KUCHARZ ["BURGER KING"] Katowice oferta pracy "AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING
Stanowisko: KUCHARZ ["BURGER KING"]
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku.
Data publikacji: 2019-10-14
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: "AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:3 Maja 30, 40-097 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ["BURGER KING"]
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Książeczka sanepidu
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -
Nazwa pracodawcy:
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Pośpiecha 14, 40-852 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 14.11.2019 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.amrest.eu
Ulica pracodawcy: Pośpiecha
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE.
Nazwisko osoby zgłaszającej: Anita Golik JOLANTA WYSOCKA-GRZANKA
Adres składania dokumentów aplikacyjnych na to stanowisko:
Pawła Pośpiecha 14, 40-852 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Pawła Pośpiecha
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.10.2019
Data dodania oferty pracy: 14.10.2019
Oferta pracy ważna do: 14.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 14.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5d9720a2ba85d96f10c2259ac03b0069
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie półproduktów, a także sporządzanie potraw z karty menu na zamówienie klientów, utrzymanie czystości w kuchni zgodnie z zasadami sanitarnymi oraz Księgą HACCP Firmy Łubu Dubu S.C., współpraca z personelem kuchennym.
ŁUBU DUBU S.C. - 2017-05-04 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw - kuchnia orientalna.Praca od godz. 10:00 do 18:00 i od 18:00 do 2:00
"AMAR" Khaled Khafagy - 2016-04-19 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, dbanie o czystość stanowiska pracy,
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA - 2019-08-01 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
- Przygotowywanie, kręcenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb.- Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00, 10:00-20:00. Wymagane doświadczenie zawodowe 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność kręcenia SUSHI minimum 2 lata. Aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, przyrządzanie sałatek i dodatków obsługa pieca konwekcyjnego
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Wieczfnia Kościelna (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodne ze stanowiskiem; wysokość wynagrodzenia brutto: 1850 zł
Fundacja Kaszubskie Słoneczniki - 2016-09-16 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłów w kuchni szkolnej
ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 10 - 2019-08-20 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Wojanów (dolnośląskie)
Przygotowywaniu posiłków.Praca w godz. 7-21 w równoważnym systemie czasu pracy na umowę o pracę w Kołobrzegu, również w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
KP Linden Management Sp. z o.o. (Taaaka Ryba) - 2016-05-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
kucharz/pomoc kuchenna
CENTRUM PODRÓŻY BENTUR S.C. OŚRODEK NEPTUNO RESORT - 2018-01-08 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, wstępna obróbka surowców, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw, sporządzanie potraw kuchni regionalnych oraz innych narodów (w tym ukraińskich)
PPHU i TT WENUS Dukowska Joanna - 2018-05-16 - Rozprza (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, równiez w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
Usługi Hotelarskie Wioletta Cieślak - 2016-04-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
kontakt z biurami podróży na Ukraiinie -uzgadnianie menu, robienie kalkulacji i przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie, wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Grochowski Michał Restauracja Strefa Smaku - 2016-07-04 - Syrynia (śląskie)
-PRZYGOTOWYWANIE OBIADÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI,-PROWADZENIE PRODUKCJI,-DBANIE O JAKOŚĆ SERWOWANYCH POTRAW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-05-02 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, gotowanie, utrzymywanie czystości w kuchni
Violetta Ramut Bar Uniwersalny "Ewelina" - 2016-12-01 - Nowa Ruda (dolnośląskie)
Organizacja zaopatrzenia, nadzór nad jakością serwowanych dań, przygotowywanie dań, dbanie o estetykę potraw, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2019-08-12 - Szczawnica (małopolskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków.
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-07-03 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i wyrobów cukierniczych dla gościa indywidualnego i zbiorowego, dbanie o stanowisko pracy.
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2017-02-28 - Zygry (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
SOLANKI UZDROWISKO INOWROCŁAW SP. Z O. O. - 2017-10-11 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie półprodyktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i gotowanie dań, potraw kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2019-06-11 - Chełm (lubelskie)
obróbka wstępna surowców, ocena surowców gastronomicznych, rozbiór mięsa, wykonywanie różnymi technikami i metodami ,wykończenie, porcjowanie, dekorowanie, estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie potraw kuchni regionalnej i innych narodów oraz potraw dla różnych diet
"MC DIAM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-20 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
Praca w kuchni, pomoc przy cateringu, imprezy okolicznościowe.Wykonywanie zadań zleconych przez pracodawcę.
Spółdzielnia Socjalna "WSPÓLNA" - 2017-09-22 - Lubaczów (podkarpackie)
- Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej.- Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.- Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.- Planowanie posiłków i układanie menu.- Kierowanie pracą pracowników w dziale produkcyjnym.- Współpraca z klientami i dostawcami.- Współpraca z kierownictwem zakładu.- Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.- Kontrolowanie zgodności czynności produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod kątem występowania czynników zagrażających życiu i zdrowiu człowieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Spółka Komandytowa - 2018-05-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)