag Firma Usługowo-Handlowa Artur Dżumało
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: kuchnia polska i pizza
Data publikacji: 2019-11-13
Lokalizacja: Bytom (śląskie)
Pracodawca: Artag Firma Usługowo-Handlowa Artur Dżumało
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: 41-902 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kuchnia polska i pizza
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bytom
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bytom
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bytom
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.11.2019
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie kuchnia polska i pizza
Nazwa pracodawcy: Artag Firma Usługowo-Handlowa Artur Dżumało
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Adres pracodawcy: 41-902 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dokumenty aplikacyjne
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Bytom
Gmina pracodawcy: Bytom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bytom
Profil działalności pracodawcy: Przygotowywanie i podawanie napojów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.11.2019
Oferta pracy ważna do: 11.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7c5b17b4cd45f4b4b734f70a6e45f403
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej wg oryginalnych receptur, ze szczególnym uwzględnieniem przypraw i półproduktów stosowanych w kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań wietnamskich
kontakt przez PUP - 2019-07-17 - Gołków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Łódź (łódzkie)
przyrządzanie potraw
TECH - SERVICE Łukasz Maciejewski - 2018-11-26 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie kultowych dań i przekąsek w restauracji; zapewnianie jakości, świeżości i efektywności oraz atrakcyjności prezentowanego asortymentu; wychodzenie na przeciw potrzebom klientów i obsługa ich z troską i uwagą
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE "POSTĘP" S. A. - 2019-05-17 - Świebodzin (lubuskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA - 2018-05-09 - Lubin (dolnośląskie)
-
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-04-22 - Ściegny (dolnośląskie)
-
MARATOX s.c. R. Rabinek, T.Skowronek, M. Mrozek - 2018-06-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw wg istniejących receptur.Praca w Hotelu Prezydent w godzinach 14-22.Możliwość zakwaterowania.
Jacek Urbańczyk Firma Consultingowa "PROMOTOR - 2019-01-03 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Obsługa klientów restauracji, utzrymanie czystości na sali restauracyjnej, rozliczanie rachunków klientów, przyjmowanie i wydawanie zamówień na napoje i posiłki
FIRMA USŁUGOWA "VASIA" WASYL PUKA - 2019-06-04 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zawodowe kucharz, umiejętność przygotowania posiłków, doświadczenie związane z zbiorowym żywieniem, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Tel.261 676 251 Jolanta Kałuża
kontakt przez PUP - 2018-06-15 - Wędrzyn (lubuskie)
sporządzanie i wydawanie posiłkówdbanie o porządek na kuchni
kontakt przez OHP - 2016-07-01 - Zielona Góra (lubuskie)
Kucharz w barze , przygotowywanie kebaba, zapiekanki, Praca dwie zmiany 09:30 do 15:30; 14:30 do 20:30. W piątki do 22:00 .
"Sułtan Kebab" Marcin Haponik - 2016-08-16 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Obsługa klientów.
FHU KAWA4U Sp. z o.o. - 2019-05-20 - Żyznów (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej; odczytywanie oryginalnych receptur i produktów; umowa na 3 lata;
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Pabianice (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków śniadaniowych i obiadów, czynności porządkowe, sporządzanie listy niezbędnych zakupów, wydawanie posiłków, obsługa klientów (kasa fiskalna).Praca w godz.: 7:00-13:00, 3/4 etatu. Oferta dostepna w sali G, A. Oferta skierowana także do osób z orzeczeniem o niepełnosprawności. Kontakt z pracodawcą - e-mail: oreka.wroclaw (at) gmail.com
OREKA SP. Z O.O. - 2018-07-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw dla gości. Praca samodzielna
KRZYSZTOF KASPRZYK - 2019-02-07 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków z zakresu kuchni polskiej, praca w godzinach 11.00-21.00, jedna zmiana, praca w dni wolne, pracodawca przewiduje dopasowanie godzin pracy do dojazadów, pierwsza umowa na okres próbny
WINIARNIA "HANNA" KUŚ GRZEGORZ - 2016-04-25 - Radomierzyce (dolnośląskie)
-
MOSZNA ZAMEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-15 - Moszna (opolskie)
Gotowanie potraw od surowca do wyrobu gotowego.
DISCO-BAR MICHAŁ DOMBRZALSKI - 2015-11-17 - Przysiersk (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej, opracowanie menu Gospody Podlaskiej, przygotowanie listy zakupów, zamawianie towaru, dbanie o wysoką jakość i smak dań tradycyjnej kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Białystok (podlaskie)
praca w kuchni
Firma Handlowo-Usługowa Karwat Izabella - 2018-06-25 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i dań wg. sztuki kucharskiej, tworzenie bazy sosów i dań jako surowców do dalszego wykorzystania w przygotowaniu dań, przygotowanie od strony kuchennej imprez okolicznościowych, obsługa codziennego ruchu na sali
kontakt przez PUP - 2018-12-13 - Turek (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków, obróbka warzyw i owoców, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Włodawa (lubelskie)
montaż mebli
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - Nowy Dwór (lubelskie)
przygotowywanie potraw
PHU ALEKSANDRA PIOTROWSKA Kawiarnia ALFREDO - 2017-05-17 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
wykonywanie drobnych robót konserwacyjno - naprawczych (np. malarskich, betoniarskich, stolarsko-szklarskich itp.), usuwanie awarii w zakresie instalacjni wodno-kanalizacyjnych i c.o, koszenie trawy, spis stanów wodomierzy i ciepłomierzy
Spółdzielnia Mieszkaniowa "NAFTOWIEC" - 2016-10-27 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Szkoła Podstawowa nr 43 w Gdyni - 2019-08-12 - Gdynia (pomorskie)
Kontakt tel.338757400 lube-mail:praca (at) phlyson.pl.Przygotowywanie potraw wg zamówień.Praca na okres próbny 3-m-ce z możliwością przedłużenia,pełny etat,3 zmiany.
ARKONA Sp. z o.o. - 2016-01-29 - Inwałd (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
NZOZ ORW "FLISAK" s.c. W.Fennig, Z.Kielian, U.Fijałkowska-Tiekiela, Z.Tekiela - 2017-05-02 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)